• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar selam 11+4 reyiz bugün ense burun ölçümü yapıldı çok şükür her şey yolundaymış ve doktor büyük ihtimalle kız dedi çok sevindim ama çok da şaşırdım daha çok erken değil mi yanılma payı olur mu sizce 😁
Gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ultrason cihazı iyiyse doktor tecrübesi de önemli belli oluyor genelde

Kızlar karnınız cıktımı ıkız anneleı de yazsın benım hafıf coktı kılo almamama rahmen bol gelen pantolonlar tam oluyo suan bıde agrılar devam edıyormu benım gunde 1 2 kere karnımın altı kasıklarda oluyo
Benim de çıkmaya başladı karnım ağrılar zaman zaman oluyor sürekli degil rahmin büyümesi bebeyin büyümesinden kaynaklı onlarda 16 hafta dan sonra iyice belirmiş olur artık karnımız

Benim de çıkmaya başladı karnım ağrılar zaman zaman oluyor sürekli degil rahmin büyümesi bebeyin büyümesinden kaynaklı onlarda 16 hafta dan sonra iyice belirmiş olur artık karnımız
Aynen cnm mınnacık cıktılar senınde ıkıtanemıydı 16 da baya olcak gıbı zaten saklamaya calısıcammsanırım kımse bılsın ıstemıyorum benımde gınde bıkac kere agrı oluyo

Kızlar selam 11+4 reyiz bugün ense burun ölçümü yapıldı çok şükür her şey yolundaymış ve doktor büyük ihtimalle kız dedi çok sevindim ama çok da şaşırdım daha çok erken değil mi yanılma payı olur mu sizce 😁
Kız tahminlerinde pek şaşırma olmuyor 🥰 hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Merhaba arkadaşlar şimdi Dr geldik. Çok şükür ense kalınlığımız iyi ve burun kemiği de oluşmuş. Ölçüde 12+3 günlük çıktı. Kanda verdim 2 li tarama testi için sonuç 1 haftaya kadar çıkar dediler. Ve %70 ihtimale kız görünüyor dedi. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inş bebeklerimizi. Yalnız Dr diğer ilaçları kesti ama kan sulandırıcı 36 haftaya kadar devam dedi. Kan pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen başlanmış artık sonuna kadar devam dedi. 🙏🥰
Ya ne güzel cinsiyetler belli olmaya başladı 🤲🏻 Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin riskli dönem de bitti inşallah su gibi akar gider bundan sonrası 🥰 bende kontrole gittim dün iğneler beni çok yordu ne zaman bırakcam dedim prltx ve vajinal jel 3 hafta sonra son artık dedi doktor ama kan sulandırıcıyı başladığın için doğuma kadar kullanacaksın maalesef dedi bu senin ve bebeğin için daha faydalı dedi bende kabullendim sağlıklı olsun da 🙏

Kızlar aranızda saçlarını boyatmayı düşünen var mı? Ne düşünüyorsunuz saç boyatma konusunda. kızımda hiç boyamadım, emzirme dönemide dahil. Emzirmeyi kestikten sonra boyatmıştım. Ama bu gebeliğimde çok fazla beyazlarım var. Kararsızım.🤔 4. Ayda boyayım diyorum. Dr undan görüş alan oldu mu?

Canım benim Dr transferden 15 gün öncesine dahi izin vermemişti iyi araştır bence

Ya ne güzel cinsiyetler belli olmaya başladı 🤲🏻 Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin riskli dönem de bitti inşallah su gibi akar gider bundan sonrası 🥰 bende kontrole gittim dün iğneler beni çok yordu ne zaman bırakcam dedim prltx ve vajinal jel 3 hafta sonra son artık dedi doktor ama kan sulandırıcıyı başladığın için doğuma kadar kullanacaksın maalesef dedi bu senin ve bebeğin için daha faydalı dedi bende kabullendim sağlıklı olsun da 🙏

Çok şükür canım darısı sana olsun zaten 4 aydan sonrası çabuk geçiyor diyorlar ama bilmiyorum. 1 ay sonra kontrolümüz var inşallah.

Kızlar aranızda saçlarını boyatmayı düşünen var mı? Ne düşünüyorsunuz saç boyatma konusunda. kızımda hiç boyamadım, emzirme dönemide dahil. Emzirmeyi kestikten sonra boyatmıştım. Ama bu gebeliğimde çok fazla beyazlarım var. Kararsızım.🤔 4. Ayda boyayım diyorum. Dr undan görüş alan oldu mu?
Ben sordum 3 aydan sonra organik bir boya ile çok sık olmamakla birlikte 3 ay da bir boyayabilirsin dedi 🤔 Kağan hocanın youtube da saç boyama ile ilgili videosu da var ama bilemedim 🤔

Çok şükür canım darısı sana olsun zaten 4 aydan sonrası çabuk geçiyor diyorlar ama bilmiyorum. 1 ay sonra kontrolümüz var inşallah.
İnşallah amin 🙏 arkadaşım da öyle diyor sadece doğuma son 1-1,5 ay kala zaman duruyor sanki dedi inşallah yaşayarak göreceğiz bizde 😍

Yok benimki tek cnm niye bilmesin istiyorsun
Bır kayıp olunca ınsanlar tuhaf bakıyo cnm bıde nazar degcek gıbı hıssedym yattım ıcın herkes boyle tuhaf bakıyo herkes ayakta hamılelok gecırdıgı ıcın genelde bnm hep erken dogum gıbı sıkıntım oldugu ıcın

Merhaba kızlar bugün doktora gittim bebişi gördum bir ayda ne kdr büyümüş çok tuaf bir duygu rabbım isteyen herkese nasip etsın bu duyguyu, ilaçlar iğneleri bıraktım , mıdem için gz giderici şurup verdi artı d vıtamıni

Merhaba kızlar bugün doktora gittim bebişi gördum bir ayda ne kdr büyümüş çok tuaf bir duygu rabbım isteyen herkese nasip etsın bu duyguyu, ilaçlar iğneleri bıraktım , mıdem için gz giderici şurup verdi artı d vıtamıni
Miden için hangi şurubu verdi acaba ? Ben de cok cekiyorum midemden hep yaniyo sonrasında kusuyorum

Benim de saçlarımda çok beyaz var. En son transferden bir hafta önce boyamıştım. İlk üç ayda kesin önerilmiyor. 3 aydan sonra iki farklı görüş var. Benim bir arkadaşımın saçları çok beyaz. O organik boya yapmıştı ama en fazla 10-15 dk bekletip yıkadı hemen. Bebeği çok sağlıklı doğdu şimdi 3 yaşında. Ben de beyazların çıkma sıklığına bakarsam doğuma kadar iki kere organik boyayla dip yapsam yeter diye düşünüyorum. Ama yine de önce doktoruma sorucam

Bır kayıp olunca ınsanlar tuhaf bakıyo cnm bıde nazar degcek gıbı hıssedym yattım ıcın herkes boyle tuhaf bakıyo herkes ayakta hamılelok gecırdıgı ıcın genelde bnm hep erken dogum gıbı sıkıntım oldugu ıcın
Haklisin ama insanların allah analı babalı büyütmek nasip etsin demesi sağlıkla kucağına al demesi ıyi birşey kimin duası kabul olur bilinmez ıyi düşün iyi olsun inşallah sağlıkla kulaklarımıza alalım evlatlarımızı

Gözün aydın canım aynen nasıl hızlı büyüyorlar değil mi nasıl bir mucize gerçekten inanılmaz :KK73:

Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu. Acile gittim çok şükür kalp atışı var. İğne yaptılar. Şu an azaldı kanama ama çok korkuyorum.

Back