• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar benı dr haftaya persembe cagardı dıkıs ıcın gec kalmayalım Dedı bide benden tuhaf kajve sarı akıntılar gelıuodu kultur aldılar temız coktı şimdi fitil vermıs ne olır ne olmaz dıye sizler ne durumdasınız

Benımde kahbe gıbı akıntı oluyo bazen tuhaf sarıya donuyo dr baktı testte aldı ama bısey cokmadı korkuyorum rahım agzım da kısa cok kotu psikolojik olarak bitik durumdayımm heran kanama olcak yada bebeklere bısey olcak dıye Allah yardımcımız olsun
Allah yardım etsin hepimize çok zor süreçler atlattık, sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Allah yardım etsin hepimize çok zor süreçler atlattık, sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Amın cnm ılk bebek 20 hafyalık kayıp sonra bıdaha hamılr kalamayınca tüp tam oldu derken kaybetme korkusu yenıden allahım benı ve kımseyı yenıden bu acıyla sınamasın ıns oksapar 7 kutu buldm baska yok artık baska sehırlere sorcaz

Amın cnm ılk bebek 20 hafyalık kayıp sonra bıdaha hamılr kalamayınca tüp tam oldu derken kaybetme korkusu yenıden allahım benı ve kımseyı yenıden bu acıyla sınamasın ıns oksapar 7 kutu buldm baska yok artık baska sehırlere sorcaz
Baya yeter size zaten yedi kutu, stoklar yenilenir o zamana kadar

Kızlar çok az pembelik geldi wcde ikinciye gittim gelmedi bidaha dra yazdım dönüş yapcak korkuyorum 🥺

Canım sen proluton iğne kullanmıyor musun 🤔 allahın iznıyle bşrsey olmaz korkma, oksapar ı ben bıraktım aldiğim eczaneler de vardı sorun yoktu ama benım 400luktü
Prulıton dıkısten sonra dedı dr cnm bıdaha gelmedı bıde ıc kosımda yanma oldu sık ıdrara cıkma ku var bende kummu dokuyom acaba

Ben 4000 lik kullanıyorum bir kutuda 10 tane var , benim 40 günlük var. İnşallah sonrasında sıkıntı cekmeyiz. Ne kadar kullanacağımida bilmiyorum
Senın ıyımıs cnm benımkının kutusu ıkıli 6000 lık ben doguma kdr kullanıcam sende pıhtılasma yoksa keserler yakında

Kızlar merhaba. Pozitif sonuç alan şuan hamile olan herkese hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağınıza alın. Merak ettiğim bişey var. 1 düşük, 1 negatif 1 de kimyasal tüp bebek denemem var. Şimdi üçüncü transferi bekliyorum. Önceden hiç haberim yoktu, daha yeni bağışıklık siteminin düşüğe etkileri ve intralipid serum hakkında bişeyler öğrendim. Pozitif sonuç alan anne adayları bu serum tedavisini uygulayan faydasını gören oldu mu? Ya da prednol yeterli midir acaba? Ben Bahçeci umutta tedavi görüyorum, oranın yaklaşımını bilmiyorum henüz, her doktor sıcak bakmıyormuş. Bilgim olursa transfer öncesi ona göre ısrarcı olucam.
Merhaba canım benimde 6 düşüğüm var hepsi spontan gebelikti. Daha sonradan 3.tüp denememde tuttu şükür . Son tedavide intralipid serum kullandım 12.haftaya kadar bilmiyırum ondan mı, kan sulandırıcı iğneden mi yoksa progestan iğneden mi? Ama birinin faydası oldu. Bence sende kullan faudasını görürsün umarım.
Kızlar benı dr haftaya persembe cagardı dıkıs ıcın gec kalmayalım Dedı bide benden tuhaf kajve sarı akıntılar gelıuodu kultur aldılar temız coktı şimdi fitil vermıs ne olır ne olmaz dıye sizler ne durumdasınız
Selam canım.senin rahim uzunluğu kac cıkmıştı? 25 ve altı olunca dikiş atılıyor sanırım değil mi?
Bilinç altına yerleşmiş.cabım benim bende hep öyleyim 🥴 kızlar benim baş agrım bugünde devam ediyor ne önerirsiniz lütfen ölüyorum. Agrı kesici falan fayda etmiyor 😣
Ensene buz koymayı deneyebilirsin? Ama tansiyondan mı agrın önce ona bakmak lazım

Merhaba canım benimde 6 düşüğüm var hepsi spontan gebelikti. Daha sonradan 3.tüp denememde tuttu şükür . Son tedavide intralipid serum kullandım 12.haftaya kadar bilmiyırum ondan mı, kan sulandırıcı iğneden mi yoksa progestan iğneden mi? Ama birinin faydası oldu. Bence sende kullan faudasını görürsün umarım.

Selam canım.senin rahim uzunluğu kac cıkmıştı? 25 ve altı olunca dikiş atılıyor sanırım değil mi?

Ensene buz koymayı deneyebilirsin? Ama tansiyondan mı agrın önce ona bakmak lazım
Evet canım benim sinizütte var tansiyonda ama hangisi tetikledi bilmiyorum

Evet cnm 20mm coktı bayramdan sonrayı beklıyorum dıkıs ıcın cnm

Anladım kuzum basından beri 20 miydi yoksa gittikçe kısalan birşey mi? Hayırlısıyla yaptır operasyonı ondan sonra için rahat eder. Peki operasyondan sonra yatmam mı gerek yoksa ara sıra gezebilir misin?
Yok kısaldı cnm sureklı yatıyorım ve dr cok yatmana gerek yok dıyo ama ben genede yatarm cnm bıkere kaybettm ıkıncıye yatayım da hayırlısı artık

[/coo ]
Cok teşekkür ederim canım. Allah tamamına erdirsin

Back