- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #4.021
5.gun embrıyosu 5.gundu bugun kac daha saycam benErken sonuç veren testler varya onunla 10.gün çıkar diyorlar burdakiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gun embrıyosu 5.gundu bugun kac daha saycam benErken sonuç veren testler varya onunla 10.gün çıkar diyorlar burdakiler
Aynen bebeklerde ıcerde ya daha ıyıce havaya gırınce bıdeValla kuzu beyin odaklı olduğu için doğru diyorsun
Benım. Icınde oyle cnm tasıyıp saglıkla vaktınde dogurcaksak hıc farketmez Allah neyı nasıp ederseBanada 5.gün emriyosu cift konuldu allah sağlıkla versin de 1 2 kız erkek hiç farketmez benim için
Rabbim hayırlısını versin ama üçüzde olmasın canım yaa.. gurbetteyim, akrabam yok tek başınayım.. 3 çocuğa bakamam şansı artırsın kalan 3 dondurulmuşta transfer olsun dedik. Umarım doğru karardırMaşallah üçüz anası mı geliyor topiğe :) rabbim yoldaşın olsun kuzum
Bılemedım cnm napsak dıye ben belkı cesaret edersem denerım kanda negatıf olunca yuzume tukurmusler gıbı hıssedıyorumBenim de 28i kan günüm pazartesi 4. Gün embriyosu transfer edilmişti ama test yapmayı düşünmüyorum yanıltıcı olursa daha çok üzülürüm diye
hayırlısıyla ıkız olur ınsallah oyleyse:)Hiç bilmiyorum canım ikizmi tekmi eşim çok istiyor ikiz inşallah diyo Bi kız Bi erkek olur diyo.. Şu sıralar onun kalbinden geçen oluyor valla.. Rüyasında çift çizgiyi görmüş test aldı geldi yapmamak için öteye beriye kaçtım o akşam ama dedim korkunun ecele faydası yok illa öğrenecek akşam yaptım hemde ikinci çizgiyi gördük 10. Günümdü.. İnşallah yine onun istediği olur amin
Allah iyiliğini versinBılemedım cnm napsak dıye ben belkı cesaret edersem denerım kanda negatıf olunca yuzume tukurmusler gıbı hıssedıyorum
cık tesekkür ederim amin insallah siz ne durumdasınız?Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
Hakkında hayırlısı olsun canımRabbim hayırlısını versin ama üçüzde olmasın canım yaa.. gurbetteyim, akrabam yok tek başınayım.. 3 çocuğa bakamam şansı artırsın kalan 3 dondurulmuşta transfer olsun dedik. Umarım doğru karardır
Transfer günü sayılmıyor canım5.gun embrıyosu 5.gundu bugun kac daha saycam ben
Valla kız bıkkınlık geldı negatıftenAllah iyiliğini versin
5!dolcak sabah ozaman 6 ya gırıcez yarın oylemı sayayımTransfer günü sayılmıyor canım
Ben yaparım cnmm bunu bılmıyodum esma cekıyorum sadeveKızlar yapmak isteyen olur belki diye yazmak istedim 111 defa ismi azam duası okuyup her ismi azam duasından sonra dileğinizi söyleyince Allahın izniyle kabul oluyormuş belki yapmak isteyen olur
Ohoh masallah cnm bnddede ıkıtane var bakalım neler yasıcazHanımlaaaar duanıza talibim, özellikle hamişler sizlerdende dua bekliyorum. Yarın 08:45 transferim var. İnşaAlla herşey yolundaysa 3 tane 5. gün embriyo transferi olacak
Bugün 4 canım yarın 5.gün5!dolcak sabah ozaman 6 ya gırıcez yarın oylemı sayayım
Rabbim kabul etsin canım yarın yapacam ben de hem Kandil rabbim inşallah kabul ederBen yaparım cnmm bunu bılmıyodum esma cekıyorum sadeve
Yarın mı kandil? Yatıyoz virüs, kalkıyoz virüs.. sağol canım Allah razı olsun yazmasan bilmiyordumRabbim kabul etsin canım yarın yapacam ben de hem Kandil rabbim inşallah kabul eder
Miraç Kandili canım hayırlı bir günde transfer oluyorsun dualarımız seninleYarın mı kandil? Yatıyoz virüs, kalkıyoz virüs.. sağol canım Allah razı olsun yazmasan bilmiyordum
Aa neden ben 5 saydım canım öyle istedi neyse hayırlısı olsun cnm bende namaz kılmaya korkuyorum varsa duser dıyem bolmdua edelımBugün 4 canım yarın 5.gün
Sağol canım.Mutlu oldum Rabbim hepinizden razı olsun, ağzınıza yüreğinize sağlık.Miraç Kandili canım hayırlı bir günde transfer oluyorsun dualarımız seninle