- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 32
canım dış gebelikte değer bu kadar yükselmez benim kuzenim daha yeni geçirdi ordan biliyorum yüreğini temiz tut bende öyle aşırı belirti yok zaten sadece sık idrara çıkıyorum daha küçükler ondan kendilerini belli etmiyor pıtırcıklar :)Selam kızlar:) bende mart annesi olduğumu yeni ögrendim. Bhcg 2233 çıktı. Ama hiç bir belirtim yok . Hamile olduğuma inanamıyorum. İlk hamileliğimde yine bazı belirtiler vardı. Acaba dış gebelik filan olunca mı böle oluyor? Bilen varmı yoksa normalmi hiçbir belirti olmaması
canım dış gebelikte değer bu kadar yükselmez benim kuzenim daha yeni geçirdi ordan biliyorum yüreğini temiz tut bende öyle aşırı belirti yok zaten sadece sık idrara çıkıyorum daha küçükler ondan kendilerini belli etmiyor pıtırcıklar :)
Benimde bugün koyu sarı akıntım oldu doktora yarın gidicem ama tedirgin oldum inşallah önemli bişey değildirKızlar bende tüp bebekle hamile kaldım ve ilk 3 gün lekelenmeleri oldu kesildi, şimdide sarı akıntıyla karışık çok az kahverengi akıntı var Bi taraftan progestan kullanıyorum, tüp bebek doktoruna iki hafta sonra gidicem, kanama olmadığı sürece sorun olmaz dediler ama yinede tedirginim, 5+5 ve henüz keseyi görmedim
inşallah canım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaİnşallah sorunsuz şekilde geçiririz bu süreci hepimiz ☺
sagol cnmcanım moralini bozma sen hiç gayet iyi değerin bizi hissediyorlar sen iyi düşün yeterki :)
benim dr da hic vajinal bakmiyor hep karindan kontrol yapiyor hayirlisi hepimiz icin bekliycez bklm1500 den sonra vajinal ultrasonda 3000 den sonrada karın ultrasonunda gözüküyor
Hatır jel vermedi progestan ilaç verdi günde 3 defa onu alıyorum ama benim içim rahat değil 2 hafta bekleyemiycem haftaiçi gidicem ek bişseyler verirse belki bu lekenmeler biter.Vajinal jel vs kullanıyorsan belki onun kalıntıları olabilir mi? En iyisini yapmışsın bende ilaç yazdırmaya başka doktora gitmiştim gitmişken Kadın karından baktı göremedi (1gün öncesi beta 2390dı)dış gebelik vs saçmaladı çok canım sıkıldı ama bu Kadına Pazartesi tekrar gideceğim.
Ayni soruyu doktoruma sordum, bu aşama da bir şey kullanma dedi,çamaşır giymeyin evde dedi, olabildiğince hava alsin dedi,cok zorda kalirsan azicik sür dediKızlar ben 4+2 günlük hamileyim çok kaşıntım var çok az travazol kullandım normalde hep olur kullanırdım acaba benim gibi hamile olup da kullanan var mı idrar yaptığım yer ve hemen üstü
Teşekkür ederim canimAyni soruyu doktoruma sordum, bu aşama da bir şey kullanma dedi,çamaşır giymeyin evde dedi, olabildiğince hava alsin dedi,cok zorda kalirsan azicik sür dedi
Istersen çok az sirkeli suyla yikayabilirsin, normalde iyi geliyor, ilaçtan iyidir canim
Bence doktoruna güven sende güzel bir merkeze gidiyorsun ama lekeleri mutlaka belirt ona göre takviye yapar belkiHatır jel vermedi progestan ilaç verdi günde 3 defa onu alıyorum ama benim içim rahat değil 2 hafta bekleyemiycem haftaiçi gidicem ek bişseyler verirse belki bu lekenmeler biter.
Karbonat ve suyu karıştırıp onunla yıkaman da etkili olabilir bir arkadaşımın başına gelmişti ve iyi geliyormuşKızlar ben 4+2 günlük hamileyim çok kaşıntım var çok az travazol kullandım normalde hep olur kullanırdım acaba benim gibi hamile olup da kullanan var mı idrar yaptığım yer ve hemen üstü
Teşekkür ederimKarbonat ve suyu karıştırıp onunla yıkaman da etkili olabilir bir arkadaşımın başına gelmişti ve iyi geliyormuş
Aslında iki defa arayıp belirttim ama endişe edicrk bişey yok deyip duruyorlar, en iyisi kendi gözlerimle görmek..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ...Bence doktoruna güven sende güzel bir merkeze gidiyorsun ama lekeleri mutlaka belirt ona göre takviye yapar belki
Doktoruna konuştunmu peki ne diyorlar, bende aynı durumdayım ve çalışıyorum, aktif kırmızı kanama değilse sorun yok diyorlarkizlar bugun benim de lekelenmem oldu iki gundur misafir vardi yatamadim calisiyorum yarin 1 hafta daha rapor alicamdunde lekelenmem 1 kez olmustu ama daha azdi bugun biraz daha fazlaydi progestsna ragmen
cnm yarin gitcem dr a ona kalsa bi kese bi de ivinde bebek gormeden onleyici ilaclara baslayamiyoruz dedi ki onlarin da onleyiciligi kanitlanmamis diyir ne hikmetse ilacin prosupektusunde dusuk onlemek amacli yaziyor bende bunlar hep boyle yaptigi icin kendimde saglikciyim testi gorur gormez proluton ignemi hemsire ark ima yaptirdim ,1 kutu da 100 mglik progesteron aldim simdi onu sabah aksam iciyorum yarin da dr a gitcm bklm baska dr a beta cmt 6813 old icin kesin yarin keseyi gorurdiye dusunuyorum rapor istiycem bir de bklm dusmemesi uzerine ilac yazacak mi onu istiycem demek ki 100 lük yetmiyor belki gunde iki yetmiyor sorcamDoktoruna konuştunmu peki ne diyorlar, bende aynı durumdayım ve çalışıyorum, aktif kırmızı kanama değilse sorun yok diyorlar
bi de o aktif olunca zaten düşmüş oluyor ilkimde yasadim litrelerce kan gitti beni bekletti olecektim kan kaybindan artik basim dönüyordu ben kahverengi leke iken aradim bi pedi dolduracak kadar olunca gel dediDoktoruna konuştunmu peki ne diyorlar, bende aynı durumdayım ve çalışıyorum, aktif kırmızı kanama değilse sorun yok diyorlar
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınızSelaam bende geldim:)) bata 2 var 3 gun once kanda 68 cikti. Tahmini dogum tarihi 16 mart tabi allah kismet ederse