2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aa ne guzel hayırlı ugurlu olsun saglıkla alırsmz ınsallah kucagınıza bende 5+5 im 6+3 te kontrole gıdecegım ınsallah biz de duyarız kalp atısını :))

Benim ilk öğrendiğimde bat tan 1 gün sonra 435ti canım

Herkes soruyor canın tatlı mı istiyor ekşi mi diye hıc bısey istemiyor sadece közde patlıcan ve sogan olsa her öğün yerim
Bana da herkes soruyor ama benim canım hiçbir şey istemiyor, bugün ilk bulantımı da yaşadım çok kötü birşeydi, inşallah hep böyle devam etmez siz de var mı bulantı felan?

17:) bata kac var yada gectimi ben 6 varken ogrendim

3 gün gecikme ile yaptırdım kan tahlilimi

Merhaba, Darısı başımıza inşallah.
Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var,demek ki bize de bir sürü test yapılacak

Benim ilk öğrendiğimde bat tan 1 gün sonra 435ti canım

Benim 3 gün sonraydı ondan mı bu kadar fazla çıktı acaba

Ondandır canım benim iki gün sonra 729 olmuştu, hiç strese girme sakın

randevunuz nasıl geçti, umarım ciddi bir durum yoktur....
en son dr kese etrafi duzensiz demisti bu dr gayet iyi dedi normal bir gebelik gubi dedi lekelenmelerim icin progestan verdi bir hafta sinra yine gel dedi bekliycez cnm calisiyorum 1 hafra da rapor alddim oyle dinlencem bklm

en son dr kese etrafi duzensiz demisti bu dr gayet iyi dedi normal bir gebelik gubi dedi lekelenmelerim icin progestan verdi bir hafta sinra yine gel dedi bekliycez cnm calisiyorum 1 hafra da rapor alddim oyle dinlencem bklm
gözün aydın,bebeği gördü mü

yok cnm daha kucuk sadece kese var belki de gordu ama demedi dusuk riski var ya simdi sevinirim kursagimda kalir falan ama 5 haftalik daha sadece kese gorulur sanirim
benim de 5+2 de sadece kese göründü,15 gün sonraya verdi randevuyu
inşAllah sağlıcakla alırız hepimiz kucağımıza

Bana da herkes soruyor ama benim canım hiçbir şey istemiyor, bugün ilk bulantımı da yaşadım çok kötü birşeydi, inşallah hep böyle devam etmez siz de var mı bulantı felan?
Sabahları kahvaltı yapana kadar hafif oluyor ınsallah hep boyle kalır da bulantı yasayanlara cubuk kraker yeyın dıyorlar yataktan kalkmadan bır ıkı tane deneyebilirsn

yok cnm daha kucuk sadece kese var belki de gordu ama demedi dusuk riski var ya simdi sevinirim kursagimda kalir falan ama 5 haftalik daha sadece kese gorulur sanirim
Merhaba canım şimdi kese görünür sen canını sıkma ve bekle benim bugün 5+6 günlük karından ultrasonla bebeği de gördük ama çok az göründü yani o yüzden haftaya tekrar çağırdı net görelim diye. Sen de bekle hayırlısıyla görürsün inşallah

Aa ne guzel hayırlı ugurlu olsun saglıkla alırsmz ınsallah kucagınıza bende 5+5 im 6+3 te kontrole gıdecegım ınsallah biz de duyarız kalp atısını :))
Teşekkür ederim canım inşallah sen de görürsün 6 +3 de görünür artık. Benim çok az göründü haftaya tekrar çağırdı net görebilmek için biz anneler çok aceleciyiz

ins cnm

Kan uyuşmazlığı için belli haftalarda iğne de vuruluyorsun ben önceki gebeliklerimde vurundum. Benimde adetim bir gün gecikmişti 478 çıktı değerin normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…