2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
merhaba kızlar bizde duyduk kalp Atışını 7+5 teyim haftaya tekrar gel dedi ama miğde bulantısı halsizlik beni ödürüyor birde çekilmez bir baş ağrısı daha önce böyle olmamıştı oğluma hamileliğimde nazlı birşey geliyor belli 1 kiloda aldım siz de durumlar nedir

Vücudunuzda değişmekler ne yönde ? Gerçi şuan çok başları ama kız bebekte kalçadan alınır kilo deniyor 🤔

Bende 7+6oldum mide bulantısı beni öldürüyor resmen kafamı kaldırmak istemiyorum bu akşam yemekte havuç ve turp rendeleyip yarim limon sıktım salata olarak bol bol yedim mide bulantım yok şuanda çok iyi geldi bana deneyin isterseniz

Bende 7+6oldum mide bulantısı beni öldürüyor resmen kafamı kaldırmak istemiyorum bu akşam yemekte havuç ve turp rendeleyip yarim limon sıktım salata olarak bol bol yedim mide bulantım yok şuanda çok iyi geldi bana deneyin isterseniz

Turp fena şişkinlik yapar sende yapmadı mı 🙈😅

Kizlar dun cok halsizdim
Devamli wc deydim
Bgn hic halsiz deilim devamli wc de de degilim normal mi?

Kizlar dun cok halsizdim
Devamli wc deydim
Bgn hic halsiz deilim devamli wc de de degilim normal mi?
Normal canim birgun iyi birgun kotu hissedebilirsin endiselenme bugun suyu az icmis az sivi almis olabilirsin o yuzden fazla wc cikma geregi duymamissindir

Dun bacaklarimin agrisindan ölüyordum bugun hicbiseyim yok boyle karisik hormonlar
Aksam donuyorum gece sicak basiyo herseyi ustumden atiyorum

Bende bi oyleyim bi boyle ama biseyler olunca daha iyi hissediyorum hersey yolunda gibi geliyo ins saglikla gecirelimmmm

X