- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
Bence duyucaksın canm öyle hissediyormBende keseyi görmeye yarın gitcem inşallah o sırada kalp atışını da duyarım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence duyucaksın canm öyle hissediyormBende keseyi görmeye yarın gitcem inşallah o sırada kalp atışını da duyarım ya
Ben de 4+5 te keseyi gordum kalp atisina 2 hafta sonra gel dedi. Bebegi de o zaman gorecegiz insaAllahKızlar bugun keseyi gorduk 4. Haftadaymisim kalp atisini bebegi ne zamn gordunuz?
Aslında mutlu oluyorlar çok güzel ama işte bi sorun olunca anlatması zor oluyor, inşallah kimsenin başına gelmez.Ya aslında bende yanlış yaptım söylemekte. Heyecana kapıldım. Şimdi sürekli kardeşiyle ilgili konuşuyor
Önceki gebeliğim de kilo kilo havuç yedim gözleri iyi görür bebeğin.. havuç bulantimi geçiriyordu çerez niyetineKızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz bazı şeyler düşük yapıyormuş diye duydum dereotu havuç ilk kez duydum ben salatalarda falan yiyorum ama ne kadar yersek zararlı acaba?
Maydonoz baya etkili, bitki çaylarını önermiyorlar, rahim kaslarını gevsetiyirmus, nar önermiyorlar. Hazir gıdalar, ıslenmis gıdalar vb şeylere dikkat etmek gerekKızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz bazı şeyler düşük yapıyormuş diye duydum dereotu havuç ilk kez duydum ben salatalarda falan yiyorum ama ne kadar yersek zararlı acaba?
Ihlamur 1 bardak içilebilir balla birlikte.Arkadaslar cok fena grip oldum ilac ve bitki cayi kullanamiyorum baska ne yapiyorsunuz ya da bilginiz var mi?
Neye inanacağımızı şaşırdık artık ya ilk 3 ay önermiyolarmış galibaÖnceki gebeliğim de kilo kilo havuç yedim gözleri iyi görür bebeğin.. havuç bulantimi geçiriyordu çerez niyetine
Ne yesek acaba artık ne yesem netten araştırıp yiyorumMaydonoz baya etkili, bitki çaylarını önermiyorlar, rahim kaslarını gevsetiyirmus, nar önermiyorlar. Hazir gıdalar, ıslenmis gıdalar vb şeylere dikkat etmek gerek
Ayy inşallah canım ya ama benim geç döllenme oldu ya sanki geç duycam gibime geliyorBence duyucaksın canm öyle hissediyorm
öncelikle hayırlı olsun canım :)
inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kesedir kalp atışıdır bu korkular herkeste oluyor. ama ben kendimden örnek vermek gerekirse keseyi görünce bayağı bir rahatladım. inşallah seninde öyle olur :)
Canm gözn aydın bol bol dua et allahın izniyle keseni görüceksin... gözün aydın çok sevdnm hayrlı olsn
Nar yiyorum kaç gundur iyi geliyor die bilmedigimiz daha neler varMaydonoz baya etkili, bitki çaylarını önermiyorlar, rahim kaslarını gevsetiyirmus, nar önermiyorlar. Hazir gıdalar, ıslenmis gıdalar vb şeylere dikkat etmek gerek
Maydanoz ve naneyi duydum bendeKızlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz bazı şeyler düşük yapıyormuş diye duydum dereotu havuç ilk kez duydum ben salatalarda falan yiyorum ama ne kadar yersek zararlı acaba?
Insallahh. Bana haftaya yine gel kesenin buyuklugune bakalim dediBen de 4+5 te keseyi gordum kalp atisina 2 hafta sonra gel dedi. Bebegi de o zaman gorecegiz insaAllah
Ben tam 6 da pıt pıt gördk ama duyamadk canm 8 de tekrr çağırdıKızlar bugun keseyi gorduk 4. Haftadaymisim kalp atisini bebegi ne zamn gordunuz?