2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
M mertur Bu degerle hesaplarsak 2 gun sonra 600 olmasi gerekse 4 gun sonra 1200 tahmini 5.6 gun sonra belki keseyo gorebilirim

7+0 haftada bebek 0,94 cm 🙏🏼 Kızlar sizin kese şekli nasıl benim yusyuvarlak değil de uzun bi kese dr bişi demedi ama bu bir sorun mu sizce
Adet tarihinle uyumlu mu canım haftan benim son adete göre 6+4 olması gerekiyordu ama ultrason da 5+6 çıktı ölçümde 0.51 cm

7+0 haftada bebek 0,94 cm 🙏🏼 Kızlar sizin kese şekli nasıl benim yusyuvarlak değil de uzun bi kese dr bişi demedi ama bu bir sorun mu sizce
benim bu şekilde canım
IMG_20191023_152832.jpg

benimde tam 5 te gittiğimde böyleydi canm.benmkide tam yuvarlak değil doktor bişey demedi...aksine güzel gidiyo dedi.

WhatsApp Image 2019-10-19 at 14.06.20.jpeg

D Deryakadir canm seni bida ne zaman çağırdı doktor bebeğide gördün ya o yüzden soruyorum.. 11 ile 14.haftalar arası 2li test var..ozamana kadr çağırıyo mu
Evet yirmi gün sonraya çağırdı o zamanda 10 haftalık oluyorum 2 Li testi yaptırmayı düşünmüyorum canım ne gelirse Allah’tan 🙏🙏🙏kızımda da yaptırmamıştım

Evet yirmi gün sonraya çağırdı o zamanda 10 haftalık oluyorum 2 Li testi yaptırmayı düşünmüyorum canım ne gelirse Allah’tan 🙏🙏🙏kızımda da yaptırmamıştım
yaa evet bende yaptırmak istemiyorum...sonuçta sonlandırmayı düşünmüyosak niye yaptıralım boşuna gerelmki kendmizi..peki 20gün sonraya niye çağırdı ozamn kontrolemi

Ben de kanamam olduğu için progestan kullanıyorum. Uykum çok geliyor. Bir de başım dönüyor.
Canim kac haftaliksin, nezamandir kanaman var? Benim ilk beta persembe 2193 pazartesi 8179 cikti yarina dr kontrolum var. Bugun hafif bi kasik agrisi sonrasi biraz kan geldi. Sonra bi daha agri gelmedi. Peceteye sildikce az az geliyor. Agrim olmadigi icin dr gitmedim. Yarini bekliyorum. Insallah bi sorun yokdur😔

Canim kac haftaliksin, nezamandir kanaman var? Benim ilk beta persembe 2193 pazartesi 8179 cikti yarina dr kontrolum var. Bugun hafif bi kasik agrisi sonrasi biraz kan geldi. Sonra bi daha agri gelmedi. Peceteye sildikce az az geliyor. Agrim olmadigi icin dr gitmedim. Yarini bekliyorum. Insallah bi sorun yokdur😔
Canım gelen kan koyu kırmızı falan mıydı

Kızlar benim igg pozitif igm 2.94 çıktı. Avidite istedi ve 10 gün sonra çıkacakmış 😣 bilmeyenler için bu kızamıkçık testi nolur dua edin

Eklentiler

• 20191023_152742.jpg
    20191023_152742.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 35
X