Hayırlı haberle gel canım
inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberle gel canım
Ben 1 tane içiyorumFolik asiti gunde kac tane iciyorsunuz?
Cnaım günaydın benim doktorum bana sadece folik asit verdi. Sen ne kadar şey kullanıyorsun. Benimde kullanmam gerekir mi?Suan vitaminler,oksapar,progesteron igne,jel ve estrofem devam canim sen?
1 canımFolik asiti gunde kac tane iciyorsunuz?
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelTam 6 dan sizlere günaydın kızlar.... bugün bizmde kontrol günümüz inşallah herşey yolundadır. Dün işyernde biraz yoruldum erkenden uyuyp kalmışımm kpnuşmalarınızı okudm yeni gelen arkdşa hayırlı olsun...
Bende donuyorum. Yalnız olmadığımı bilmek güzelAkşamları kombiyi açıp pijamamın üzerine hırka giyip öyle uyuyorum o kadar üşüyorum
1 tane sabahlaeı içiyorm canmFolik asiti gunde kac tane iciyorsunuz?
Yaa inşallah canm benmm çok merk ediyormHadi bakalım hayırlı haberlerle gel
Bence olmaz canm ağrın sızn kanaman yoksa..6 7 de öğrenenler bile var zatenmkızlar hamile oldugunuzu öğrendikten sonra doktora hemen mi gittiniz? ya da hemen gitmek gerekir mi? doktorum çok yoğun en erken 2 hafta sonraya buldum 6. hafta oluyo sizce sorun olur mu?
Aa dedigine bak ya kiz catlama cirkin oluyorBen hiç kilo alamadığım için çok merak ediyorum kilo alırsam nasıl olcam aman çatlasın ne olcak kilo alayım da
Aynen canim ufak ufak arastirmak lazimEvet benim de bacaklarım da var ufak ufak. Araştırmak lazım canım bakim bi onlara
6. Hafta en uygun zaman bence kesede gorunur ultrasonda hic soru isareti kalmazkızlar hamile oldugunuzu öğrendikten sonra doktora hemen mi gittiniz? ya da hemen gitmek gerekir mi? doktorum çok yoğun en erken 2 hafta sonraya buldum 6. hafta oluyo sizce sorun olur mu?
Ben 1 tane içiyorum
1 canım
Sagolun kizlar1 tane sabahlaeı içiyorm canm
Aman bişey olmazAa dedigine bak ya kiz catlama cirkin oluyor
Ben şuan 5.haftadayım öğreneli 2 hafta oldu ama gitmedim daha en az 6 hafta olmasını bekliyorum. Zaten folik asit kullanıyorum. Şuan için bi sorunda hissetmediğim için erkenden gitmedim, her türlü yine çağırıyor çünkü. Kese var mi kalp atisi var mi bakmak 8 hafta surebiliyor.kızlar hamile oldugunuzu öğrendikten sonra doktora hemen mi gittiniz? ya da hemen gitmek gerekir mi? doktorum çok yoğun en erken 2 hafta sonraya buldum 6. hafta oluyo sizce sorun olur mu?