2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim kizim bazen gece 11 bucuk 12 gibi yatıyor sabah 7 bucuga kadar hiç uyanmiyor sabah baktığımda uyanmamis oluyor uyandırıp emzirmeli miyim yoksa uyusun mu 75 gunluk bu arada

Cnm bağlarken kaydırıyor olabilir misin bizde o sorun yok çok şükür

Geçmiş olsun cnm çok yakın arkadaşlarım ailece covid oldu anladgim kadarıyla artık herkes bir şekilde bu hastalığı gecirecek
Geçmiş olsun sende ve çocuklarda bişey yok dimi. Acil şifa diliyorum. Nasıllar? İnşallah hafif atlatırlar
Cok gecmis olsun canim, cember daraldi herkes gecirecek gibi kacinilmaz olmus malesef Marketten gelen her seyden korkar olduk. InsaAllah sizde yoktur. Esin de annen de iyiler insaAllah.
Çok geçmiş olsun
Yaaa çok gecmıs olsun canım acil şifalar
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda hastalariniza şifa versin.

Cok teşekkürler kizlar, bizde bir sorun yok insallah daha da olmaz.
Esim hastaneden cikti, karantina suresi bitti, annemde evinde iyi cok sukur 5 gub kaldi karantina bitmesine. Insallqh sorunsuz bir şekilde atlatırız

Benim bebegim 60 ile 80 ml arasinda iciyor fazlasini asla iciremiyorum 80 ml bile bazen bitiremiyor gerci ben arasini cok fazla acmiyorum meme emdikten 1 saat sonra yapiyorum mamayi yoksa deli gibi agliyor 1 saat dolunca bizimiide 75 gunluk

Oyle şeylere hiç kafayı takma canim, benimde ilk kizimda demedikleri kalmadi mama içtiği için, simdi kendi çocukları yada torunlarında cikti söyledikleri. Hepsi boş konuşuyor, he he de geç

Benim bebegim 60 ile 80 ml arasinda iciyor fazlasini asla iciremiyorum 80 ml bile bazen bitiremiyor gerci ben arasini cok fazla acmiyorum meme emdikten 1 saat sonra yapiyorum mamayi yoksa deli gibi agliyor 1 saat dolunca bizimiide 75 gunluk
Bizimki sadece mamayla bile 2 saatte bir anca 90 ml içiyor anne sütü de alıyorsa bir saat arayla fazlada içiyor

Kızlar sizin bebişlerinde ağzından sürekli tükürük akıyomu , bu aylarda normal mi yani araştırmadım ama normal olduğunu düşünüyorum sizce ?

2 aydan sonra bebekler tukuruk salgilamaya basliyor ve tam olarak yutmayi bilmedikleri için disari akıyor, giderek daha da cogalicak mutlaka yakalık gerekecek

Kızlar benim kizim bazen gece 11 bucuk 12 gibi yatıyor sabah 7 bucuga kadar hiç uyanmiyor sabah baktığımda uyanmamis oluyor uyandırıp emzirmeli miyim yoksa uyusun mu 75 gunluk bu arada
Valla canim ayni senin dedigin saatlerde benim kizimda uyuyor ama biraksam sabah 7 gibi uyanir ben saat 4.30 a alarm kuruyorum emziriyorum geri uyuyor sabah 8 de kalkiyor bu sekilde devam ediyorum

Bende alışmaya çalışıyorum dediklerine

Annem bizide 40 sene önce aptamil ile büyütmüş, bizde simdi bebisleri büyütüyoruz. Cok sukur hic bir sorunumuz olmadi, anne sutunu elbette kötülemeyemem ama her anne sutude çocuğa faydalı degil. Cok sukur kizim erken doğduğu halde yasitlarini gecti her konuda, o yuzden icin rahat olsun

Hadi ya iyiymiş ozmn canim ,sende tek.mam veriyorsan bir tık haftalik artirabilirsin 120 yapip denedinmi hic belki icermi diye
Denedim canım içmiyor hatta bazen 60 ml bile tek içiyor 3 saat oldu mu 120 anca içiyor bazen de 1 buçuk saatte 90 içer nasıl kafasına esmişse öyle içiyor sanırım

Teşekkür ederim canım aynen sağlığı yerinde olsun da artık öyle böyle büyüyecek inşallah sadece beni üzen bazen kabız olup sancı olması

Cok teşekkürler kizlar, bizde bir sorun yok insallah daha da olmaz.
Esim hastaneden cikti, karantina suresi bitti, annemde evinde iyi cok sukur 5 gub kaldi karantina bitmesine. Insallqh sorunsuz bir şekilde atlatırız
Çok sevindim iyi olmanıza. Çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…