- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
Oy
Maşallah canm ne güzellllKalp atislarimizi duyduk cok sukur. Rabbime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canm ne güzellllKalp atislarimizi duyduk cok sukur. Rabbime
Aaa eşmde portakalla nar karışımı sıkmştı bana 2 gündr 1er bardk içiyormmMaydonoz baya etkili, bitki çaylarını önermiyorlar, rahim kaslarını gevsetiyirmus, nar önermiyorlar. Hazir gıdalar, ıslenmis gıdalar vb şeylere dikkat etmek gerek
Hadi Bakalm haber ver mutlakaAyy inşallah canım ya ama benim geç döllenme oldu ya sanki geç duycam gibime geliyor
Canim benimmmm cok tesekkur ederimmm arkandan geliyorummm hehhhehe ay ins canimm insallahp
Oluyor hatta adet olacakmış gibi ağrı hafif hafif şekilde bir saat sürdüğü bile oluyor dediğim gibi kanama olmadıkça sorun yoktur inşallahAra sıra karnımda kasiklarimda bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi sonra geciyo bide bel ağrım var regl olcakmisim gibi sanki bugün 5.haftaya girdik daha kese vs görmeye gitmedim sizde de oluyomu
Ara sıra karnımda kasiklarimda bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi sonra geciyo bide bel ağrım var regl olcakmisim gibi sanki bugün 5.haftaya girdik daha kese vs görmeye gitmedim sizde de oluyomu
Aynen benimde oluyor ilk günler bel ve kasik ağrısı vardı bel ağrım geçti suan ara ara gelen alt karin bilgemde ağrı ile beraber mide bulantısı hissi oluyor bende keseyi gormedim.Ara sıra karnımda kasiklarimda bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi sonra geciyo bide bel ağrım var regl olcakmisim gibi sanki bugün 5.haftaya girdik daha kese vs görmeye gitmedim sizde de oluyomu
Günler mz aynı bnmde biraz batma oluyor belim ağrıyor normal olabilir canımAra sıra karnımda kasiklarimda bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi sonra geciyo bide bel ağrım var regl olcakmisim gibi sanki bugün 5.haftaya girdik daha kese vs görmeye gitmedim sizde de oluyomu
Iyomtabki canm benm bu rahmn genşlemesnden ve büymesnden kanamalı ağrı ve sürekli ağrı değilse hiçbisornyok merk etme ben bazen elm rahmmde geziyorm batma hafif hafif oluyoAra sıra karnımda kasiklarimda bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi sonra geciyo bide bel ağrım var regl olcakmisim gibi sanki bugün 5.haftaya girdik daha kese vs görmeye gitmedim sizde de oluyomu
İnşallah canım ya tuvalete gitmeye korkuyorum bisi olcak mı diyeOluyor hatta adet olacakmış gibi ağrı hafif hafif şekilde bir saat sürdüğü bile oluyor dediğim gibi kanama olmadıkça sorun yoktur inşallah
Birşey olmaz inşallah güzel şeyler düşünİnşallah canım ya tuvalete gitmeye korkuyorum bisi olcak mı diye
Peki sen keseyi gordunmu ben haftaya gidicem hcg degeri 3000i geçsin diye bekliyorumGünler mz aynı bnmde biraz batma oluyor belim ağrıyor normal olabilir canım
Ne zaman gidiceksin gormeye pekiAynen benimde oluyor ilk günler bel ve kasik ağrısı vardı bel ağrım geçti suan ara ara gelen alt karin bilgemde ağrı ile beraber mide bulantısı hissi oluyor bende keseyi gormedim.
Benim gibi dusunen birini gormek sevindiricii malesef☺her tuvalete gidisimde korkuyorum Rabbim bagislasin biziİnşallah canım ya tuvalete gitmeye korkuyorum bisi olcak mı diye
Benim gibi dusunen birini gormek sevindiricii malesef☺her tuvalete gidisimde korkuyorum Rabbim bagislasin bize