- 30 Nisan 2018
- 1.790
- 2.122
- 37
Benimde 2. Ayim 4 Ağustosta düğünün oldu3. Ayimizdi canim ama 3 yil gibi geldi. Bekleyenlere de Rabbim nasip etsin cok zor beklemek
Vercem inşallah canımHadi Bakalm haber ver mutlaka
MasaAllah yeni evlisin canim taze gelinBenimde 2. Ayim 4 Ağustosta düğünün oldu
Biz geç evlenince çocuğa erken karar verdik☺MasaAllah yeni evlisin canim taze gelinben 14 aylik evliyim birinci yilimizda bebege karar verdik
Iyi yaptiniz saglikla kucaginiza alin insaAllahBiz geç evlenince çocuğa erken karar verdik☺
Bende 7+6oldum mide bulantısı beni öldürüyor resmen kafamı kaldırmak istemiyorum bu akşam yemekte havuç ve turp rendeleyip yarim limon sıktım salata olarak bol bol yedim mide bulantım yok şuanda çok iyi geldi bana deneyin isterseniz
Mide bulantısı başlayanlar oldumu hanimlar
Canim senin son adet tarihin kacti. Benim 23 eylul de. Acaba ayni mi merak ettim
Dün bn başımı kaldıramadım Bugünde öyle ama daha az bende endişelendim vallahi biseymi oldu diyeDun vardi bugun yok halsizligimde bugun yok panik oldum hemen wc ye gidiyodum devamli oda azaldi Allahim hayir etsin
Dün bn başımı kaldıramadım Bugünde öyle ama daha az bende endişelendim vallahi biseymi oldu diye
Normal canim birgun iyi birgun kotu hissedebilirsin endiselenme bugun suyu az icmis az sivi almis olabilirsin o yuzden fazla wc cikma geregi duymamissindirKizlar dun cok halsizdim
Devamli wc deydim
Bgn hic halsiz deilim devamli wc de de degilim normal mi?
Normal canim birgun iyi birgun kotu hissedebilirsin endiselenme bugun suyu az icmis az sivi almis olabilirsin o yuzden fazla wc cikma geregi duymamissindir
Dun bacaklarimin agrisindan ölüyordum bugun hicbiseyim yok boyle karisik hormonlarCok tesekkur ederimmmm
Dun bacaklarimin agrisindan ölüyordum bugun hicbiseyim yok boyle karisik hormonlar
Aksam donuyorum gece sicak basiyo herseyi ustumden atiyorum