- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #3.981
20 haftalık mi çok geçmiş olsun üzücü basiniz sagolsun oda tup bebek miydiIkı gun ondesın bızden cnm benımde ılk bende bır umut dıyoırm bebekler yerlesıyo falan dıyeben daha once hamılelık gecırdım 20 haftalık kaybettım azda olsa duyorım belırtımı ama hernbebek farklı
Sağol canım amin inşallah. Bugün transferin 13. Günü 2 tane 3.gün embiriyosu konuldu?merakla duayla bekliyorum
hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. transferın kacıydı? kac gunluktu? ve kac tane idi?
Bilmezmiyim o insanlari hic anlayisli degiller sanki oluyoda biz ugrasmiyoruz gibi ahkam kesiyorlarmerakla duayla bekliyorum
hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. transferın kacıydı? kac gunluktu? ve kac tane idi?
Ee sizin belli olmuştur tutumuSağol canım amin inşallah. Bugün transferin 13. Günü 2 tane 3.gün embiriyosu konuldu?
Bu acının tarifi yok ne diyeceğimi bilemiyorum başın sağolsun. Rabbim çifter çifter versin inşallahIkı gun ondesın bızden cnm benımde ılk bende bır umut dıyoırm bebekler yerlesıyo falan dıyeben daha once hamılelık gecırdım 20 haftalık kaybettım azda olsa duyorım belırtımı ama hernbebek farklı
Oldu canım tuttu çok şükür yaptım kan testleriniEe sizin belli olmuştur tutumu
Ya cıkmazsa nabıcaz kız
Yok kuzum normal yolla oldu sonra stres falan olmadı bıdaha bende ıuıce mafoldm uzuntuden tup kararı verdık20 haftalık mi çok geçmiş olsun üzücü basiniz sagolsun oda tup bebek miydi
Allaj tasıyabılcem kdr bebıs versın kuzummsagol maalesef hepımızın acısı buyuk ons anne oluruzBu acının tarifi yok ne diyeceğimi bilemiyorum başın sağolsun. Rabbim çifter çifter versin inşallah
Bende oyle korkuyorum kendımıze nasıl gelıcezya ben yoksa diye çok endişeliyim
o zaman cok guzel sonucların masallah. ikiz herhaldeSağol canım amin inşallah. Bugün transferin 13. Günü 2 tane 3.gün embiriyosu konuldu?
Kaderde yoksa ne çare kuzu inşallah çıkar ama ne diyim kiYa cıkmazsa nabıcaz kız
Teşekkür ederim güzel yüreklim sen de dualarımdasın canım rabbim kaybettiklerini cennette şefaatçi kılsın ikizlerin le teselli ol inşallahmerakla duayla bekliyorum
Haklsn yapıp kurtulmak en guzelı ama bıde erjen cıkmazsa gec cıkarsa bıdeKaderde yoksa ne çare kuzu inşallah çıkar ama ne diyim ki
Allahın gücüne gider kuzum öyle demeyelim rabbim inşallah nasip etmiştir inşallah vakti gelmiştirBende oyle korkuyorum kendımıze nasıl gelıcez
Him anladi m insallh ikiz olur bu sefer allah bir aldı iki verirYok kuzum normal yolla oldu sonra stres falan olmadı bıdaha bende ıuıce mafoldm uzuntuden tup kararı verdık
Ertesi gün tekrar yaparız :)Haklsn yapıp kurtulmak en guzelı ama bıde erjen cıkmazsa gec cıkarsa bıde
Valla yapıp öğrenmek şimdiki durumdan çok daha iyi yok şuram ağrıdı belirti mi bugün buram ağrımıyor kesin olmadı aha şuraya iğne battı var var yok batmadı yook yok paranoyak oldum :)Haklsn yapıp kurtulmak en guzelı ama bıde erjen cıkmazsa gec cıkarsa bıde
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canımçok ama çok tesekkür ederim.sizi o kadar ıyı anlıyorum ki.. ama nolur sıkmayın canınızı. gercekten herseyın zaamnı var. benım basıma gelenlerı duysanız hep bı engelle karsılastım ama hep. tedavım yarım kaldı tedavı oldum yumurta dollenmedı. transfer oldum tutmadı.daha baska birsürü.. inşallah sımdı sonuna kadar saglıkla ılerler. duamda olacaksınız ınsallah en kısa zamanda sizinde güzel haberınızı alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?