Neredeyse 4 yıl olacak kuz burdan paylaşıyoruz herşeyi.Böyle hissetmen normal canımAyy taa kizin elimizde buyudu gibi hissettim ,kolay gecsin insallah genc kizliga adim masallahpasalarimizada dil bolca dil insallah tez zamanda
Hemen öğrenmem lazım o zaman. Bugün eslemle çok ciddi bir konuşma yaptım tamam dedi ama bakalım yarın muhtemelen bez bitecekBenim komsu resmen bezi cikardi kizi sadece 3 saat cis tuttu sonra gitti lazimliga isedi halada hic kacirma filan yokkozmik gunu tutturmus demekki
Bende aldım o macundan.. ikinci alışın ama bir dahada almicam. Nutrigen balık yağı ve Supra şurubu aldım onlarda bitirene dek kullanirim. Valla öyle de hastalar böylede. Bazen diyorjm acaba boşa mı para harciyorum...Zuhre ana kakaolu macun aldim ben iyimi ettim kotumu bilmiyorumda bakalim. Ilk haftadan defne hasta oldu cinarada bulastu cinarin kbb kontrolu vardi ameliyat karari verecekti dr akintidan bakamadi antibiyotik verdi yeni bitti 1.5aya kdar gelin dedi hasta olmadigi bir donem olursa insallah
Yaa pardonya kresin ilk yili korkulu ruyam resmen senin de bebis hayirli olsun saglikla gelsin .gebelik takvimi gorunce bi tuhaf oluyor icim .doktorum canim
Hadi tez zmnda öğrensin yavrun inş.Bezi çıkardık hayırlı olsun
Bir adım atmışsın en azındanHadi tez zmnda öğrensin yavrun inş.
Bende bugün külot aldım bi sürü ilk adım niyetine diyelim
İlk gün çok normal aijom bizde öyle olmuştuk 10 tane külot yetmemişti ilk günSaat 15.30 dan sonra 5 kez kaçırdık
Bez istiyorum diye ağladı. Yattı yerine rahat edemedi. İlk kez tuvalete gidelim dedi. Onuda yaptı mı yaptimi anlayamıyorumİlk gün çok normal aijom bizde öyle olmuştuk 10 tane külot yetmemişti ilk gün
Zaten suna eminimki fayda ediyorsada sadece 1 donem icin fayda ediyor ilk sene kullanimda .valla hepsi para tuzagiBende aldım o macundan.. ikinci alışın ama bir dahada almicam. Nutrigen balık yağı ve Supra şurubu aldım onlarda bitirene dek kullanirim. Valla öyle de hastalar böylede. Bazen diyorjm acaba boşa mı para harciyorum...
Hadi hayirli olsun cnaim gece nasildiBezi çıkardık hayırlı olsun
Allahin izniyle acilacaklar insallah merak ve heyecanla bekliyoruzNeredeyse 4 yıl olacak kuz burdan paylaşıyoruz herşeyi.Böyle hissetmen normal canımPaşalarımız da nazlı çıktı konuşma konusunda.Kuzım tam bir kuş cıvıldayıp duruyor oğlanda tık yok
Aradan bak ajoBez istiyorum diye ağladı. Yattı yerine rahat edemedi. İlk kez tuvalete gidelim dedi. Onuda yaptı mı yaptimi anlayamıyorumlazimlik mi gerekcek bilmem. hiçte sevmiyorum ya
Ayaklari usumustur dunusum,bazrn benimkidr yapuyot hatta 4 5gun ust uste oldugu oluyor .dun bide soda icmisti korktum ben kendim yatarken cise goturdum gecede uyanamamism dedigin gibi ama sabah kuru kalkti cok sukur dedim , sana komik bisey anlatayimda gul , buyuk seylere vaff diyor cisi gelimce pisisi buyuyorAyyyy kendime nasıl sinirliyim kızlar anlatamammmm . Kaç gecedir alarmı duymuyorum , nasıl kapattığım hakkında bi fikrim yokk. Yavrucağızım ıslak kalkıyor . Çocuğun da düzenini bozdum. İki gece önce 4 te kalkmışım ıslak yine . Değiştirdik sabah kalktık yine ıslak. Bir ay oldu başlayalı bu işe hiç böyle yapmazdı . Son bir haftadır ya ben kalkamıyorum ya kalksam da Selin illa kaçırıyor . Öğlen uykusunda hiç yapmazdı mesela dün onu da gördük çok şüküröffff bir de misafir geliyor . Bir de regli oldum . Vallahi bunalıma giricem ama vakit yok