2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canım dış gebelikte değer bu kadar yükselmez benim kuzenim daha yeni geçirdi ordan biliyorum yüreğini temiz tut bende öyle aşırı belirti yok zaten sadece sık idrara çıkıyorum daha küçükler ondan kendilerini belli etmiyor pıtırcıklar :)

İnşallah sorunsuz şekilde geçiririz bu süreci hepimiz

Benimde bugün koyu sarı akıntım oldu doktora yarın gidicem ama tedirgin oldum inşallah önemli bişey değildir

Hatır jel vermedi progestan ilaç verdi günde 3 defa onu alıyorum ama benim içim rahat değil 2 hafta bekleyemiycem haftaiçi gidicem ek bişseyler verirse belki bu lekenmeler biter.

Kızlar ben 4+2 günlük hamileyim çok kaşıntım var çok az travazol kullandım normalde hep olur kullanırdım acaba benim gibi hamile olup da kullanan var mı idrar yaptığım yer ve hemen üstü

Kızlar ben 4+2 günlük hamileyim çok kaşıntım var çok az travazol kullandım normalde hep olur kullanırdım acaba benim gibi hamile olup da kullanan var mı idrar yaptığım yer ve hemen üstü
Ayni soruyu doktoruma sordum, bu aşama da bir şey kullanma dedi,çamaşır giymeyin evde dedi, olabildiğince hava alsin dedi,cok zorda kalirsan azicik sür dedi
Istersen çok az sirkeli suyla yikayabilirsin, normalde iyi geliyor, ilaçtan iyidir canim

Teşekkür ederim canim

Hatır jel vermedi progestan ilaç verdi günde 3 defa onu alıyorum ama benim içim rahat değil 2 hafta bekleyemiycem haftaiçi gidicem ek bişseyler verirse belki bu lekenmeler biter.
Bence doktoruna güven sende güzel bir merkeze gidiyorsun ama lekeleri mutlaka belirt ona göre takviye yapar belki

Karbonat ve suyu karıştırıp onunla yıkaman da etkili olabilir bir arkadaşımın başına gelmişti ve iyi geliyormuş

kizlar bugun benim de lekelenmem oldu iki gundur misafir vardi yatamadim calisiyorum yarin 1 hafta daha rapor alicam dunde lekelenmem 1 kez olmustu ama daha azdi bugun biraz daha fazlaydi progestsna ragmen

Bence doktoruna güven sende güzel bir merkeze gidiyorsun ama lekeleri mutlaka belirt ona göre takviye yapar belki
Aslında iki defa arayıp belirttim ama endişe edicrk bişey yok deyip duruyorlar, en iyisi kendi gözlerimle görmek..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ...

kizlar bugun benim de lekelenmem oldu iki gundur misafir vardi yatamadim calisiyorum yarin 1 hafta daha rapor alicam dunde lekelenmem 1 kez olmustu ama daha azdi bugun biraz daha fazlaydi progestsna ragmen
Doktoruna konuştunmu peki ne diyorlar, bende aynı durumdayım ve çalışıyorum, aktif kırmızı kanama değilse sorun yok diyorlar

Doktoruna konuştunmu peki ne diyorlar, bende aynı durumdayım ve çalışıyorum, aktif kırmızı kanama değilse sorun yok diyorlar
cnm yarin gitcem dr a ona kalsa bi kese bi de ivinde bebek gormeden onleyici ilaclara baslayamiyoruz dedi ki onlarin da onleyiciligi kanitlanmamis diyir ne hikmetse ilacin prosupektusunde dusuk onlemek amacli yaziyor bende bunlar hep boyle yaptigi icin kendimde saglikciyim testi gorur gormez proluton ignemi hemsire ark ima yaptirdim ,1 kutu da 100 mglik progesteron aldim simdi onu sabah aksam iciyorum yarin da dr a gitcm bklm baska dr a beta cmt 6813 old icin kesin yarin keseyi gorurdiye dusunuyorum rapor istiycem bir de bklm dusmemesi uzerine ilac yazacak mi onu istiycem demek ki 100 lük yetmiyor belki gunde iki yetmiyor sorcam

bi de o aktif olunca zaten düşmüş oluyor ilkimde yasadim litrelerce kan gitti beni bekletti olecektim kan kaybindan artik basim dönüyordu ben kahverengi leke iken aradim bi pedi dolduracak kadar olunca gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…