- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.601
Benım pıhtılasmam var cnm oyuzden kullanıyorum sızde yazarsanız sesımız duyulur dedmDoktor bana biraktirdi 12.hafta da siz hala kullanıyormusunuz oksapar ı
Allah yardım etsin hepimize çok zor süreçler atlattık, sağ salim kucağımıza alırız inşallahBenımde kahbe gıbı akıntı oluyo bazen tuhaf sarıya donuyo dr baktı testte aldı ama bısey cokmadı korkuyorum rahım agzım da kısa cok kotu psikolojik olarak bitik durumdayımm heran kanama olcak yada bebeklere bısey olcak dıye Allah yardımcımız olsun
inşallah bulursunuzBende bır ark ma sordurdum bakalım bulcakmı yok dedı ama atastırıcak valla artık bılmıyorum bıde bu coktı basımıza
Amın cnm ılk bebek 20 hafyalık kayıp sonra bıdaha hamılr kalamayınca tüp tam oldu derken kaybetme korkusu yenıden allahım benı ve kımseyı yenıden bu acıyla sınamasın ıns oksapar 7 kutu buldm baska yok artık baska sehırlere sorcazAllah yardım etsin hepimize çok zor süreçler atlattık, sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Baya yeter size zaten yedi kutu, stoklar yenilenir o zamana kadarAmın cnm ılk bebek 20 hafyalık kayıp sonra bıdaha hamılr kalamayınca tüp tam oldu derken kaybetme korkusu yenıden allahım benı ve kımseyı yenıden bu acıyla sınamasın ıns oksapar 7 kutu buldm baska yok artık baska sehırlere sorcaz
Bıdaha gelmıcek pıyasadan kalkcak dıyenlerde var cnm 7 kutu 14 gun yapıyo bnım 6000 lık bıkıtı ıkıtaneBaya yeter size zaten yedi kutu, stoklar yenilenir o zamana kadar
Canım sen proluton iğne kullanmıyor musunKızlar çok az pembelik geldi wcde ikinciye gittim gelmedi bidaha dra yazdım dönüş yapcak korkuyorum
Prulıton dıkısten sonra dedı dr cnm bıdaha gelmedı bıde ıc kosımda yanma oldu sık ıdrara cıkma ku var bende kummu dokuyom acabaCanım sen proluton iğne kullanmıyor musunallahın iznıyle bşrsey olmaz korkma, oksapar ı ben bıraktım aldiğim eczaneler de vardı sorun yoktu ama benım 400luktü
Ben 4000 lik kullanıyorum bir kutuda 10 tane var , benim 40 günlük var. İnşallah sonrasında sıkıntı cekmeyiz. Ne kadar kullanacağımida bilmiyorumBıdaha gelmıcek pıyasadan kalkcak dıyenlerde var cnm 7 kutu 14 gun yapıyo bnım 6000 lık bıkıtı ıkıtane
Senın ıyımıs cnm benımkının kutusu ıkıli 6000 lık ben doguma kdr kullanıcam sende pıhtılasma yoksa keserler yakındaBen 4000 lik kullanıyorum bir kutuda 10 tane var , benim 40 günlük var. İnşallah sonrasında sıkıntı cekmeyiz. Ne kadar kullanacağımida bilmiyorum
Çok şükür yok öyle bı sıkıntım, daha doğrusu bunun için test falan yapmadılarSenın ıyımıs cnm benımkının kutusu ıkıli 6000 lık ben doguma kdr kullanıcam sende pıhtılasma yoksa keserler yakında
Ozaman kullanmadsın cnm tedbır ıcın vermıstr bnm var maalesef ıns buluruz ılactan yoksa allah korusunÇok şükür yok öyle bı sıkıntım, daha doğrusu bunun için test falan yapmadılar
Merhaba canım benimde 6 düşüğüm var hepsi spontan gebelikti. Daha sonradan 3.tüp denememde tuttu şükür . Son tedavide intralipid serum kullandım 12.haftaya kadar bilmiyırum ondan mı, kan sulandırıcı iğneden mi yoksa progestan iğneden mi? Ama birinin faydası oldu. Bence sende kullan faudasını görürsün umarım.Kızlar merhaba. Pozitif sonuç alan şuan hamile olan herkese hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınıza alın. Merak ettiğim bişey var. 1 düşük, 1 negatif 1 de kimyasal tüp bebek denemem var. Şimdi üçüncü transferi bekliyorum. Önceden hiç haberim yoktu, daha yeni bağışıklık siteminin düşüğe etkileri ve intralipid serum hakkında bişeyler öğrendim. Pozitif sonuç alan anne adayları bu serum tedavisini uygulayan faydasını gören oldu mu? Ya da prednol yeterli midir acaba? Ben Bahçeci umutta tedavi görüyorum, oranın yaklaşımını bilmiyorum henüz, her doktor sıcak bakmıyormuş. Bilgim olursa transfer öncesi ona göre ısrarcı olucam.
Selam canım.senin rahim uzunluğu kac cıkmıştı? 25 ve altı olunca dikiş atılıyor sanırım değil mi?Kızlar benı dr haftaya persembe cagardı dıkıs ıcın gec kalmayalım Dedı bide benden tuhaf kajve sarı akıntılar gelıuodu kultur aldılar temız coktı şimdi fitil vermıs ne olır ne olmaz dıye sizler ne durumdasınız
Ensene buz koymayı deneyebilirsin? Ama tansiyondan mı agrın önce ona bakmak lazımBilinç altına yerleşmiş.cabım benim bende hep öyleyimkızlar benim baş agrım bugünde devam ediyor ne önerirsiniz lütfen ölüyorum. Agrı kesici falan fayda etmiyor
Evet canım benim sinizütte var tansiyonda ama hangisi tetikledi bilmiyorumMerhaba canım benimde 6 düşüğüm var hepsi spontan gebelikti. Daha sonradan 3.tüp denememde tuttu şükür . Son tedavide intralipid serum kullandım 12.haftaya kadar bilmiyırum ondan mı, kan sulandırıcı iğneden mi yoksa progestan iğneden mi? Ama birinin faydası oldu. Bence sende kullan faudasını görürsün umarım.
Selam canım.senin rahim uzunluğu kac cıkmıştı? 25 ve altı olunca dikiş atılıyor sanırım değil mi?
Ensene buz koymayı deneyebilirsin? Ama tansiyondan mı agrın önce ona bakmak lazım
Evet cnm 20mm coktı bayramdan sonrayı beklıyorum dıkıs ıcın cnmMerhaba canım benimde 6 düşüğüm var hepsi spontan gebelikti. Daha sonradan 3.tüp denememde tuttu şükür . Son tedavide intralipid serum kullandım 12.haftaya kadar bilmiyırum ondan mı, kan sulandırıcı iğneden mi yoksa progestan iğneden mi? Ama birinin faydası oldu. Bence sende kullan faudasını görürsün umarım.
Selam canım.senin rahim uzunluğu kac cıkmıştı? 25 ve altı olunca dikiş atılıyor sanırım değil mi?
Ensene buz koymayı deneyebilirsin? Ama tansiyondan mı agrın önce ona bakmak lazım
Anladım kuzum basından beri 20 miydi yoksa gittikçe kısalan birşey mi? Hayırlısıyla yaptır operasyonı ondan sonra için rahat eder. Peki operasyondan sonra yatmam mı gerek yoksa ara sıra gezebilir misin?Evet cnm 20mm coktı bayramdan sonrayı beklıyorum dıkıs ıcın cnm
Yok kısaldı cnm sureklı yatıyorım ve dr cok yatmana gerek yok dıyo ama ben genede yatarm cnm bıkere kaybettm ıkıncıye yatayım da hayırlısı artıkAnladım kuzum basından beri 20 miydi yoksa gittikçe kısalan birşey mi? Hayırlısıyla yaptır operasyonı ondan sonra için rahat eder. Peki operasyondan sonra yatmam mı gerek yoksa ara sıra gezebilir misin?
Merhaba canım benimde 6 düşüğüm var hepsi spontan gebelikti. Daha sonradan 3.tüp denememde tuttu şükür . Son tedavide intralipid serum kullandım 12.haftaya kadar bilmiyırum ondan mı, kan sulandırıcı iğneden mi yoksa progestan iğneden mi? Ama birinin faydası oldu. Bence sende kullan faudasını görürsün umarım.
[/coo ]
Cok teşekkür ederim canım. Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?