2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Çatlak kremi soranlar için ben çok araştırdım arkadaşlar. Yurtdışında bir sürü yorum vs okudum, ebemle de görüştüm. Bazı yağlar tamamen organik ama çatlağa meyilliyseniz işe yaramıyor. Henüz almadım ama haftaya alıp başlayacağım çatlak kreminin fotoğrafını atıyorum. Herhangi bir katkı maddesi falan da yok ve oldukça etkiliymiş. İçeriği kakao yağı. Badem, argan vs birkaç yağ daha da var içinde. Türkiye de de hepsiburada da falan var sanırım ama yurtdışında olanlar 6 euro civarında bence bir bakın yorumlarına vs.
E8AF38A6-1916-4AB6-A281-52CD5AFCC3E8.jpeg

Canim benimde catlak icin bisey kullanmam lazim kilo alip verdigimde bile bacaklarimda catlaklarim oldu simdi nasil olacak bilmiyorum artik ben internetten baktim hindisdan cevizi yagi yada bebek yagi kullanin yaziyordu tabi doktorunuda sor belki o baska bisey soyler gögus ucunada zeytinyagi sur dogumdan 15 20 gun ince baslasak olur bence eltim oyle yapti dogum yaptiktan sonra goguslerinin ucu yara olmadi
Evet benim de bacaklarım da var ufak ufak. Araştırmak lazım canım bakim bi onlara

Çatlak kremi soranlar için ben çok araştırdım arkadaşlar. Yurtdışında bir sürü yorum vs okudum, ebemle de görüştüm. Bazı yağlar tamamen organik ama çatlağa meyilliyseniz işe yaramıyor. Henüz almadım ama haftaya alıp başlayacağım çatlak kreminin fotoğrafını atıyorum. Herhangi bir katkı maddesi falan da yok ve oldukça etkiliymiş. İçeriği kakao yağı. Badem, argan vs birkaç yağ daha da var içinde. Türkiye de de var sanırım ama yurtdışında olanlar 6 euro civarında bence bir bakın yorumlarına vs.
Eki Görüntüle 2548275
Varmıdır bakim canım

Kızlar mide bulantiniz var mi valla kan değeri olmasa hamilelikten şüphe ederdim😂ınş böyle rahat sağlıklı geçer 9 ay
5.haftadasınız sanırım:) 6. Hafta ortalarında başladı benim. Daha çok erken. Tadını çıkarın bu günlerin :)

Çatlak kremi soranlar için ben çok araştırdım arkadaşlar. Yurtdışında bir sürü yorum vs okudum, ebemle de görüştüm. Bazı yağlar tamamen organik ama çatlağa meyilliyseniz işe yaramıyor. Henüz almadım ama haftaya alıp başlayacağım çatlak kreminin fotoğrafını atıyorum. Herhangi bir katkı maddesi falan da yok ve oldukça etkiliymiş. İçeriği kakao yağı. Badem, argan vs birkaç yağ daha da var içinde. Türkiye de de hepsiburada da falan var sanırım ama yurtdışında olanlar 6 euro civarında bence bir bakın yorumlarına vs.
Eki Görüntüle 2548275

Joker de ebebekte de var indirime giriyor takip edin . Çook güzel bir ürün benimde kışın cildim çok kuruyor çok duşta alıyorum ikinci hamileliğimde almıştım hamilelikten sonra bile kullandım yapısı çok güZel hemen nem veriyor yapış yapış yapmıyor

Akşamları kombiyi açıp pijamamın üzerine hırka giyip öyle uyuyorum o kadar üşüyorum 🥶

Bugün kanda veremedim :işsiz: biraz geç gittim santrifüj makinası bozulmuş kaldı benim tahlil .Bhcg kaç oldu acaba çok merak ediyordum inşallah yarın kalp atışına kadar duyabiliriz:KK36:

X