- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #3.961
Amin kuzum günler geçmek bilmiyor durdu mübarek yaDarışı başına canım hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum günler geçmek bilmiyor durdu mübarek yaDarışı başına canım hadi inşallah
İnşallah hayırla kucağınıza alırsınız Benim 12. Günüm haftasonuna denk geliyor da 11. Gün cuma günü kan vermeyi düşünüyorum nasipse13.gunumdu ama 11.gunde azcık leke gelmisti acaba o zamanmi yerlesti o kadar gec olabilir mi ki napti bu embriyo icerde☺
Gögsüm şiş artık ağzıma girecek o derece ama ilaçtan olurmuş kasık batması bugün 3 defa oldu kasıkta yanma hissi oluyor bende ne alaka bilmiyorum karınca ısırığı gibiTransfer olan anne adayları nerdesınız konusalm neler yapıyorsunuz belirtiler varmı ne durumlardasınız?
insallah guzel sonuclar alirsinnnİnşallah hayırla kucağınıza alırsınız Benim 12. Günüm haftasonuna denk geliyor da 11. Gün cuma günü kan vermeyi düşünüyorum nasipse
Benimde bi yanma hissi var sanki sicacik oluyor bir an sonra geciyorGögsüm şiş artık ağzıma girecek o derece ama ilaçtan olurmuş kasık batması bugün 3 defa oldu kasıkta yanma hissi oluyor bende ne alaka bilmiyorum karınca ısırığı gibi
benimkiler normalde de kocaman bide beni düşğn hafif benimkilerde acıyo hayalı asermelerım var akıntım belmagrosı arada adet gıbı agrı ahahah test dusunuyomusunGögsüm şiş artık ağzıma girecek o derece ama ilaçtan olurmuş kasık batması bugün 3 defa oldu kasıkta yanma hissi oluyor bende ne alaka bilmiyorum karınca ısırığı gibi
belırtıler basladı dıyosun yavas yavasBenimde bi yanma hissi var sanki sicacik oluyor bir an sonra geciyor
Him iç oyle birşey olmadi bendeBenimde bi yanma hissi var sanki sicacik oluyor bir an sonra geciyor
Belmagrısı arada oluyo bnm akıntı gogusler hafıf acıyo bıde hazır bebısler var aşeriyorumBugun bel agrim hat saffada, birde bas agrisi cikti transferin 5. Gunundeyim
Pazartesi yapcam inşallahbenimkiler normalde de kocaman bide beni düşğn hafif benimkilerde acıyo hayalı asermelerım var akıntım belmagrosı arada adet gıbı agrı ahahah test dusunuyomusun
Burdayiz burdayiz valla birşeyler oluyorda ilkdefa tranfer olduğum için dogru belirtimi hiç bilmiyorum burda yazanlardan umutlanıyorum bende kasık agrım ilk 3 gün ayağa kalktigim zaman oluyordu oyle sürekli yatmıyorum doktorum yatma dedi normal hayatına devam dedi sadece ağır iş yapma dedi hızlı hareket etme dedi iğne için zaten dışarı cikicaksin dedi transferin 7 .günüTransfer olan anne adayları nerdesınız konusalm neler yapıyorsunuz belirtiler varmı ne durumlardasınız?
Bendemı oyle yapsam hepımız toplanıp Pazartesi yapalımPazartesi yapcam inşallah
Ikı gun ondesın bızden cnm benımde ılk bende bır umut dıyoırm bebekler yerlesıyo falan dıye ben daha once hamılelık gecırdım 20 haftalık kaybettım azda olsa duyorım belırtımı ama hernbebek farklıBurdayiz burdayiz valla birşeyler oluyorda ilkdefa tranfer olduğum için dogru belirtimi hiç bilmiyorum burda yazanlardan umutlanıyorum bende kasık agrım ilk 3 gün ayağa kalktigim zaman oluyordu oyle sürekli yatmıyorum doktorum yatma dedi normal hayatına devam dedi sadece ağır iş yapma dedi hızlı hareket etme dedi iğne için zaten dışarı cikicaksin dedi transferin 7 .günü
Cok guzel artmis tebrik ederimÇok güzel hemde hayırlı uğurlu olsun canım ya inşallah darısı başımıza böyle güzel haberleri gördükçe içim ferahlıyor valla :))
Çok sağol canım benim inşallah hepinizin başına ben 10 yıl çektim rabbim uğraştırmadan versin herkese amin .. Bide insanlar ah o insanlar beni en iyi siz anlarsınız.. Onun için hiç kimseye söylemedim arkadaşlarla araya az mesafe koydum bu süre içinde.. Onun için buraya yazıyorum..Çok güzel hemde hayırlı uğurlu olsun canım ya inşallah darısı başımıza böyle güzel haberleri gördükçe içim ferahlıyor valla :))
Yapalım canım varsa zaten çıkar yaBendemı oyle yapsam hepımız toplanıp Pazartesi yapalım
Ya cıkmazsa nabıcaz kızYapalım canım varsa zaten çıkar ya
merakla duayla bekliyorumPazartesi yapcam inşallah
Çok sağol canım benim inşallah hepinizin başına ben 10 yıl çektim rabbim uğraştırmadan versin herkese amin .. Bide insanlar ah o insanlar beni en iyi siz anlarsınız.. Onun için hiç kimseye söylemedim arkadaşlarla araya az mesafe koydum bu süre içinde.. Onun için buraya yazıyorum..