• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bugun kan verdim kızlar 2.gun embriyosuydu 30 cikmis deger.Biraz dusuk artmasini beklicez sali tekrar vercem.Guzel enerjilerinizi dualarinizi bekliyorum🤲🤲🤲
Canım çok sevindim bu demek oluyor ki aslında kaçıncı gün embiryosu olduğunun önemi ya yeterki rabbim ol desin tebrik ederim kaçıncı günündü belirtilerin nelerdi

Canım çok sevindim bu demek oluyor ki aslında kaçıncı gün embiryosu olduğunun önemi ya yeterki rabbim ol desin tebrik ederim kaçıncı günündü belirtilerin nelerdi
zaten eger saglikla ilerlersek ayri bir baslik acicam ki umutsuz olmasin kimse..benim bugun 13.gunum 11.gun cok az ama cok az kahve leke gordum.Bir de yine o gun midem bir tuhaf oldu bulandi ki bana olmaz hic hala afedersiniz gegirme gibi bisey oluyor.Onun disinda kasiklara hafif sancilar gogus hassasiyeti var ama bunlar hormonlardan da olabiliyor.Dua edin bana insallah yukselsin degerim

zaten eger saglikla ilerlersek ayri bir baslik acicam ki umutsuz olmasin kimse..benim bugun 13.gunum 11.gun cok az ama cok az kahve leke gordum.Bir de yine o gun midem bir tuhaf oldu bulandi ki bana olmaz hic hala afedersiniz gegirme gibi bisey oluyor.Onun disinda kasiklara hafif sancilar gogus hassasiyeti var ama bunlar hormonlardan da olabiliyor.Dua edin bana insallah yukselsin degerim
Dualarım seninle canım

Kizlar heryerde durduruldu..son verilen randevulara bakıyolar sadece.p.tesi benim kese ye bakacaklar ondan sonra kalp atışı burda artık dr.bulup gitmem gerekiyor
BEn de bugün 13.gün ikinci kanımı verdim doktorum iki hafta sonra muayene dedi ama randevu vermedi ortamın durumuna göre haftaya konusalım tekrar dedi bakalım gidebilcek miyim 🤷🏻‍♀️ Virüs herkesi vurdu

Benimde ilk denememde sağolsun eşim herkese duyurmuştu ikizler olacak diye..bu mutluluk kürtajla sonlandı, hayır üzüntünü geçiyorsun bi de millete neden kürtaj olduğunu anlatıyorsun.2. Denememde eşime 3 aya kadar kimseye söyleme diye tembihledim.. ben dayanamadım sadece anneme söyledim duasını almak için.2. Den kızım oldu elhamdülillah. Bu 3. Tedavimde yine kimseyle paylaşmak istemiyorum
Ben de ilk hamileliğimde söyledim hep 8.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım dediğin gibi bi de millete laf anlatmak zorunda kalıyosun şuan ilk tüp bebek tedavimle ikinci hamileliğim en yakınlarıma söyledim sadece güvendiğim kişiler diğer kimseye söylemicem 3-4 aydan önce

Ben bugun dayanamadim ve aldim bir test , pazartesi veya sali yapicam sanirim 😉bir yanim cok korkuyor ama hastaneden negatif duymak istemiyorum en azindan fikrim olsun 😥
Şu erken sonuç veren idrar testleri var Bende yarın ondan alim diyorum pazar gunu de sabah ilk idrarla yaparim öyle düsundüm ama bende korkuyorum tabi

Şu erken sonuç veren idrar testleri var Bende yarın ondan alim diyorum pazar gunu de sabah ilk idrarla yaparim öyle düsundüm ama bende korkuyorum tabi
Benim aradigim marka vardi ama onu bulamadim 😥 ilk kez adini duydugum bisey aldim 🤣 hassasiyeti nedir hic bilmiyorum. Predictor Early vardi daha once kullanmistim onun hassasiyeti 6ml/u .Yerlesme olduktan 2 gun sonra gosteriuordu. Birazda belirtilerden bahsedelim ne var ne yok anlatin bakalim 😊

Doktorum bana Gözün aydın dedi bugün içinde kan vermemi istedi sonra randevuya çağıracam dedi. 11. gün 1.kan testi 102.30 du bugün 13.gün 2. Kan testi 290.90 güzel artmış demi🙄🤔 Doktoruma yarın söylicem
Çok güzel hemde hayırlı uğurlu olsun canım ya inşallah darısı başımıza böyle güzel haberleri gördükçe içim ferahlıyor valla :))

Benim aradigim marka vardi ama onu bulamadim 😥 ilk kez adini duydugum bisey aldim 🤣 hassasiyeti nedir hic bilmiyorum. Predictor Early vardi daha once kullanmistim onun hassasiyeti 6ml/u .Yerlesme olduktan 2 gun sonra gosteriuordu. Birazda belirtilerden bahsedelim ne var ne yok anlatin bakalim 😊
Ya Benim şeffaf beyaz akıntım olmaya başladı hemde yoğun Bi şekilde :)

Benim transfer oldugu gun sonraki 2 gun baya sok kasigimda ayaga kalkinca batma oluyordu sonrasinda azarldi goguslerim de hasasiyet var 3 gundur,kaşıklarım da ara ara ağrıyor sürekli degil Onun dışın da bir belirtim yok

Transfer olan anne adayları nerdesınız konusalm neler yapıyorsunuz belirtiler varmı ne durumlardasınız?

Back