2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne habersiniz arkadaşlar ben bu aralar yine psk iyi değilim kız grip oldu dakka bir gol bir okul.vok yoğun büyüğün dersleri taşınma telaşı derken

WC eğitimi veren arkadaşlara bi sorum var. Bu işe başlarken atlet külot giyiliyor demi. Çıtçıtlı zıbınlara elveda demi😂 ona göre alışveriş yapayım şimdiden diye 😀bi şeyler alasım var su ara 😄

Aynen oyleyiz herkes hayatinin suslu yerini paylasiyor ,ameliyat olcakti ertelendi hastalandilar ilk haftadan antibiyotik basladik bugun, biyer buldum canim bebek kutuphanesi gecen hafta servest etkinlikti gittik cok sevdi oynadi cmt yine gitcez masal etkinligi var sevecekmi bakalim cok geliyor konusmayan cocuk hepside acildi dedi ogun ogretmen dil terapisti ciktilari buldum kitap seti aldim bir kacda egitmen takip ediyorum . Fena degil durumlar ama cok zor asiri zor tesvik olmasi icin harap ediyorum kendimi bazem takmiyorum bazen hic olmadik zamanda agliyorum. Bilerek konusmuyor o kdar eminizki . Testlerinde sorun cikmadi zaten Allaha sukur hepsi iyi ve iyinin ustu cikti ama isye rabbim ol dicek....
Canım benimki de herşeye bu demeye başladı.Bu bu bu başka birşey yok.Oyun grubuna iki üç kere gittik hastalıktan gidemedik o bile çok faydalı oldu.

Cumleleri var ama hep basit sekikde canim anne cis anne mama anne hadi vs vs tarzi. 😐
Benimki de aynı canım anne gel mama gibi.Bizimkiler tembel ya.Oyun grubundakiler benimkinden küçğk ay olarak çatır çatır konuşuyorlar.Bazen ben de kafaya takıyorum ama şimdi bu başladı herşeye bu bu bu .Böyle böyle düzelecek diyorum.Kızımda da yaşadım aynısını.Fazla düşünme gerçekten ilerde düşündüğünde boşuna üzdüm kendimi diyeceksin.Çevremde gördüğüm kadarıyla zeki çocuklar geç konuşuyor.Kızım da zeki mesela.Belki saçma diyeceksin ama çevremde geç konuşan ne kadar çocuk varsa hep başarılı oldular.

Altlikta lazım eder canım. Tekli eşofman pijama alabilirsin. Ben büyük kızımdan kalan ne kadar altlık varsa çıkardım. Hazırlık yaptım ama hastalıktan kiriliyoruz. Haftasonuna iyileşmiş olursak başlarız inşallah😌😊
Doğru diyorsun alayım canım.
Ayy cok geçmiş olsun. Ama bu yıl hastalık erken başladı. Okula başlayan kım varsa hep hasta çocuğum diyor. Gerçekten zor bı kış olcak galiba. Rabbım korusun gözetsin

WC eğitimi veren arkadaşlara bi sorum var. Bu işe başlarken atlet külot giyiliyor demi. Çıtçıtlı zıbınlara elveda demi😂 ona göre alışveriş yapayım şimdiden diye 😀bi şeyler alasım var su ara 😄
Bende ilk başlarda çıtçıtlı giydirmedim ama bi kaç gündür giydiriyorum canım çok açılıyor beli . Eğitimin ilk günleri zor olur çıtçıt açıp kapayana kadar kaçırabilir ama ilerleyen zamanlarda kullanılır bence . Ben bu kışta kullanıcam sanırım ☺️ Bende bu soruyu sormuştum hatta elimdekileri normal atlete mi çevirsem diye yazmıştım buraya 😅
Madam napiyosun madam. Sende sık ugramiyosun. Pinkpinkblue Pinkpinkblue da ugramiyo, hadi 1. Sınıf annesi oldu 🤪
İyiyim aijom bende bu ara psk olarak iyi değilim 😅 regl olucam ve retro mu var yine ne oluyorsa aşırı duygusal düşünceliyim. 😪☹️ Geçecek ..

X