- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
Tesekkur ederim ya Ferahladim biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim ya Ferahladim biraz
Adet tarihinle uyumlu mu canım haftan benim son adete göre 6+4 olması gerekiyordu ama ultrason da 5+6 çıktı ölçümde 0.51 cm7+0 haftada bebek 0,94 cm Kızlar sizin kese şekli nasıl benim yusyuvarlak değil de uzun bi kese dr bişi demedi ama bu bir sorun mu sizce
benim bu şekilde canım7+0 haftada bebek 0,94 cm Kızlar sizin kese şekli nasıl benim yusyuvarlak değil de uzun bi kese dr bişi demedi ama bu bir sorun mu sizce
Tabi kolay deilAy kilo vermk iyide bulanti berbat yaa
Banada önceki iki gebeligimde ilk haftalarda düzensiz görünümlü kese demişlerdi ama sonradan düzeliyor, çok nizami olmasına gerek yok7+0 haftada bebek 0,94 cm Kızlar sizin kese şekli nasıl benim yusyuvarlak değil de uzun bi kese dr bişi demedi ama bu bir sorun mu sizce
benmkndede bi problem yok dimi ..ay okuyup okuyup kuruyorm kendme...Banada önceki iki gebeligimde ilk haftalarda düzensiz görünümlü kese demişlerdi ama sonradan düzeliyor, çok nizami olmasına gerek yok
Evet yirmi gün sonraya çağırdı o zamanda 10 haftalık oluyorum 2 Li testi yaptırmayı düşünmüyorum canım ne gelirse Allah’tan kızımda da yaptırmamıştımD Deryakadir canm seni bida ne zaman çağırdı doktor bebeğide gördün ya o yüzden soruyorum.. 11 ile 14.haftalar arası 2li test var..ozamana kadr çağırıyo mu
yaa evet bende yaptırmak istemiyorum...sonuçta sonlandırmayı düşünmüyosak niye yaptıralım boşuna gerelmki kendmizi..peki 20gün sonraya niye çağırdı ozamn kontrolemiEvet yirmi gün sonraya çağırdı o zamanda 10 haftalık oluyorum 2 Li testi yaptırmayı düşünmüyorum canım ne gelirse Allah’tan kızımda da yaptırmamıştım
Canim kac haftaliksin, nezamandir kanaman var? Benim ilk beta persembe 2193 pazartesi 8179 cikti yarina dr kontrolum var. Bugun hafif bi kasik agrisi sonrasi biraz kan geldi. Sonra bi daha agri gelmedi. Peceteye sildikce az az geliyor. Agrim olmadigi icin dr gitmedim. Yarini bekliyorum. Insallah bi sorun yokdurBen de kanamam olduğu için progestan kullanıyorum. Uykum çok geliyor. Bir de başım dönüyor.
Canım gelen kan koyu kırmızı falan mıydıCanim kac haftaliksin, nezamandir kanaman var? Benim ilk beta persembe 2193 pazartesi 8179 cikti yarina dr kontrolum var. Bugun hafif bi kasik agrisi sonrasi biraz kan geldi. Sonra bi daha agri gelmedi. Peceteye sildikce az az geliyor. Agrim olmadigi icin dr gitmedim. Yarini bekliyorum. Insallah bi sorun yokdur
Evet cnm.Canım gelen kan koyu kırmızı falan mıydı
Canım merhaba senin tüp bebekmiydi benim değerlerimde ekim 19-95.55 ekim 21 -165.57 ekim 23 -382 doktorum daha cevap yazmadı benim tüp bebek bugün 15. Günüm değerlerin gayet güzel bu aradaKizlar
ekim 17= 67
Ekim 19 =115
Ekim 21 = 187
Ekim 23 = 325
Nasil sizce?
Keşke bi acile gitseydin canım önemli bişey olmasın ya.Evet cnm.
Sancim yok, leke seklinde geldigi icinde gitmedim. Randevum yarin diye acikcasi. PKeşke bi acile gitseydin canım önemli bişey olmasın ya.
İnşAllah bi sıkıntı yoktur canım yarına haber verirsin.Sancim yok, leke seklinde geldigi icinde gitmedim. Randevum yarin diye acikcasi. P
Tamam canim dualarinizi bekliyorum❤İnşAllah bi sıkıntı yoktur canım yarına haber verirsin.