• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Haklisin ama insanların allah analı babalı büyütmek nasip etsin demesi sağlıkla kucağına al demesi ıyi birşey kimin duası kabul olur bilinmez ıyi düşün iyi olsun inşallah sağlıkla kulaklarımıza alalım evlatlarımızı
Öyle deyıp arkadan farklı seyler soyleyen de oluyo cnm zaten hafıf kahvelık geldı bnden korkuyrm ztn bısey olcak dıye 28 e gelırsem bılırler bosber bnm dusuncem de bu

Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu. Acile gittim çok şükür kalp atışı var. İğne yaptılar. Şu an azaldı kanama ama çok korkuyorum.
Korkma allahın iznıyle birsey olmaz kuzenımde aynı şekılde gitti serum iğne verdiler, 1ay boyunca da haftada bir proluton iğne kullandı düşük önleyici, ve ben o iğneyi trasferden düne kdr 3gnde bir yaptırdm çok etkilı bence

Korkma allahın iznıyle birsey olmaz kuzenımde aynı şekılde gitti serum iğne verdiler, 1ay boyunca da haftada bir proluton iğne kullandı düşük önleyici, ve ben o iğneyi trasferden düne kdr 3gnde bir yaptırdm çok etkilı bence
İnşallah birşey olmaz, uyku uyuyamıyorum. Çok sağolun biraz rahatladım

Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu. Acile gittim çok şükür kalp atışı var. İğne yaptılar. Şu an azaldı kanama ama çok korkuyorum.
Gecmıs olsun cnm uzan dınlen bende cok korkuyorum kanamadan ılk bebegımde asırı kanamam olmustu o bende korku kaldı sındı dkkt et kendıne ıs yaoma

Kızlar bu oksapar iğneler yokmuş kimse bulamıyor bende iki aylık vardı şuan eczaneye gönderdim annemi sordurmaya yok diyolar çünkü benim gibi sürekli kullancak olan varmı bir de bu çıktı başımıza

Un
Kızlar bu oksapar iğneler yokmuş kimse bulamıyor bende iki aylık vardı şuan eczaneye gönderdim annemi sordurmaya yok diyolar çünkü benim gibi sürekli kullancak olan varmı bir de bu çıktı başımıza
Benimde raporlu ilacım, eczacı tanıdığımız depolarda yok demişti ben bı eczaneden bulmuştum 6 kutu aldım ama bitince ne olur bilmiyorum

Çok sağol, iş falan yapmam artık, çok korktum gerçekten, kontrole gideceğim inşallah birşey çıkmaz
Benımde kahbe gıbı akıntı oluyo bazen tuhaf sarıya donuyo dr baktı testte aldı ama bısey cokmadı korkuyorum rahım agzım da kısa cok kotu psikolojik olarak bitik durumdayımm heran kanama olcak yada bebeklere bısey olcak dıye Allah yardımcımız olsun

Un

Benimde raporlu ilacım, eczacı tanıdığımız depolarda yok demişti ben bı eczaneden bulmuştum 6 kutu aldım ama bitince ne olur bilmiyorum
Bende bır ark ma sordurdum bakalım bulcakmı yok dedı ama atastırıcak valla artık bılmıyorum bıde bu coktı basımıza

Merhaba Kızlar bebekleri 3 haftadır görmedim ama önceki ağrılarım kalmadı sanki inşallah Bir sıkıntı yoktur çok evham yaptım . Başta hep problemli gittiği için şimdi normal olunca bir tedirgin oldum .

Kızlar Twitter a #oksapar #kansulandırıcı ismiyle ilaçları bulamadıgımızı yazdık sızde destek olun belkı sesımızı duyarlar

Kızlar merhaba. Pozitif sonuç alan şuan hamile olan herkese hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınıza alın. Merak ettiğim bişey var. 1 düşük, 1 negatif 1 de kimyasal tüp bebek denemem var. Şimdi üçüncü transferi bekliyorum. Önceden hiç haberim yoktu, daha yeni bağışıklık siteminin düşüğe etkileri ve intralipid serum hakkında bişeyler öğrendim. Pozitif sonuç alan anne adayları bu serum tedavisini uygulayan faydasını gören oldu mu? Ya da prednol yeterli midir acaba? Ben Bahçeci umutta tedavi görüyorum, oranın yaklaşımını bilmiyorum henüz, her doktor sıcak bakmıyormuş. Bilgim olursa transfer öncesi ona göre ısrarcı olucam.

Back