- 19 Haziran 2012
- 3.720
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizede hayırlı uğurlu olsun. Kaçıncı denemeniz. Ve nasıl bir tedavi uygulandıMerhaba
Gebeliklerimiz hayırlı olsun inşallah
Allah kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de tüp bebek yöntemiyle hamileyim
Haftaya bugün kese muayenesine çağırdı doktorum
İnşallah sağlıkla tamamlar kavuşuruz bebelere
İlk denemem. Gonal f ile uygulandı. 15 yumurta toplandı. 5.güne 7 tane kaldı. Kaliteleri hepsinin 6abHayırlı uğurlu olsun. Bende iğnelerime başladım 3. Denememe. Sizin zon denemenizde nasıl bir tedavi uygulardı acaba
Hayırlı uğurlu olsun kaçıncı denememiş acaba. Ve nasıl bir tedavi uygulandı
2.tedavimdi buSizede hayırlı uğurlu olsun. Kaçıncı denemeniz. Ve nasıl bir tedavi uygulandı
Hayırlı uğurlu olsun. Bende iğnelerime başladım 3. Denememe. Sizin zon denemenizde nasıl bir tedavi uygulardı acaba
Aminn inşallah canim Allah hayırlı etsin inşallah sizde güzel sonuca tez zamanda ulaşırsınız bende ilaç dozunu eski merkezdekine göre düşük kullandılar eski merkezde yumurtalarım oluyordu ama embriyolarimiz 5.gune gitmiyordu taze transfer yapiyordu doktor ama memorialde 6 tane 5.gun blast embriyom oluştu 2 tanede 2.kalite embriyom oluştu natürel transfer uyguladılar adetim duzenliydi 28 gunde nir adet goruyordum adetin 3.gunu gittim 10 gün sonrasına randevu verdiler yumurtam oluşmamıştı transferim ertelenecekti semra hoca ertesi günü tekrar çağırdı tekrar muayene rahim kalınlığı artmıştı kan tahlili istediler onlarda yüksek çıkmıştı progesteronum da yüksekti transfer günü belli oldu transfere 4 gün kala rulid ve prednol kullandım transfer günü tekrar progesteron bakıldı tam hatırlayamıyorum 12 ya da 13 çıkmıştı jel de vermediler transferim oldu tahlil gününe kadar hiçbir belirtim olmadı tutmadı diye düşündüm Rabbime çok şükür pozitifti bu arada bizde gorunurde bir problem yoktu sebepsiz infertile denildi pozitif olunca doktorum aradı semra hocamla birlikte dosyanızı tekrar tekrar inceledik 2 yıldır normal yoldan neden çocuğunuzun olmadığını bulamadık demişti demekki nasibi şimdi varmış buna şükürler olsun
MaşallahÇıktı hanımlar Beta Hcg 125
Bende kandan önce erken gebelik testi ile pozitif görmüştüm hayırlı olsun.Ben perşembe verebilcem meraktan ölücem ya. Yaşadığım yyerde sadece perşembeleri kan alınıyor. Erken gebelik testinde pozitif çıktı ama inş kanda da çıkar. Şimdilik sadece karnım ve kasıklarımda ağrı var. Umarım test yanıltmamıştır beni
Hayırlı olsun. 2 gün sonra tekrarlatmakta fayda var. 2gün sonra 2 kat artmalıÇıktı hanımlar Beta Hcg 125
Hayırlı haberlerini bekliyoruzGrup hayirli olsun canim insallah guzel haberle dolup tasar. Bende yarin test yapacagim hayirlisiyla insallah gruba dahil olurum
Canim sabah test yaptim negatif kismet degilmis bu ayHayırlı haberlerini bekliyoruz ❤
Hayırlısı olsun. Nasip önümüzdeki aya demekki Yinede balık olma şansı varCanim sabah test yaptim negatif kismet degilmis bu ay
Hatırladığım kadarı ile erken. Kese 5. Hafta kalp atışı 7 diye hatırlıyorumİyi geceler kızlar benim kan sonucum 478 çıktı bugün adetim 2. Günü olmuş oluyor son adetime göre tam 4 haftalık yarın doktora gitcem kese görünür mü sizce ? Bu üçüncü bebişim ama kızlarımda hep 6. Haftada gitmiştim o yüzden şimdi görünür mü bilmiyorum
Benimde ilk tahlilim 235 ikincisi 632 çıkmıştı 5.gun blast tek embriyo çok şükür çok güzel masallahKızlar ilk tahlilim 235 ikincisi 662 çıktı. 2 kattan fazla artmış. Tüp bebek ve tek embriyo transfer edilmişti. Bir fikri olan var mı?
Teşekkür ederim inşallah herşey yolunda ilerler hepimiz içinBenimde ilk tahlilim 235 ikincisi 632 çıkmıştı 5.gun blast tek embriyo çok şükür çok güzel masallah
Hayırlı olsun sonucu bekliyoruzAllah nasip ederse bende mart annesi olacağım. Dün adetime 2 gün vardı kan verdim 138 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim ☺
Sağolasın bu değerim düşük mü normal mi?Hayırlı olsun sonucu bekliyoruz☺