2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar nar ve nar suyuyla ilgili ekte yazılar var..aşırıya kaçmamak şartıyla hiçbisoen teşkil etmiyomuş..ben günde 1 bardk nar ve portakal suyu karışımj içiyorm 2 gündür

Eklentiler

• Screenshot_20191028-192524.png
    222,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20191028-192548.png
    270,2 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20191028-192606.png
    245,5 KB · Görüntüleme: 25
Alıntı yapmadan yorum yapacağım hem çok yer kaplamamış olur

yiyeceklerden bahsedilmiş
Salata içerisinde dereotu maydanoz havuç vs tüketiyorum . Hamilelikten önce haftasonu kahvaltılarına iki Demet maydanoz doğrayıp limon tuz. Karışım yapardım onu yapıyorum ama eşim yiyor sade maydanozu tüketmiyorum .

adaçayı yeşil çay zaten evvelden beri yasaktır hamileye .
ama boğazımda batma olur tahriş olur bir bardak ıhlamur + ballı ıhlamur içiyorum . İlaç kullanımı sıkıntılı çünkü.

Sonraaaa dr konusu konuşulmuş . Kanama olmadıkça ağrı sızı normal , vücutta yeni bir oluşum var . Rahim kendini hazırlıyor . O yüzden çok dr kontrolünde olmakta elzem değil . Hastanelerde çeşitli hastalık tehdidi bulunuyor .ayrıca çok fazla ultrasona maruz kalması da iyi olmayabilir .
İlaç olarakta sadece folik asit kullanıyorum

Ara sıra karnımda kasiklarimda bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi sonra geciyo bide bel ağrım var regl olcakmisim gibi sanki bugün 5.haftaya girdik daha kese vs görmeye gitmedim sizde de oluyomu

Ara sıra karnımda kasiklarimda bi ağrı oluyo gaz sancısı gibi sonra geciyo bide bel ağrım var regl olcakmisim gibi sanki bugün 5.haftaya girdik daha kese vs görmeye gitmedim sizde de oluyomu
Oluyor hatta adet olacakmış gibi ağrı hafif hafif şekilde bir saat sürdüğü bile oluyor dediğim gibi kanama olmadıkça sorun yoktur inşallah

dr içinde ne kadar beklersen o kadar kesin Net bilgiler edinirsin gittiğinde ben 6. Hafta dolduğunda gittim keşke 8 e kadar bekleseydim dedim

Aynen benimde oluyor ilk günler bel ve kasik ağrısı vardı bel ağrım geçti suan ara ara gelen alt karin bilgemde ağrı ile beraber mide bulantısı hissi oluyor bende keseyi gormedim.

Ol
Iyomtabki canm benm bu rahmn genşlemesnden ve büymesnden kanamalı ağrı ve sürekli ağrı değilse hiçbisornyok merk etme ben bazen elm rahmmde geziyorm batma hafif hafif oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…