Selam canım biz çok iyiyiz sen nasılsın? Bebişin keyfi yerinde teyzesi büyüyor hızla :)) 62 cm oldu boyu kilosu da 5,6 genç kız oldu iyice :) buraya pek bakamadım 3 kere ülkeler arası seyahat ettik bebekle iş için. hatta en son türkiye ye geldik şu an türkiyedeyiz bu sefer tatil amacıyla geldik :) birkaç haftaya fransaya dönüyoruz ama. Tatil bitiyor :)
Canım ben kitabı uygulamıyorum çünkü artık rutini tamamen oturdu zaten. Artık açıp okumuyorum yani. Yemesi içmesi hatta kaka yaptığı saat bile şaşmıyor :))) Gece kalkması da 2 den 1 e düştü. Önceden 11-12 gibi gece uykusuna geçiyordu onu da önce 10 a çektim şimdi 9 da gece uykusuna yatıyor.sabaha karşı 4-5 arası uyanıyor besliyorum sabah 9-10 da tekrar tamamen uyanıyor. Artık kolayladık baya çok şükür. Çok yoruldum tek başıma rutin oluştururken banyosunu, yürüyüşünü, motor ve zeka aktivitelerini hiçbir şeyini bir gün aksatmadım ama değdi. Ailem pandemiden doğuma gelememişti daha bebeği yeni gördü annem, eşimin ailesi dahil her gören maşallah çok iyi bir düzen oturtmuşsun diyor :) eğer istikrarl uygularım dersen kitabı al tavsiye ederim. Benim kızım çok huzurlu, mutlu, cin gibi akıllı bir bebek oldu :) baya baya bana laf yetiştiriyor artık agularla dialog kuruyoruz oyunlar oynuyoruz :) bu arada şimdi rutine alıştırmak bir tık daha zor olabilir ama üstesinden gelirsin. Mesela ben yüz üstü yatırmaya geçtim artık geceleri. Kafasının güzel şeklini korusun diye doktora danışarak. Ona bile alışması biraz zaman aldı. İlk zamanlar daha hızlı alışıyordu artık alışkanlıkları, zevkleri var :) Senin bebiş nasıl? Umarım herşey yolundadır.