• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Ikı gun ondesın bızden cnm benımde ılk bende bır umut dıyoırm bebekler yerlesıyo falan dıye 🤣ben daha once hamılelık gecırdım 20 haftalık kaybettım azda olsa duyorım belırtımı ama hernbebek farklı
Bu acının tarifi yok ne diyeceğimi bilemiyorum başın sağolsun. Rabbim çifter çifter versin inşallah

merakla duayla bekliyorum

hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. transferın kacıydı? kac gunluktu? ve kac tane idi?
Teşekkür ederim güzel yüreklim sen de dualarımdasın canım rabbim kaybettiklerini cennette şefaatçi kılsın ikizlerin le teselli ol inşallah

Haklsn yapıp kurtulmak en guzelı ama bıde erjen cıkmazsa gec cıkarsa bıde🥺
Valla yapıp öğrenmek şimdiki durumdan çok daha iyi yok şuram ağrıdı belirti mi bugün buram ağrımıyor kesin olmadı aha şuraya iğne battı var var yok batmadı yook yok paranoyak oldum :)

çok ama çok tesekkür ederim.sizi o kadar ıyı anlıyorum ki.. ama nolur sıkmayın canınızı. gercekten herseyın zaamnı var. benım basıma gelenlerı duysanız hep bı engelle karsılastım ama hep. tedavım yarım kaldı tedavı oldum yumurta dollenmedı. transfer oldum tutmadı.daha baska birsürü.. inşallah sımdı sonuna kadar saglıkla ılerler. duamda olacaksınız ınsallah en kısa zamanda sizinde güzel haberınızı alırız.
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım 😍

Back