- 7 Temmuz 2019
- 2.217
- 1.434
- 27
Sen gördün mü canım keseyi falan.ayy evet minnacıklar daha yerm onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gördün mü canım keseyi falan.ayy evet minnacıklar daha yerm onu
tam 5 te keseyi gördüm içi boştu bu cumartesi tekrar gidicez tam 6 olucaz inşallah bebişi görürüzSen gördün mü canım keseyi falan.
İnşAllah canım ultrason kağıdı verdiler mi sana bi atsana sana zahmet fotosunu.tam 5 te keseyi gördüm içi boştu bu cumartesi tekrar gidicez tam 6 olucaz inşallah bebişi görürüz
Artışın güzel olmuş seninde bide pıt pıt kalpleri görsek bakalım 2020 Şubat annesi olmak nasip olmadı inşallah Haziran anneleri oluruzçok iyi canm ben 4+3 400 dü 4+5 te 1025 ti
olcaz tabiki canm..senin ikici hamileliğinmi düşüğünmü olduArtışın güzel olmuş seninde bide pıt pıt kalpleri görsek bakalım 2020 Şubat annesi olmak nasip olmadı inşallah Haziran anneleri oluruz
Normal canim haftaya tekrar cagirdysa gorursun kalbide duyarsin hattaCanım ben bugün ultrason için gittim. Keseyi gördük. 5+3 dedi doktor ama bebeği göremedik.
Bugün bende sağ tarafımda hafif hafif yoklayan bir kasık ağrısı hissediyorum,inşallah kötü bir şey değildir.tatlı kasık ağrısı yaşayan varmı...bugün daha bi hissediyorum kendilerini
yok canm arada geliyo öyleee merk etmeeBugün bende sağ tarafımda hafif hafif yoklayan bir kasık ağrısı hissediyorum,inşallah kötü bir şey değildir.
9 yaşında oğluşum ve 4 yaşında kızım var canım arada da iki düşük yaptım en son temmuzda dusdu 8 haftalık 5. Gebeliğim nasipse 3. Olacak biraz karışık oldu amaolcaz tabiki canm..senin ikici hamileliğinmi düşüğünmü oldu
Kalp atışı saglikliysa önemli değildir canım gözün aydin7+0 haftada bebek 0,94 cm Kızlar sizin kese şekli nasıl benim yusyuvarlak değil de uzun bi kese dr bişi demedi ama bu bir sorun mu sizce
Bir sıkıntın yoksa geç değil canım folik asit al bence amaKızlar ben daha doktor kontrolüne gitmedim 5+5te gidixem adete göre sizce gecmi gitmiş olurum
İlk gebeligim suanlik biseyim yok zaten dün öğrendim ben kanama vs çok şükür yok sadece rahime giren ara ara sancı ve bel agrisiBir sıkıntın yoksa geç değil canım folik asit al bence ama
anladm canmm hadi hayırlısyla kucagına al inşallah sağlklaaa9 yaşında oğluşum ve 4 yaşında kızım var canım arada da iki düşük yaptım en son temmuzda dusdu 8 haftalık 5. Gebeliğim nasipse 3. Olacak biraz karışık oldu ama
Kızlar ben daha doktor kontrolüne gitmedim 5+5te gidixem adete göre sizce gecmi gitmiş olurum
Kizlar
ekim 17= 67
Ekim 19 =115
Ekim 21 = 187
Ekim 23 = 325
Nasil sizce?
Bende öyle yaptım senin de kasik ve bel bolgen ağrıyor mu ara ara vuruyor ama günlük hayatı aşırı etkilemiyor susam tanesi şimdiden buradayım diyorbende daha hiç gitmedim sadece sağlık ocağında kan tahlili verip artışını da kendim takip ettim cumartesi 6. Haftalık oluyor randevu aldım