2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

13.gunumdu ama 11.gunde azcık leke gelmisti acaba o zamanmi yerlesti o kadar gec olabilir mi ki napti bu embriyo icerde☺
İnşallah hayırla kucağınıza alırsınız Benim 12. Günüm haftasonuna denk geliyor da 11. Gün cuma günü kan vermeyi düşünüyorum nasipse

Transfer olan anne adayları nerdesınız konusalm neler yapıyorsunuz belirtiler varmı ne durumlardasınız?
Gögsüm şiş artık ağzıma girecek o derece ama ilaçtan olurmuş kasık batması bugün 3 defa oldu kasıkta yanma hissi oluyor bende ne alaka bilmiyorum karınca ısırığı gibi

Gögsüm şiş artık ağzıma girecek o derece ama ilaçtan olurmuş kasık batması bugün 3 defa oldu kasıkta yanma hissi oluyor bende ne alaka bilmiyorum karınca ısırığı gibi
benimkiler normalde de kocaman bide beni düşğn hafif benimkilerde acıyo hayalı asermelerım var akıntım belmagrosı arada adet gıbı agrı ahahah test dusunuyomusun

Belirti olmalarini gonulden istiyorumdaha once bir dis gebelik gecirdim ve neyi nasil hissederim biraz fikrim var yinede sunu soyliyim, adet tarihinde 2 gun sonra midem bulanmisti ilkinde ve goguslerime dokunamiyordum , bas agrim olmustu onun disinda hic hissetmemistim.

Transfer olan anne adayları nerdesınız konusalm neler yapıyorsunuz belirtiler varmı ne durumlardasınız?
Burdayiz burdayiz valla birşeyler oluyorda ilkdefa tranfer olduğum için dogru belirtimi hiç bilmiyorum burda yazanlardan umutlanıyorum bende kasık agrım ilk 3 gün ayağa kalktigim zaman oluyordu oyle sürekli yatmıyorum doktorum yatma dedi normal hayatına devam dedi sadece ağır iş yapma dedi hızlı hareket etme dedi iğne için zaten dışarı cikicaksin dedi transferin 7 .günü

Ikı gun ondesın bızden cnm benımde ılk bende bır umut dıyoırm bebekler yerlesıyo falan dıye ben daha once hamılelık gecırdım 20 haftalık kaybettım azda olsa duyorım belırtımı ama hernbebek farklı

Çok güzel hemde hayırlı uğurlu olsun canım ya inşallah darısı başımıza böyle güzel haberleri gördükçe içim ferahlıyor valla :))
Çok sağol canım benim inşallah hepinizin başına ben 10 yıl çektim rabbim uğraştırmadan versin herkese amin .. Bide insanlar ah o insanlar beni en iyi siz anlarsınız.. Onun için hiç kimseye söylemedim arkadaşlarla araya az mesafe koydum bu süre içinde.. Onun için buraya yazıyorum..

Pazartesi yapcam inşallah
merakla duayla bekliyorum

hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. transferın kacıydı? kac gunluktu? ve kac tane idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…