2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar doktorunuz eşinizle cinsel ilişki konusunda sizleri uyardı mı şu dönemde sakıncalı mı acaba ben sormayı unuttum

z

Ay hadi insallah bi sıkıntı yoktur bakalım daha kese için doktora gitmedim sen gittinmi ikimizin aynı tarih görünüyor

Ay hadi insallah bi sıkıntı yoktur bakalım daha kese için doktora gitmedim sen gittinmi ikimizin aynı tarih görünüyor
[/QUOTE]
cnm benim hamilelikler hep sikintili 2 dusuk riskli hamilelikle dogmus cok sukur saglikli bi kizim var bi de surpriz gelen kaza eseri bu bebis 28 hazirandi bat ama olmadi 4. gunde test yaptim pozitif cikinca gittim eczaneye hemen hormon ignesi ve progesteron aldim kullaniyorum saglikciyim ben o yuzden biliyorum ve kullaniyorum yoksa lekelenmem oluyordu dusecekti her hamileligimdeki gibi carsambq dr a gittim 1813 du beta hcg persembe keseyi gordu duslzensiz dedi dusebilir sagliksiz olabilir yada kcok kucuk oldugu icin dedi dunde misafir vardi ayakta durdum hafif pembe leke geldi hemen acile gittik 6813 cikti beta cnm sevindik bizde hala benimle demek ki diye ilaclarim ise yariyor sulurler olsun ki sen en son ne zaman yaptirdin beta hcg yi

Kızlar kese karından en erken ne zaman gözükür bilginiz var mı?
beta hcg 1500 u gecince diyorlar benim 1813 iken bile zor gordu idrara sikisik gittim sirf gorsun diye muhtemelen bu hafta daha net gozukur yani 5. haftada

cnm benim hamilelikler hep sikintili 2 dusuk riskli hamilelikle dogmus cok sukur saglikli bi kizim var bi de surpriz gelen kaza eseri bu bebis 28 hazirandi bat ama olmadi 4. gunde test yaptim pozitif cikinca gittim eczaneye hemen hormon ignesi ve progesteron aldim kullaniyorum saglikciyim ben o yuzden biliyorum ve kullaniyorum yoksa lekelenmem oluyordu dusecekti her hamileligimdeki gibi carsambq dr a gittim 1813 du beta hcg persembe keseyi gordu duslzensiz dedi dusebilir sagliksiz olabilir yada kcok kucuk oldugu icin dedi dunde misafir vardi ayakta durdum hafif pembe leke geldi hemen acile gittik 6813 cikti beta cnm sevindik bizde hala benimle demek ki diye ilaclarim ise yariyor sulurler olsun ki sen en son ne zaman yaptirdin beta hcg yi

Perşembe günü vermiştim kanı. İnşallah bi sıkıntı olmadan geçirirsin bu hamileliğini

Kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım ve ilk 3 gün lekelenmeleri oldu kesildi, şimdide sarı akıntıyla karışık çok az kahverengi akıntı var Bi taraftan progestan kullanıyorum, tüp bebek doktoruna iki hafta sonra gidicem, kanama olmadığı sürece sorun olmaz dediler ama yinede tedirginim, 5+5 ve henüz keseyi görmedim

Kırmızı pembe değilse önemli değil ama sen yine de doktoruna bilgi ver.bende tüp bebek bugün 5+1 keseyi görmedim daha 18 Temmuz’da gideceğim

Kırmızı pembe değilse önemli değil ama sen yine de doktoruna bilgi ver.bende tüp bebek bugün 5+1 keseyi görmedim daha 18 Temmuz’da gideceğim
Bende 18 temmuzda gideceğim. Öncesinde başka Bi doktora gideyim dedim sonrada keseyi göremezlerse moralim bozulur oyüzden kendi doktorum bekleyeyim dedim, ozaman hem kalp atışı hem kese görünücek, akıntı da pembe değil sarımtrak kahve bazen geliyor,

Vajinal jel vs kullanıyorsan belki onun kalıntıları olabilir mi? En iyisini yapmışsın bende ilaç yazdırmaya başka doktora gitmiştim gitmişken Kadın karından baktı göremedi (1gün öncesi beta 2390dı)dış gebelik vs saçmaladı çok canım sıkıldı ama bu Kadına Pazartesi tekrar gideceğim.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba hayırlı olsun benimde transferin 8.günü 190 çıkmıştı ama sıkıntılar hiç bitmiyor kese kalp atışı hala diken üstündeyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

canım moralini bozma sen hiç gayet iyi değerin bizi hissediyorlar sen iyi düşün yeterki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…