En azından okuma yazma işini hallettinizZaman nasıl geçiyor benim büyük kızım da 3. Sınıfta
Retrolar hiç bitmiyor kiBende ilk başlarda çıtçıtlı giydirmedim ama bi kaç gündür giydiriyorum canım çok açılıyor beli . Eğitimin ilk günleri zor olur çıtçıt açıp kapayana kadar kaçırabilir ama ilerleyen zamanlarda kullanılır bence . Ben bu kışta kullanıcam sanırımBende bu soruyu sormuştum hatta elimdekileri normal atlete mi çevirsem diye yazmıştım buraya
İyiyim aijom bende bu ara psk olarak iyi değilimregl olucam ve retro mu var yine ne oluyorsa aşırı duygusal düşünceliyim. Geçecek ..
Yaaaa özlemişim seni deeeeeselam kizlar epey olmus birazini okudum tuvalet egitimi isini hallettik biz sukur. bizim konusma epey sorunluydu cocuk psikiyatriye bile danistik .sonra guncelleme geldi acildi cocuklar .kendi iclerinde bir zamanlari var onu bekliyorlar sanirim
benim ikizlere hala ann bakiyor sagolsun nasil dayaniyor bilmiyorum .kis bitimine yakin ailem memlekete donecek ikizler krese zor gunler gelecek gibi bakalim
Henüz kreşe başlayan olmadı sanırım bizim grupta :)Merhaba, ben 2020 ekim annesiyim. Bizim grup dağıldı, ne güzel burası hala aktif. O yüzden sorumu burada sorayım dedim: çocuklarınız kreşe başladı mı? Nasıl gelişti süreç?
Şimdiden hastalıklara karşı önlem almaya başla canım. Allah yardımcınız olsunselam kizlar epey olmus birazini okudum tuvalet egitimi isini hallettik biz sukur. bizim konusma epey sorunluydu cocuk psikiyatriye bile danistik .sonra guncelleme geldi acildi cocuklar .kendi iclerinde bir zamanlari var onu bekliyorlar sanirim
benim ikizlere hala ann bakiyor sagolsun nasil dayaniyor bilmiyorum .kis bitimine yakin ailem memlekete donecek ikizler krese zor gunler gelecek gibi bakalim
ya kresin ilk yili korkulu ruyam resmen senin de bebis hayirli olsun saglikla gelsin .gebelik takvimi gorunce bi tuhaf oluyor icim .doktorum canimYaaaa özlemişim seni deeeeenerdeyse unutuyormuşum, ıkızler diyince hatırladım. Veterinerdin demi ?
Kış bitene kadar kocaman olurlar merak etme.
ya onlemi de yok ki aijo takviye sevmiyorum pek .ilk yil surune surune ilerleriz gibi artikŞimdiden hastalıklara karşı önlem almaya başla canım. Allah yardımcınız olsun
Sen doktormuşsun zaten bende önlem al diyorumya kresin ilk yili korkulu ruyam resmen senin de bebis hayirli olsun saglikla gelsin .gebelik takvimi gorunce bi tuhaf oluyor icim .doktorum canim
Bizim bu yıl ikinci sene ama daha şimdiden açılışı yaptık, hep beraber hastayızya onlemi de yok ki aijo takviye sevmiyorum pek .ilk yil surune surune ilerleriz gibi artik
Vay basim belalardaaa
Aaaa kimler gelmis
Slm doktorcum hosgeldin, bizimde konusma sorunlu ugrasiyorum hala olmasi gerektigi olcude degil insallah acilacagi zaman yakindir, cocuk psikiyatriye gittik bt binet testi yapildi isitme testi yapildi cocuk noroloji degerlendirdi hepside iyi cikti Allaha sukur bir sorun yok, krese gitsin dedi yazdiramadik 36. ayi bekliyorum nasipse ozaman yazdircam. Allah yardimcin olsun birbirlerine sahip cikarlar kolaca alisirlar benceselam kizlar epey olmus birazini okudum tuvalet egitimi isini hallettik biz sukur. bizim konusma epey sorunluydu cocuk psikiyatriye bile danistik .sonra guncelleme geldi acildi cocuklar .kendi iclerinde bir zamanlari var onu bekliyorlar sanirim
Zuhre ana kakaolu macun aldim ben iyimi ettim kotumu bilmiyorumda bakalimya onlemi de yok ki aijo takviye sevmiyorum pek .ilk yil surune surune ilerleriz gibi artik
Benim komsu resmen bezi cikardi kizi sadece 3 saat cis tuttu sonra gitti lazimliga isedi halada hic kacirma filan yokKızlar bi de tuvalet eğitimi için kozmik günlere bakabilirsinizBen tam tutturamadım misafirim vardı o dönem sanırım bir gün sonra başlamıştık. İnstgrmda kozmikblog diye aratırsanız çıkıyor Web sitelerinde tarih var bulamazsanız ben bakar yazarım size isterseniz Her ay değişiyor günler daha rahat alışkanlık bırakmak için uygun tarihler oluyormuş bla bla Aijoo R Renklirenkli
Merhaba canım hoşgeldin.Benim oğlanla iki sorunum var ilki memeyi bırakamadık hala düşkün.İkincisi de konuşma pek yok.Kız desen ergenliğe giriyor onun sorunu da başka
Hoşgeldin canım.Senin işin daha zor hem ikiz hem doktorluk gibi bir meslekle Allah kolaylık versin ne diyeyim.Bizim de konuşma sorunu var işte.Sizin hallettiğinize sevindim.Darısı bizim başımıza İnşallahselam kizlar epey olmus birazini okudum tuvalet egitimi isini hallettik biz sukur. bizim konusma epey sorunluydu cocuk psikiyatriye bile danistik .sonra guncelleme geldi acildi cocuklar .kendi iclerinde bir zamanlari var onu bekliyorlar sanirim
Ayy taa kizin elimizde buyudu gibi hissettim ,kolay gecsin insallah genc kizliga adim masallahMerhaba canım hoşgeldin.Benim oğlanla iki sorunum var ilki memeyi bırakamadık hala düşkün.İkincisi de konuşma pek yok.Kız desen ergenliğe giriyor onun sorunu da başkaBir sene sonra bunları halledip kreşe verebilirsem oğlanı rahatlıcam İnşallah.Kızın hazırlık dönemi başlayacak onla daha çok ilgilenmem gerekecek.Benim işim bitmez anlayacağın