- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Mrb cok gecmis olsun ,bebek saglikli ise zatrn devam eder oyle dusunelim insallah sagliklidir hayirlisi olsun hakkinizda , gitseydiniz dr a aktif kanamaysakızlar bende sizin gruptaydım ama kimyasal yaşadım malesef ve ayrıldım şimdi tekrar hamileyim diye seviniyorum 6 haftaya girmiştim bugün kanamam geldi dün doktora gitmiştim geçen hafta salı 20 olan değerim dün 461 çıktı çok güzel artmış dedi doktor ve cuma günü 700 800 olursa kese görmek için gel dedi progestan oksapar başlattı 2 genimde heterezigot olduğu için. dün ilk iğnemi oldum gece progestanımıda içtim fakat sabah uyandığımda peçeteye kan geldi pet taktım hala gelmeye devam ediyor peçeteye de öyle daha önce 4 kimyasal bir tane 9 haftalıkken kalp durması hikayemde var
size yazmak istedim aranızda varmı benim yaşadıklarımı yaşayan ve duyan ama hamileliği devam eden birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
Kuzular hepinize kolay gelsin inşallah her dönemin kendine göre zorluğu oluyor ama geçiyor öyle.dusunelimAradan bak ajo
whatsapdan yazdım bakalım dönüş yapmasını bekliyorumMrb cok gecmis olsun ,bebek saglikli ise zatrn devam eder oyle dusunelim insallah sagliklidir hayirlisi olsun hakkinizda , gitseydiniz dr a aktif kanamaysa
Kızın liseye giriş sunanına hazırlanacak demi Allah zihin açıklığı versinMerhaba canım hoşgeldin.Benim oğlanla iki sorunum var ilki memeyi bırakamadık hala düşkün.İkincisi de konuşma pek yok.Kız desen ergenliğe giriyor onun sorunu da başkaBir sene sonra bunları halledip kreşe verebilirsem oğlanı rahatlıcam İnşallah.Kızın hazırlık dönemi başlayacak onla daha çok ilgilenmem gerekecek.Benim işim bitmez anlayacağın
Biz lazımlık kullanıyoruz çok zor klozete geçiremedim ama alışma döneminde lazımlıkla başlamak iyi olduBez istiyorum diye ağladı. Yattı yerine rahat edemedi. İlk kez tuvalete gidelim dedi. Onuda yaptı mı yaptimi anlayamıyorumlazimlik mi gerekcek bilmem. hiçte sevmiyorum ya
Erkek çocuklar daha bi geç konuşuyormuş sanırım telaşlanmayın benceNeredeyse 4 yıl olacak kuz burdan paylaşıyoruz herşeyi.Böyle hissetmen normal canımPaşalarımız da nazlı çıktı konuşma konusunda.Kuzım tam bir kuş cıvıldayıp duruyor oğlanda tık yok
Şaka maka 36 ay dolacakSlm doktorcum hosgeldin, bizimde konusma sorunlu ugrasiyorum hala olmasi gerektigi olcude degil insallah acilacagi zaman yakindir, cocuk psikiyatriye gittik bt binet testi yapildi isitme testi yapildi cocuk noroloji degerlendirdi hepside iyi cikti Allaha sukur bir sorun yok, krese gitsin dedi yazdiramadik 36. ayi bekliyorum nasipse ozaman yazdircam. Allah yardimcin olsun birbirlerine sahip cikarlar kolaca alisirlar bence
Çok şükürEn azından okuma yazma işini hallettiniz
Meraaba benim ilk kızımda 9 ayda ara ara hep kahverengi yada kırmızı kanamalı geçti. Doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun. İnşallah sağlıkla kavuşunkızlar bende sizin gruptaydım ama kimyasal yaşadım malesef ve ayrıldım şimdi tekrar hamileyim diye seviniyorum 6 haftaya girmiştim bugün kanamam geldi dün doktora gitmiştim geçen hafta salı 20 olan değerim dün 461 çıktı çok güzel artmış dedi doktor ve cuma günü 700 800 olursa kese görmek için gel dedi progestan oksapar başlattı 2 genimde heterezigot olduğu için. dün ilk iğnemi oldum gece progestanımıda içtim fakat sabah uyandığımda peçeteye kan geldi pet taktım hala gelmeye devam ediyor peçeteye de öyle daha önce 4 kimyasal bir tane 9 haftalıkken kalp durması hikayemde var
size yazmak istedim aranızda varmı benim yaşadıklarımı yaşayan ve duyan ama hamileliği devam eden birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
Canım havalar değişti usutuyor olabilir. Ya da sıvı alımı fazla olabilir. Bana yusra da psikologla giderken uyuduktan 1 saat sonra götür demişti wcye ama bende 2 3 saat sonra götürüyodum. Çok erken uyuyorsa gece 4 belki fazla geliyodur..Telefonu uzak bir yere koymaya karar verdim . En azından susturmam . Uyku arası nasıl kapatıp uyumayı başarıyorum acaba. Peki bu kız eğitimin ilk günleri kaldırmasam sabaha kadar tutan kız nasıl oluyor da gecede iki kere kaçırmayı başarıyor . Nedir bu nazar mı Naz mı niyaz mı eşeklik mi sıpalık mıben yoruldum hayat şarkısı çalıyor şuan beynimde
3_4 günden alışır cnm stres etmeCanım havalar değişti usutuyor olabilir. Ya da sıvı alımı fazla olabilir. Bana yusra da psikologla giderken uyuduktan 1 saat sonra götür demişti wcye ama bende 2 3 saat sonra götürüyodum. Çok erken uyuyorsa gece 4 belki fazla geliyodur..
Bizimde pek parlak gitmiyor ama hayırlısı artik
Lazimlik bulmadan olmayacak. Akşama kvyi arayıp isticem onda vardı. Bende olanın beyazını atmistim. Klozete yapmicak belli şuan3_4 günden alışır cnm stres etme
Normal tuvaletin kenarına filan oturtmayı denedin mi kuzuLazimlik bulmadan olmayacak. Akşama kvyi arayıp isticem onda vardı. Bende olanın beyazını atmistim. Klozete yapmicak belli şuan
Alafranga mi demek istiyorsun? Biz sadece klozeti kullanıyoruz. Annemi aradım ondaki lazimligi getirecek. Uyumadan önce oturttum gene yapmadk. Muhtemelen uyurken kaçırırNormal tuvaletin kenarına filan oturtmayı denedin mi kuzu
amin inşallah allah razı olsun bunu duymak bile içimi rahatlattıMeraaba benim ilk kızımda 9 ayda ara ara hep kahverengi yada kırmızı kanamalı geçti. Doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun. İnşallah sağlıkla kavuşun
Dr bile oyle diyor hurafe degil gercekErkek çocuklar daha bi geç konuşuyormuş sanırım telaşlanmayın bencePinkpinkblue
Deme oyle dhaa 6ay var yarim seneŞaka maka 36 ay dolacak
Bi donem yapiyolar onu niyeyseKızlar ya benim sorunumda küçük kızımın gece düzenli belli bi saatte uyanıp ağlaması ve bizim yatağımıza gelmek istemesi ağlıyor ve yanımıza almadan sakinleşmiyor hala park beşikte yatıyor 2 adet baza siparişi verdim ablasının odasına kendi yatağına geçecek
Hahaha ya kurban olsunlarAyaklari usumustur dunusum,bazrn benimkidr yapuyot hatta 4 5gun ust uste oldugu oluyor .dun bide soda icmisti korktum ben kendim yatarken cise goturdum gecede uyanamamism dedigin gibi ama sabah kuru kalkti cok sukur dedim , sana komik bisey anlatayimda gul , buyuk seylere vaff diyor cisi gelimce pisisi buyuyorilk farkettiginde sasirip sevinmisti anneeee bipiş vafff diyordu bipişde pipi simdi cok gozune batiyor oyle oldugunda dun kizyordu vafff vafff diye ciks ciks cekiyordu bi guldum