- 17 Aralık 2018
- 2.319
- 3.204
Aminn inşallah canim biz 10. Haftamıza girdik çok şükür Rabbime sağ salim kucagimiza alalım inşallah canimTeşekkür ederim inşallah herşey yolunda ilerler hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah canim biz 10. Haftamıza girdik çok şükür Rabbime sağ salim kucagimiza alalım inşallah canimTeşekkür ederim inşallah herşey yolunda ilerler hepimiz için
Tadını çıkar, yardım al ve nazlan gerçekten hamilelikte insan şımarıyor birazAminn inşallah canim biz 10. Haftamıza girdik çok şükür Rabbime sağ salim kucagimiza alalım inşallah canim
Merhaba Bende ayağa kalkınca baş dönmesi oluyor. Bulantılar bundan sonra başlayacak yalnız aşırı derecede ödem topladım yaklaşık 4 kilo diyebilirim. Sebebini anlayamadım bol bol su içmeye çalışıyorum.Selam hanımlar nasılsınız..
Bulantılar kusmalar baş dönmeler aşermeler ne alemde ☺ benim çok başım dönüyor ayağa kalkınca ve kasıklarımda kramplar sancılar oluyor sizde durumlar nasıl
Ben ilk gebeliğimde söyledikleri günden bir gün önce baktırmıştım 91 çıkmıştı. Şimdi tam gününde baktırdım 235 çınarı çıktı. Sanırım 71 üstü hamilelik demekPerşembe kan vereceğim. 5.gün emriyosu. Perşembe transferimin 9.günü olacak. Yani son adetime göre 4 haftalık olacak. Değerim hangi aralıklarda çıkarsa normal olur
Allahım inşallah o civarlarda çıkarBen ilk gebeliğimde söyledikleri günden bir gün önce baktırmıştım 91 çıkmıştı. Şimdi tam gününde baktırdım 235 çınarı çıktı. Sanırım 71 üstü hamilelik demek
Kramplar bende de vardı bir kaç gündür azaldı.Selam hanımlar nasılsınız..
Bulantılar kusmalar baş dönmeler aşermeler ne alemde ☺ benim çok başım dönüyor ayağa kalkınca ve kasıklarımda kramplar sancılar oluyor sizde durumlar nasıl
Benim 3.gün embriyosu transferin 9.gününde 144 çıktıPerşembe kan vereceğim. 5.gün emriyosu. Perşembe transferimin 9.günü olacak. Yani son adetime göre 4 haftalık olacak. Değerim hangi aralıklarda çıkarsa normal olur
İnşallah ben 2 hafta sonraya randevu alcam bir görelim içimiz rahat etsin.Kramplar bende de vardı bir kaç gündür azaldı.
Belim ağrıyor zaman zaman
Kusma falan yok ama hafif hafif bulantı oluyor sabahtan öğleye kadar
Şimdilik böyle
Umarım herşey yolundadır
Keseyi falan görseydik bi
Merhaba Bende ayağa kalkınca baş dönmesi oluyor. Bulantılar bundan sonra başlayacak yalnız aşırı derecede ödem topladım yaklaşık 4 kilo diyebilirim. Sebebini anlayamadım bol bol su içmeye çalışıyorum.
Gelecek p.tesi çağırdı benim doktorİnşallah ben 2 hafta sonraya randevu alcam bir görelim içimiz rahat etsin.
Canim tam nazlanacaktim ve şımaracaktım iş yeri açtık çalışmak zorunda kaldımTadını çıkar, yardım al ve nazlan gerçekten hamilelikte insan şımarıyor biraz
Biraz erken oldu gerçekten adet şişkinliğidir belki geçer diye umuyorumOo baya almışsın şimdiden ödemse iner umarım son aylarda daha fena bende kızlarımda çok şişmiştim.
Daha iyi olmuş insan hamileyse ve boşsa kendine yakıyor kafayıCanim tam nazlanacaktim ve şımaracaktım iş yeri açtık çalışmak zorunda kaldım
Hayırlı olsun, hoşgeldin Son adet tarihin birinci gün sayılıyor çünkü yumurtan adet olduğun gün oluştu. Yumurtanın ilk günü bebeğinde ilk günü sayılıyor. O yüzden bir sonraki beklenen adet tarihinde yani sen öğrendiğinde yaklaşık bebek 1 aylık oluyor.Herkese merhabalar Rabbim hepimize sag salim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah:) bekleyenlere de hayirli zamanda nasip eder insallah:) pazartesi gebelik testim pozitif cikti ayni gun kan verdim bugun sonucum 291 cikti: ) normal de 26 haziranda adet olmam gerekiyordu erken ogrenmis oldum:) doktor 1 haftalik dedi ama heryerde 4 haftalik yaziyor bu konuda bir fikri olan var mi acaba?
Hosbuldukbende 4 haftalik hesapladim ama aile hekimim 1 haftalik diyince sasirdim acikcasi cevapladigin icin tesekkur ederimhayirlisiyla anne baba 've bebisleri mart dogumlu bir aile olucazHayırlı olsun, hoşgeldin ❤ Son adet tarihin birinci gün sayılıyor çünkü yumurtan adet olduğun gün oluştu. Yumurtanın ilk günü bebeğinde ilk günü sayılıyor. O yüzden bir sonraki beklenen adet tarihinde yani sen öğrendiğinde yaklaşık bebek 1 aylık oluyor.
Merhaba canım hayırlı olsun beta hcg değerine göre 1 haftalık demiştir ben dün doktoruma sordum kaç haftalık diye keseyi görmeden bişey diyemeyiz son adet tarihinden hesapla şimdilik dedi.Hosbuldukbende 4 haftalik hesapladim ama aile hekimim 1 haftalik diyince sasirdim acikcasi cevapladigin icin tesekkur ederimhayirlisiyla anne baba 've bebisleri mart dogumlu bir aile olucaz
Tesekkur ederim o zaman tam bugun bir Aylik hamis oluyorum:) doktora gidince belli olur artik tam:) aile hekimim 15 gun icinde doktora gitmelisin dedi. Ankara da bulunanlar sizce hang hastaneye gitmeliyim nereyi tavsiye edersiniz:)Merhaba canım hayırlı olsun beta hcg değerine göre 1 haftalık demiştir ben dün doktoruma sordum kaç haftalık diye keseyi görmeden bişey diyemeyiz son adet tarihinden hesapla şimdilik dedi.