2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy taa kizin elimizde buyudu gibi hissettim ,kolay gecsin insallah genc kizliga adim masallah😊 pasalarimizada dil bolca dil insallah tez zamanda🥰
Neredeyse 4 yıl olacak kuz burdan paylaşıyoruz herşeyi.Böyle hissetmen normal canım☺️Paşalarımız da nazlı çıktı konuşma konusunda.Kuzım tam bir kuş cıvıldayıp duruyor oğlanda tık yok☺️

Zuhre ana kakaolu macun aldim ben iyimi ettim kotumu bilmiyorumda bakalim 😑. Ilk haftadan defne hasta oldu cinarada bulastu cinarin kbb kontrolu vardi ameliyat karari verecekti dr akintidan bakamadi antibiyotik verdi yeni bitti 1.5aya kdar gelin dedi hasta olmadigi bir donem olursa insallah 😆😆
Bende aldım o macundan.. ikinci alışın ama bir dahada almicam. Nutrigen balık yağı ve Supra şurubu aldım onlarda bitirene dek kullanirim. Valla öyle de hastalar böylede. Bazen diyorjm acaba boşa mı para harciyorum...

ya kresin ilk yili korkulu ruyam resmen senin de bebis hayirli olsun saglikla gelsin .gebelik takvimi gorunce bi tuhaf oluyor icim .doktorum canim
Yaa pardon 🙈😂😂 seni de hatırladım doktorum diyince, esın de doktordu sanırım , nöbet vs anlatıyordun. ayrıca özlemişim de 🙈🙈
Allah razı olsun. Ins sağ Salim vaktinde doğar bakalım. Sen bi tane daha düşünmüyor musun ?

İlk gün çok normal aijom bizde öyle olmuştuk 10 tane külot yetmemişti ilk gün 😅
Bez istiyorum diye ağladı. Yattı yerine rahat edemedi. İlk kez tuvalete gidelim dedi. Onuda yaptı mı yaptimi anlayamıyorum 🙊 lazimlik mi gerekcek bilmem. hiçte sevmiyorum ya

Ayyyy kendime nasıl sinirliyim kızlar anlatamammmm . Kaç gecedir alarmı duymuyorum , nasıl kapattığım hakkında bi fikrim yokk. Yavrucağızım ıslak kalkıyor . Çocuğun da düzenini bozdum. İki gece önce 4 te kalkmışım ıslak yine . Değiştirdik sabah kalktık yine ıslak. Bir ay oldu başlayalı bu işe hiç böyle yapmazdı . Son bir haftadır ya ben kalkamıyorum ya kalksam da Selin illa kaçırıyor . Öğlen uykusunda hiç yapmazdı mesela dün onu da gördük çok şükür 😣😣😣 öffff bir de misafir geliyor . Bir de regli oldum . Vallahi bunalıma giricem ama vakit yok 😭☹️☹️☹️

Telefonu uzak bir yere koymaya karar verdim . En azından susturmam . Uyku arası nasıl kapatıp uyumayı başarıyorum acaba. Peki bu kız eğitimin ilk günleri kaldırmasam sabaha kadar tutan kız nasıl oluyor da gecede iki kere kaçırmayı başarıyor . Nedir bu nazar mı Naz mı niyaz mı eşeklik mi sıpalık mı 😌 ben yoruldum hayat şarkısı çalıyor şuan beynimde 🥲🥲🥲🎻

Çarşaflarım eskidi yıkamaktan . Hayır emzirmeye nasıl kalkıyormuşum acaba . Hayatımın bir buçuk yılı kesintisiz uykuya hasrettim şimdi acısını mı çıkarıyorum nedir yani ☹️🥲

Bende aldım o macundan.. ikinci alışın ama bir dahada almicam. Nutrigen balık yağı ve Supra şurubu aldım onlarda bitirene dek kullanirim. Valla öyle de hastalar böylede. Bazen diyorjm acaba boşa mı para harciyorum...
Zaten suna eminimki fayda ediyorsada sadece 1 donem icin fayda ediyor ilk sene kullanimda .valla hepsi para tuzagi

kızlar bende sizin gruptaydım ama kimyasal yaşadım malesef ve ayrıldım şimdi tekrar hamileyim diye seviniyorum 6 haftaya girmiştim bugün kanamam geldi dün doktora gitmiştim geçen hafta salı 20 olan değerim dün 461 çıktı çok güzel artmış dedi doktor ve cuma günü 700 800 olursa kese görmek için gel dedi progestan oksapar başlattı 2 genimde heterezigot olduğu için. dün ilk iğnemi oldum gece progestanımıda içtim fakat sabah uyandığımda peçeteye kan geldi pet taktım hala gelmeye devam ediyor peçeteye de öyle daha önce 4 kimyasal bir tane 9 haftalıkken kalp durması hikayemde var
size yazmak istedim aranızda varmı benim yaşadıklarımı yaşayan ve duyan ama hamileliği devam eden birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

Ayyyy kendime nasıl sinirliyim kızlar anlatamammmm . Kaç gecedir alarmı duymuyorum , nasıl kapattığım hakkında bi fikrim yokk. Yavrucağızım ıslak kalkıyor . Çocuğun da düzenini bozdum. İki gece önce 4 te kalkmışım ıslak yine . Değiştirdik sabah kalktık yine ıslak. Bir ay oldu başlayalı bu işe hiç böyle yapmazdı . Son bir haftadır ya ben kalkamıyorum ya kalksam da Selin illa kaçırıyor . Öğlen uykusunda hiç yapmazdı mesela dün onu da gördük çok şükür 😣😣😣 öffff bir de misafir geliyor . Bir de regli oldum . Vallahi bunalıma giricem ama vakit yok 😭☹️☹️☹️
Ayaklari usumustur dunusum,bazrn benimkidr yapuyot hatta 4 5gun ust uste oldugu oluyor .dun bide soda icmisti korktum ben kendim yatarken cise goturdum gecede uyanamamism dedigin gibi ama sabah kuru kalkti cok sukur dedim , sana komik bisey anlatayimda gul , buyuk seylere vaff diyor cisi gelimce pisisi buyuyor 😅😅 ilk farkettiginde sasirip sevinmisti anneeee bipiş vafff diyordu bipişde pipi😂 simdi cok gozune batiyor oyle oldugunda dun kizyordu vafff vafff diye ciks ciks cekiyordu bi guldum 😂

X