2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Testten kaynaklı ya da geç döllenme olabilir. Takma bunu kafana. Benimde 18 eylül sat. Dün gittim doktora pişman oldum. Sabretmekte fayda var.

Canım vajınal muayene ile mi karından mı gordu? Bana 10 gun sonrasına verdi kese randevusunu ,benimki tüp bebek .
Karindan gorundu canim. Yumurtlama tarihimi de biliyorum 3- 4 ekim arasi. Senin transfer ne zaman oldu. Bir de tup bebek ya islemler farklidir icini ferah tut insaAllh bebegini kucagina da alacaksin 9 ay sonra

Karindan gorundu canim. Yumurtlama tarihimi de biliyorum 3- 4 ekim arasi. Senin transfer ne zaman oldu. Bir de tup bebek ya islemler farklidir icini ferah tut insaAllh bebegini kucagina da alacaksin 9 ay sonra
İnşallah canım ,transferim 14 ekimde oldu.hepımız saglıcakla kucagımıza alalım inşallah . Allah isteyen herkese nasip eylesin.bizlere de saglıklı güzel stresssız hamılelık ,hayırlı dogum ,saglıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

Amin aminn insaAllahhh ama aramizda 10 gun var. Normal yani insaAllah gorurusun merak etme☺

5.gün embrıyosuydu,aramızda aslında 5 gun oluyor galıba:)) goremessek strese gırmeyelım diye de 10 gun sonra bakcak olabilir . Kızlar buarada nelere dıkkat edıyorsunuz. Ben hala tam egilmıyorum ,corabımı ayakkabımı gıymek için bile, sizler ne yapıyorsunuz , çalışıyor musunuz ? İşim stresli baya benim ,inşallah bebegım etkılenmez

Uzanmayin diyolar agir kaldirmayin diyolar yani Allaha emanet biz elimizden geldigince dikkat edelim. Ben henuz kese ve kalp gormedim ins nasip olursa biraz daha rahatlicam

Kızlar günaydın..duygu fiziki ve ruhi deiişiklikler maalesf bendede gün gün tutmuyo..dün enerjm düşükken bugn iyi olançbiliyorm..ama tuvalet çiş olayım hep aynı yaa gece bile 3 kere falan kalkıyormm tutamıyorm çok çişm geliyo ..kendme dikkat etmye gelncede ev işi yapmıyorm şuan sadece küçük ayaklı süpürgyle alıyorm bide toz alırsam yavas yavas onu yapıhçyorum..ağır kaldırmamaya uzanmamaya dikkat ediyorm şu ilk 3 ay geçse emnm daha rahat olucaz hepimizz Allahım hepimize sağlıklı hayırlı huzurlu hamilelik ve bebiş nasip etsin

Kuzum cis olayi bende ilk gun cok vardi psikolojik miydi acaba devamlo wcdeydim:) bu arada daha gece hic uyanmadim cise :) aminnn hepimize ins.. yalniz meme uclarim hem sert hem aciyo. Kabizlikta olmadi bende aynen devam.

Kızlar adetin ilk günü lekenin geldiği ilk gün mu tamamen sokuldgu günü mu almalıyım 21 eylülde çok az pembe leke sonra 22 eylül de tam adet oldum. Ama gebelik testim bu ay adet hesaplamasina göre lekenin gelebileceği tarihte yani muhtemel adet olacağım 1 gün önce yaptım çıkmamıştı 3 günlük gecikme sonrası çıkmıştı doktora 21 i mi desem 22 eylülü mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…