- 19 Aralık 2018
- 1.747
- 3.450
- 32
Cok tesekkurler hepimiz insallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler hepimiz insallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız
Hoşgeldin aramızaSelaam bende geldim:)) bata 2 var 3 gun once kanda 68 cikti. Tahmini dogum tarihi 16 mart tabi allah kismet ederse
HosbuldummHoşgeldin aramıza
Bende aynı sekıldeym agzımın tadı degısti resmen canım hıc bısey de istemiyor ama acıkıyorumYemek yedikten 2 saat sonra tekrar acıkıp midesi bulanan var mı ya
Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Selaam bende geldim:)) bata 2 var 3 gun once kanda 68 cikti. Tahmini dogum tarihi 16 mart tabi allah kismet ederse
Bende öyleyim açım ama canım birşey istemiyorBende aynı sekıldeym agzımın tadı degısti resmen canım hıc bısey de istemiyor ama acıkıyorum
Bende 5+5 im ınsallah 29 mayıs mıydı adet tarihin bende cumartesi gıdecegım ınsallah 6+3 olacagz :)Kalp atışını duyan var mı? Ben çok heycanlıyım daha 1 hafta var doktora gitmeme. 5+5im şuan bir an önce duyarız inşallah
Herkes soruyor canın tatlı mı istiyor ekşi mi diye hıc bısey istemiyor sadece közde patlıcan ve sogan olsa her öğün yerimBende öyleyim açım ama canım birşey istemiyor
hoş geldin aramıza canım hayırlı olsun :)Selaam bende geldim:)) bata 2 var 3 gun once kanda 68 cikti. Tahmini dogum tarihi 16 mart tabi allah kismet ederse
randevunuz nasıl geçti, umarım ciddi bir durum yoktur....kizlar 10.40 da randevum var lutfen dua edin lekelenmem oluyor ya bebisin artik iyice kesesi buyumustur Allah im saglikli sonuclandirsin hepimizinkini ins hem bebisler hem bizler icin...
Hahhaha hadi yaaa ya benim yemek yiyince bile karnım doymuyor sanki hem kazınma hissi varHerkes soruyor canın tatlı mı istiyor ekşi mi diye hıc bısey istemiyor sadece közde patlıcan ve sogan olsa her öğün yerim
Evet ya aynısı bende de oluyor sabahları cok az bir mide bulantısı ama oda cok abartacak kadar degıl :)Hahhaha hadi yaaa ya benim yemek yiyince bile karnım doymuyor sanki hem kazınma hissi var
17:) bata kac var yada gectimi ben 6 varken ogrendimMerhaba herkese Net olmamakla beraber sanırım ben de Mart 2020 annesi olacağım
Dün acil serviste kan tahlili yaptırdım,856 çıktı ama acilin doktoru 'iç gebelik mi,dış gebelik mi bilemem takibe başlansın''deyince içime kurt düştü.
Değerim çok mu yüksek ki şüphelendi,hamile olduğuma tam sevinemedim bile
Hayırlısı ile yarını bekliyoruz şimdi,yarın kadın doğum uzmanına gideceğim.
Sizin ilk öğrendiğiniz de Hcg değeriniz neydi?