2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Benim gecikmenin 2.günü 103tu daha da baktirmadim kendi hesaplamama göre pazartesi yada salı gidicem şuan tam 5+0 ya bide bende usume çok hele ayaklari donuyo sen nasilsin
Benim bi usume bi sıcak basmasi ama iki gundur böyle gece kasik ağrısı oluyor yavaş yavaş midem bulanıyor bende 5+1im bakalım kese gozukecek mi

Peki sen keseyi gordunmu ben haftaya gidicem hcg degeri 3000i geçsin diye bekliyorum
Evet canım bugün gittim gördük keseyi ben daya önce iki düşük yaptığım için geçen hafta testi yapar yapmaz gittim iğne başlamak için pıhtılaşma var bugüne çağırdı keseye çok şükür gördük haftaya da kalp atışı için çağırdı duyarım inşallah dusuklerde hiç göremeden kalp atışını kalpleri durup buyumuyirlardi 8 haftalikken 5. Haftada kaliyorlardi 2 de çocuğum var tabi cokk şükür ama yine de çok endişeleniyor insan 😇👍😉

Evet canım bugün gittim gördük keseyi ben daya önce iki düşük yaptığım için geçen hafta testi yapar yapmaz gittim iğne başlamak için pıhtılaşma var bugüne çağırdı keseye çok şükür gördük haftaya da kalp atışı için çağırdı duyarım inşallah dusuklerde hiç göremeden kalp atışını kalpleri durup buyumuyirlardi 8 haftalikken 5. Haftada kaliyorlardi 2 de çocuğum var tabi cokk şükür ama yine de çok endişeleniyor insan 😇👍😉
Cok geçmiş olsun canım Rabbim yasatmasın bir daha inşallah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah

X