• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Şuan kaç rahim uzunluğu canım
Cnm 2 aylık bar suan esımde bakcak baska sehırlerde artık buldugumuz kadar ama cok magdur ınsan var kmse bulamıyo saka gıbı covıdlılermıcın roplamıslar.ben sureklı yatıyorım wc ıcın kalkıyorum persembe gunu gıdıcem dıkıs gunu verılcek dun az leke geldı korkuyorum valla ıns atlatırım

Arkadaşlar merhaba 3 haziranda transferim olacak kafama çok takılan 2 konu var
1- kronik mantar sorunum var tüp bebek sürecinde mantar olan var mi tutunmada sorun yaratır mı?
2- 4 AB embriyo kaliteli mi?

1- kronik mantar sorunum var tüp bebek sürecinde mantar olan var mi tutunmada sorun yaratır mı?
Sana tavsıyem mantarı bıtırmeden transfer olma dıcem tedavısı ypkmu

Cnm 2 aylık bar suan esımde bakcak baska sehırlerde artık buldugumuz kadar ama cok magdur ınsan var kmse bulamıyo saka gıbı covıdlılermıcın roplamıslar.ben sureklı yatıyorım wc ıcın kalkıyorum persembe gunu gıdıcem dıkıs gunu verılcek dun az leke geldı korkuyorum valla ıns atlatırım
Canım bir an önce atsınlar da rahat et inşallah dualarım seninle inşallah

Bu kalitede olan embiryo transfer edilen arkadaşın tutmuştu canım senin de inşallah tutar
Evet bendim o ❤akşam yazdım meğer net bitmiş. Su an çok şükür 15 haftalik hamileyim darısı tüm isteyenlere. Doktoruma 5 gun koy dedim tan aksine 4 daha hızlı gelişir demişti benimde 4ab ydi senin de olur insallah

Canım mantarı bilemem ben fikrim yok ama benim 4ab ydi ilk denemeydi ekstra 2 tane 5 .gün var dondurulmuş
Herkes 5 6 iyi diyordu bende doktor a söyledim hiç alakası yok dedi 4 daha hızlı gelişir dedi.bende dr.guvendim su an çok şükür 15 haftalik hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah ❤❤

Canım mantarı bilemem ben fikrim yok ama benim 4ab ydi ilk denemeydi ekstra 2 tane 5 .gün var dondurulmuş
Herkes 5 6 iyi diyordu bende doktor a söyledim hiç alakası yok dedi 4 daha hızlı gelişir dedi.bende dr.guvendim su an çok şükür 15 haftalik hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah ❤❤
Çok teşekkür ederim cevabın için çok sevindim allah tamamına erdirsin arkadaşım 🙏🙏🙏

Mantarı ben de bilmiyorum ama benimki de 4. Gün embriyosu ve çok şükür sonuç pozitif canım inşallah senin için de iyi olur

Back