- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 32
O zaman benimde gözükür büyük ihtimal sat 22 mayıs benim salı günü gidim :) dayanamayacağım daha fazla :)Beta bakmadılar bugün Pazartesi 576 ydı. Sat 26 mayıs
inşallah canımO zaman benimde gözükür büyük ihtimal sat 22 mayıs benim salı günü gidim :) dayanamayacağım daha fazla :)
Ben 5+3 de gördüm canımKızlar kese karından en erken ne zaman gözükür bilginiz var mı?
Benimde kaşıntım var.travazol kullanılabiliyor. Ben bir kaç gun kullandim ama geçmedi. Pazartesi doktoruma sorucam. Onu bekliyorum.Ben oğlum ameliyat olacağı için 1 hafta 10 gün doktora gidemeyeceğim sanırım benim de 3. Ama hala Inanamiyorum bu arada vajinal kaşıntım var benim hep olurdu travazol kullanırim geçerdi şimdi kullanmak istemiyorum acaba benim gibi olan var mi
Benim de 5 ti ve önceki hamileliklerimde sürekli ilaç kullandim. Erken fark ettiğin için kullanınca dusuyor. Ve hamileligin boyunca kullanacaksın. Hatta emzirme doneminde bile kullanıyorsun. Merak etme Allah ın izniyle birşey olmaz.Kızlar tsh ım Yüksek çıktı bugün baktırmıştım akşam sonuç belli oldu hemen hastaneye gittim levotiron başladım bir sorun olamamıştır bebeğe zarar vermemiştir degıl mı((
Benim de sat 30 Mayıstı Pazartesi de 729du değerim bu Pazartesi gitcem inşallah, bence senin de kesinlikle gözükürO zaman benimde gözükür büyük ihtimal sat 22 mayıs benim salı günü gidim :) dayanamayacağım daha fazla :)
Canım maşallah değerin güzel bence, olumsuz düşünme olur mu inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olacakkizlar persembe kontrole gitmistim ya kese duzensiz demisti dr kucuk oldugu icin de olabilir surekli dusuk yaptigim icin hani dusebilir ondan da olabilir demisti carsamba beta hcg 1813 du ben bugun hic yatamadigim icin gittim acile kan verdim 6813 cikmis iyi degil mi bana moral olun lutfen mutlu olmak istiyorum iki dusuk bi riskli gebelik den sonra
sagol cnmCanım maşallah değerin güzel bence, olumsuz düşünme olur mu inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olacak ❤
Bende folidoce kullaniyorm doktor bulantı yapar belki ama dedi yapması bende 2 ay oldu başlayalıKızlar folik asit folidoce kullanmanız varmı sizler ne kullanıyorsunuz
Teşekkür ederim tüp bebek doktoruma 6+4 de gideceğim o zamana kadar yakınımda bir yere gidip baktırmak istiyorum.Muhtemelen pazartesi giderim inşallah sorun yokturBen 5+3 de gördüm canım
cnm merak etme benim kizimda da hic belirtim yoktu ama bunda baş donmesi falan oluyor,gogus agrisi ve sismesi ayni kisinin bile hamilelikleri bir olmuyor sen meraklanma cnm demekki bebisin usluSelam kızlar:) bende mart annesi olduğumu yeni ögrendim. Bhcg 2233 çıktı. Ama hiç bir belirtim yok . Hamile olduğuma inanamıyorum. İlk hamileliğimde yine bazı belirtiler vardı. Acaba dış gebelik filan olunca mı böle oluyor? Bilen varmı yoksa normalmi hiçbir belirti olmaması
cnm merak etme benim kizimda da hic belirtim yoktu ama bunda baş donmesi falan oluyor,gogus agrisi ve sismesi ayni kisinin bile hamilelikleri bir olmuyor sen meraklanma cnm demekki bebisin uslu