2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benide araniza alin

Ben dun ogrendim kizlar kan tahlili ile 1049
Cikti...

3-4 gundur cok halsizim uykuya rht giremiyorm
Ama devamli bir yatma istegi. Midemse yemek yiyorum ama bazi seyler midemi kaldiriyo daha cok erken aslinda ama....

Bide wc ile cok hasir nesirim bir kac gundur :)

Henuz daha doktora gitmedim randevum cuma gunune doktor tekrar kan tahlili istemedi.

Hamile kalana kadar ah bu ay olsun bu ay olsun die dua ederdim ama smdide bebek var mi kese dolu mu kalbi atar mi bunlar sardi beni. :/

Selamlaar,

Ben de aranıza yeni katıldım. Geçen hafta çarşamba günü kan tahlilinde b-hcg değerim 838 çıktı. Bu aralar halsizlik, ara sıra kasıklarda batma hissi ve çok hafif mide bulantısı gibi durumlar yaşıyorum. Bu hafta çarşamba günü ilk doktor kontrolüne gideceğim. İnşallah keseyi de hayırlısıyla görürüz. Ben geçen sene maalesef kalp durması sonucu bir düşük yaşadım. O yüzden biraz endişeli ve heyecanlıyım.

Umarım hepimizin hamileliği sorunsuz bir şekilde ilerler. Herkese kolaylıklar dilerim :)

öncelikle hayırlı olsun canım :)
inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kesedir kalp atışıdır bu korkular herkeste oluyor. ama ben kendimden örnek vermek gerekirse keseyi görünce bayağı bir rahatladım. inşallah seninde öyle olur :)

Hayırlı olsun hoşgeldin hep aynı telaşlar hepimizin bebisleri Allah'a emanet inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız

Ya aslında bende yanlış yaptım söylemekte. Heyecana kapıldım. Şimdi sürekli kardeşiyle ilgili konuşuyor

Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz bazı şeyler düşük yapıyormuş diye duydum dereotu havuç ilk kez duydum ben salatalarda falan yiyorum ama ne kadar yersek zararlı acaba?

Kızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz bazı şeyler düşük yapıyormuş diye duydum dereotu havuç ilk kez duydum ben salatalarda falan yiyorum ama ne kadar yersek zararlı acaba?
Havuc mu aa bende cok yiyorum

Hayırlı olsun kızlar. Sağ salim gelsin kuzular

Aynen bende yeni duydum azöncede mercimek köftesi içinde dereotu yedim korktum biraz
Yemeklerin içinde bişey olacagını sanmam ama abartılı yerseniz sıkıntı die biliyorum. Bitki cayları cok zararlı onu biliyorum sadece araştırmak lazım

İnşAllah öyledir ya bitki çayı hiç kullanmıyorum zaten ama adaçayı zararlıymış galiba

Bu 15 Şeyden Uzak Dur: Hamilelikte Yenmemesi Gerekenler!
1- İşlem görmüş etler: sucuk, salam, sosis
2- Cıva oranı yüksek deniz ürünleri
3- Pastörize edilmemiş süt ve peynirler
4- Çiğ ya da az pişmiş yumurta
5- Çiğ ya da az pişmiş et, tavuk ve deniz ürünleri
6- Asitli içecekler ve kutu meyve suları
7- Doktor onayı olmayan bitki çaylarI
8- Yüksek şeker ve basit karbonhidrat içeren ürünler
9- Aşırı tuzlu yiyecekler
10- Yıkanmamış ürünler
11- Yüksek miktarda ciğer
12- Yapay tatlandırıcılar
13- Kızartmalar
14- Abur cuburlar, hazır yemekler, GDO'lu gıdalar
[15- Kafein

Bir siteden alıntıladım fikrimiz olur

İnşAllah öyledir ya bitki çayı hiç kullanmıyorum zaten ama adaçayı zararlıymış galiba

Bu 15 Şeyden Uzak Dur: Hamilelikte Yenmemesi Gerekenler!
1- İşlem görmüş etler: sucuk, salam, sosis
2- Cıva oranı yüksek deniz ürünleri
3- Pastörize edilmemiş süt ve peynirler
4- Çiğ ya da az pişmiş yumurta
5- Çiğ ya da az pişmiş et, tavuk ve deniz ürünleri
6- Asitli içecekler ve kutu meyve suları
7- Doktor onayı olmayan bitki çaylarI
8- Yüksek şeker ve basit karbonhidrat içeren ürünler
9- Aşırı tuzlu yiyecekler
10- Yıkanmamış ürünler
11- Yüksek miktarda ciğer
12- Yapay tatlandırıcılar
13- Kızartmalar
14- Abur cuburlar, hazır yemekler, GDO'lu gıdalar
[15- Kafein

Bir siteden alıntıladım fikrimiz olur

Ben
Ben araştırmıştım zaten bunu ama dediklermi yeni duydum ya

Canm gözn aydın bol bol dua et allahın izniyle keseni görüceksin... gözün aydın çok sevdnm hayrlı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…