- 6 Haziran 2010
- 630
- 836
Benim gecikmenin 2.günü 103tu daha da baktirmadim kendi hesaplamama göre pazartesi yada salı gidicem şuan tam 5+0 ya bide bende usume çok hele ayaklari donuyo sen nasilsinPerşembe günü 5+4 te sen ne zaman gidiyorsun ben gecikmenin 4. Günü kan verdim 175 çıktı beta
Amin canım inşallah usume varmı sizde deBenim gibi dusunen birini gormek sevindiricii malesef☺her tuvalete gidisimde korkuyorum Rabbim bagislasin bizi
6+2 deyim şuandaEstrofem kalp duyulunca kesilicek digerleri 12.haftaya kadar devam canim bugun gitcem kalp icinsenn kac haftalik
Benim bi usume bi sıcak basmasi ama iki gundur böyle gece kasik ağrısı oluyor yavaş yavaş midem bulanıyor bende 5+1im bakalım kese gozukecek miBenim gecikmenin 2.günü 103tu daha da baktirmadim kendi hesaplamama göre pazartesi yada salı gidicem şuan tam 5+0 ya bide bende usume çok hele ayaklari donuyo sen nasilsin
Olmaz mi canim konustuk biz burda hatta. Inanilmaz usuyorum gunesli havada soba acacak kadarAmin canım inşallah usume varmı sizde de
Canim senin son adet tarihin kacti. Benim 23 eylul de. Acaba ayni mi merak ettimBenim bi usume bi sıcak basmasi ama iki gundur böyle gece kasik ağrısı oluyor yavaş yavaş midem bulanıyor bende 5+1im bakalım kese gozukecek mi
Benim kese gorundu cumartesi gunu. Senin de gorunur insaAllahBenim bi usume bi sıcak basmasi ama iki gundur böyle gece kasik ağrısı oluyor yavaş yavaş midem bulanıyor bende 5+1im bakalım kese gozukecek mi
İnşallah cnmBenim kese gorundu cumartesi gunu. Senin de gorunur insaAllah
22 eylül du 27 çekiyor benimCanim senin son adet tarihin kacti. Benim 23 eylul de. Acaba ayni mi merak ettim
Benim de 23 eylulCanim senin son adet tarihin kacti. Benim 23 eylul de. Acaba ayni mi merak ettim
22 eylül du 27 çekiyor benim
Ne guzel bi mutluluk girdi icime ayni olunca ucumuzunBenim de 23 eylul
Ne kadardır bekliyorsunuz bebisiNe guzel bi mutluluk girdi icime ayni olunca ucumuzun
Evet canım bugün gittim gördük keseyi ben daya önce iki düşük yaptığım için geçen hafta testi yapar yapmaz gittim iğne başlamak için pıhtılaşma var bugüne çağırdı keseye çok şükür gördük haftaya da kalp atışı için çağırdı duyarım inşallah dusuklerde hiç göremeden kalp atışını kalpleri durup buyumuyirlardi 8 haftalikken 5. Haftada kaliyorlardi 2 de çocuğum var tabi cokk şükür ama yine de çok endişeleniyor insanPeki sen keseyi gordunmu ben haftaya gidicem hcg degeri 3000i geçsin diye bekliyorum
Cok geçmiş olsun canım Rabbim yasatmasın bir daha inşallah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah AllahEvet canım bugün gittim gördük keseyi ben daya önce iki düşük yaptığım için geçen hafta testi yapar yapmaz gittim iğne başlamak için pıhtılaşma var bugüne çağırdı keseye çok şükür gördük haftaya da kalp atışı için çağırdı duyarım inşallah dusuklerde hiç göremeden kalp atışını kalpleri durup buyumuyirlardi 8 haftalikken 5. Haftada kaliyorlardi 2 de çocuğum var tabi cokk şükür ama yine de çok endişeleniyor insan
Ben iyi değil diye biliyorum :/Nar yiyorum kaç gundur iyi geliyor diebilmedigimiz daha neler var
Herşeye bakmak lazımAaa eşmde portakalla nar karışımı sıkmştı bana 2 gündr 1er bardk içiyormm
3. Ayimizdi canim ama 3 yil gibi geldi. Bekleyenlere de Rabbim nasip etsin cok zor beklemekNe kadardır bekliyorsunuz bebisi