- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.001
İdrar testi yaptınız mıBence hamileyizzz
Ben galiba çarşambayı beklicem herkes gününde yapsın o günün kaçışı yok çünkiBende oyle korkuyorum kendımıze nasıl gelıcez
Hiç bilmiyorum canım ikizmi tekmi eşim çok istiyor ikiz inşallah diyo Bi kız Bi erkek olur diyo.. Şu sıralar onun kalbinden geçen oluyor valla.. Rüyasında çift çizgiyi görmüş test aldı geldi yapmamak için öteye beriye kaçtım o akşam ama dedim korkunun ecele faydası yok illa öğrenecek akşam yaptım hemde ikinci çizgiyi gördük 10. Günümdü.. İnşallah yine onun istediği olur amino zaman cok guzel sonucların masallah. ikiz herhalde
Iste cnm nasıp kısmet eger verdiyse ıns ılac gıbı olur ıns hepımız hamıleyızdırAl
Allahın gücüne gider kuzum öyle demeyelim rabbim inşallah nasip etmiştir inşallah vakti gelmiştir
Ahh keşke keşke ağzından bal damliyoBence hamileyizzz
Tasıyabılıp vaktınde saglıkla dogurcaksam nasıp cnm allah buyuk dıyelımHim anladi m insallh ikiz olur bu sefer allah bir aldı iki verir
Ben 1 bcuk senedı hep aynı belırtılerı yasayp adet oluyorım haklsn kapılmadan öprenmek lazımValla yapıp öğrenmek şimdiki durumdan çok daha iyi yok şuram ağrıdı belirti mi bugün buram ağrımıyor kesin olmadı aha şuraya iğne battı var var yok batmadı yook yok paranoyak oldum :)
Valla kuzu beyin odaklı olduğu için doğru diyorsunBen 1 bcuk senedı hep aynı belırtılerı yasayp adet oluyorım haklsn kapılmadan öprenmek lazım
Benım kan gunum 27 sı Pazartesi 5.gun embrıyosu konuldu ıste bende bılmıyorum napsakBen galiba çarşambayı beklicem herkes gününde yapsın o günün kaçışı yok çünki
Erken sonuç veren testler varya onunla 10.gün çıkar diyorlar burdakilerTasıyabılıp vaktınde saglıkla dogurcaksam nasıp cnm allah buyuk dıyelımıkıtaneyse erken cokarmı testte
Çok erken cikmazsa motelin bozulur 10. Gün çıkar diyorlar ya öyle yap yada gününü bekleBenım kan gunum 27 sı Pazartesi 5.gun embrıyosu konuldu ıste bende bılmıyorum napsak
Banada 5.gün emriyosu cift konuldu allah sağlıkla versin de 1 2 kız erkek hiç farketmez benim içinTasıyabılıp vaktınde saglıkla dogurcaksam nasıp cnm allah buyuk dıyelımıkıtaneyse erken cokarmı testte
Çok haklısın ama olan birşeyi asla gizleyemiyorum bende maalesefçok çok erken yapılan testlerin bı anlamı yokkı , yine çok ümit baglamayın tabi kanda da çıkmayabılır ama benim de 5 gun embrıyosu 7.gun testinde falan negatifti 10.gün testinde silik 11.günde silik 12 gun kanda 43 çıktı . Kan da çok bısey ıfade etmıyor . Daha bunun tutunacak mı dusecek mı beta artacakmı , kese olusacakmı hadı oluştı kalbı atacak mı derdı var . 3 ay kımseye soylemeyın bıle pozitif olursa benden tavsıye . Ben , safım ; gittim kanda 43 çıktığı gibi sülaleye söyledim kutladık falan . allahım ne tecrubesız ne aptalmısım
Aynen bende öyle dusunuyorum 3 ay bitmeden söylemicem herkese sonra millete dertanlatmakla uğraşmak istemiyorumÇok haklısın ama olan birşeyi asla gizleyemiyorum bende maalesef
Maşallah üçüz anası mı geliyor topiğe :) rabbim yoldaşın olsun kuzumHanımlaaaar duanıza talibim, özellikle hamişler sizlerdende dua bekliyorum. Yarın 08:45 transferim var. İnşaAlla herşey yolundaysa 3 tane 5. gün embriyo transferi olacak
Benim de 28i kan günüm pazartesi 4. Gün embriyosu transfer edilmişti ama test yapmayı düşünmüyorum yanıltıcı olursa daha çok üzülürüm diyeBenım kan gunum 27 sı Pazartesi 5.gun embrıyosu konuldu ıste bende bılmıyorum napsak
siz kan testi yapmadınız mı aynı gun transfer olmustuk. ben yarın kan vericem.Bence hamileyizzz
Dualarım seninleHanımlaaaar duanıza talibim, özellikle hamişler sizlerdende dua bekliyorum. Yarın 08:45 transferim var. İnşaAlla herşey yolundaysa 3 tane 5. gün embriyo transferi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?