2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz bazı şeyler düşük yapıyormuş diye duydum dereotu havuç ilk kez duydum ben salatalarda falan yiyorum ama ne kadar yersek zararlı acaba?
Önceki gebeliğim de kilo kilo havuç yedim gözleri iyi görür bebeğin.. havuç bulantimi geçiriyordu çerez niyetine

Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz bazı şeyler düşük yapıyormuş diye duydum dereotu havuç ilk kez duydum ben salatalarda falan yiyorum ama ne kadar yersek zararlı acaba?
Maydonoz baya etkili, bitki çaylarını önermiyorlar, rahim kaslarını gevsetiyirmus, nar önermiyorlar. Hazir gıdalar, ıslenmis gıdalar vb şeylere dikkat etmek gerek

Cok tesekkur ederimmm kac haftaliktin ilk muayenede?

Selam kızlar herkes hayırlısıyla alsın inşallah kucağına. Benim son adet tarihim 18 eylül gecikmem oldu 25 Ekim’de idrarda baya koyu çift çizgi çıktı. Bugün tekrar idrarda baktım ikinci çizgi silik görünüyor. Yaşadığım yerde kan testi yapma imkanım yok. 4 Kasım’a ultrason kliniğine randevu alıp anca bakabiliriz. Yaşadığım ülkenin durumları biraz farklı. Bugün moralim bozuldu. Neden çizgi silik çıkmış olabilir. İki tane test yaptım sabah ve şimdi. Sonuç aynı silik çizgi.

Maydanoz ve naneyi duydum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…