2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mrb cok gecmis olsun ,bebek saglikli ise zatrn devam eder oyle dusunelim insallah sagliklidir hayirlisi olsun hakkinizda , gitseydiniz dr a aktif kanamaysa

Kızın liseye giriş sunanına hazırlanacak demi Allah zihin açıklığı versin

Bez istiyorum diye ağladı. Yattı yerine rahat edemedi. İlk kez tuvalete gidelim dedi. Onuda yaptı mı yaptimi anlayamıyorum lazimlik mi gerekcek bilmem. hiçte sevmiyorum ya
Biz lazımlık kullanıyoruz çok zor klozete geçiremedim ama alışma döneminde lazımlıkla başlamak iyi oldu

Şaka maka 36 ay dolacak

Kızlar ya benim sorunumda küçük kızımın gece düzenli belli bi saatte uyanıp ağlaması ve bizim yatağımıza gelmek istemesi ağlıyor ve yanımıza almadan sakinleşmiyor hala park beşikte yatıyor 2 adet baza siparişi verdim ablasının odasına kendi yatağına geçecek

Meraaba benim ilk kızımda 9 ayda ara ara hep kahverengi yada kırmızı kanamalı geçti. Doktorunuzun söylediklerine harfiyen uyun. İnşallah sağlıkla kavuşun

Canım havalar değişti usutuyor olabilir. Ya da sıvı alımı fazla olabilir. Bana yusra da psikologla giderken uyuduktan 1 saat sonra götür demişti wcye ama bende 2 3 saat sonra götürüyodum. Çok erken uyuyorsa gece 4 belki fazla geliyodur..
Bizimde pek parlak gitmiyor ama hayırlısı artik

3_4 günden alışır cnm stres etme

Bi donem yapiyolar onu niyeyse

Hahaha ya kurban olsunlar bizimkinin de babaannesi dedesi geldi sattım onlara yayıldım evde şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…