- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Insallah Allahin izniyleZamanla artacak canım
Geçmiş olsun canım bizde hepimiz hastayız yine. Taşınma işi kötü olmuş bu dönemdeNe habersiniz arkadaşlar ben bu aralar yine psk iyi değilim kız grip oldu dakka bir gol bir okul.vok yoğun büyüğün dersleri taşınma telaşı derken
Citcitlilar sorun oluyor wcde. Bol bol külot alman lazımWC eğitimi veren arkadaşlara bi sorum var. Bu işe başlarken atlet külot giyiliyor demi. Çıtçıtlı zıbınlara elveda demiona göre alışveriş yapayım şimdiden diye bi şeyler alasım var su ara
Anlaşıldı merkez tamammmCitcitlilar sorun oluyor wcde. Bol bol külot alman lazım
Altlikta lazım eder canım. Tekli eşofman pijama alabilirsin. Ben büyük kızımdan kalan ne kadar altlık varsa çıkardım. Hazırlık yaptım ama hastalıktan kiriliyoruz. Haftasonuna iyileşmiş olursak başlarız inşallahAnlaşıldı merkez tamammm
Canım benimki de herşeye bu demeye başladı.Bu bu bu başka birşey yok.Oyun grubuna iki üç kere gittik hastalıktan gidemedik o bile çok faydalı oldu.Aynen oyleyiz herkes hayatinin suslu yerini paylasiyor ,ameliyat olcakti ertelendi hastalandilar ilk haftadan antibiyotik basladik bugun, biyer buldum canim bebek kutuphanesi gecen hafta servest etkinlikti gittik cok sevdi oynadi cmt yine gitcez masal etkinligi var sevecekmi bakalim cok geliyor konusmayan cocuk hepside acildi dedi ogun ogretmen dil terapisti ciktilari buldum kitap seti aldim bir kacda egitmen takip ediyorum . Fena degil durumlar ama cok zor asiri zor tesvik olmasi icin harap ediyorum kendimi bazem takmiyorum bazen hic olmadik zamanda agliyorum. Bilerek konusmuyor o kdar eminizki . Testlerinde sorun cikmadi zaten Allaha sukur hepsi iyi ve iyinin ustu cikti ama isye rabbim ol dicek....
Benimki de aynı canım anne gel mama gibi.Bizimkiler tembel ya.Oyun grubundakiler benimkinden küçğk ay olarak çatır çatır konuşuyorlar.Bazen ben de kafaya takıyorum ama şimdi bu başladı herşeye bu bu bu .Böyle böyle düzelecek diyorum.Kızımda da yaşadım aynısını.Fazla düşünme gerçekten ilerde düşündüğünde boşuna üzdüm kendimi diyeceksin.Çevremde gördüğüm kadarıyla zeki çocuklar geç konuşuyor.Kızım da zeki mesela.Belki saçma diyeceksin ama çevremde geç konuşan ne kadar çocuk varsa hep başarılı oldular.Cumleleri var ama hep basit sekikde canim anne cis anne mama anne hadi vs vs tarzi.
Doğru diyorsun alayım canım.Altlikta lazım eder canım. Tekli eşofman pijama alabilirsin. Ben büyük kızımdan kalan ne kadar altlık varsa çıkardım. Hazırlık yaptım ama hastalıktan kiriliyoruz. Haftasonuna iyileşmiş olursak başlarız inşallah
Bizim her sene böyle canım. Eylül Ekim hep zor geçer ....Doğru diyorsun alayım canım.
Ayy cok geçmiş olsun. Ama bu yıl hastalık erken başladı. Okula başlayan kım varsa hep hasta çocuğum diyor. Gerçekten zor bı kış olcak galiba. Rabbım korusun gözetsin
Hoşgeldin nasılsın?
Merhaba hoşgeldn
Madam napiyosun madam. Sende sık ugramiyosun.Merhaba hoşgeldnSelam verip kaçma olur mu ara ara yaz
Bende ilk başlarda çıtçıtlı giydirmedim ama bi kaç gündür giydiriyorum canım çok açılıyor beli . Eğitimin ilk günleri zor olur çıtçıt açıp kapayana kadar kaçırabilir ama ilerleyen zamanlarda kullanılır bence . Ben bu kışta kullanıcam sanırımWC eğitimi veren arkadaşlara bi sorum var. Bu işe başlarken atlet külot giyiliyor demi. Çıtçıtlı zıbınlara elveda demiona göre alışveriş yapayım şimdiden diye bi şeyler alasım var su ara
İyiyim aijom bende bu ara psk olarak iyi değilim
Hoşbuldum canım buralar çok sessizdi bi ara bende yaz yoğun geçti giremedim ama daha buralarda olurumMerhaba hoşgeldnSelam verip kaçma olur mu ara ara yaz
Allah’a şükür canım iyiyim geçen zamana göre daha iyiyim şükürler olsunHoşgeldin nasılsın?
Valla biz hep buralardayız eskilerden gelen kalmadı artık
Benim de iki kızımın da burnu tıkalı küçük olan zorluyor gece burnu tıkalı olduğu için uyanıp ağlıyorBizim her sene böyle canım. Eylül Ekim hep zor geçer ....
Zaman nasıl geçiyor benim büyük kızım da 3. Sınıfta