2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228

Evt hem elleri hem ayakları kaldırıp öyle bir noktaya bakıyor ve o sırada bize yanıt vermiyor sanırım sizin kinden farklı bı durum

Canım bu arada yazmayı unutmuşum benimki başını kaldırıp çeviriyor o yüzden şişlik olmadı bizde. Zaten doktor kontrolünde bu çocuk hazır rahatlıkla yatırabilirsin yüz üstü dedi doktor. Kendi çeviremiyorsa sen çevirsen gece arada belki işe yarar

Canım maşallah emen bebeğe göre yine de çok iyi uyuyor nazar değmesin. Benim bebek de çok fena resmen bıraksam emekleyecek, oturacak. Kendini doğrultmaya başladı oturacak gibi. Bizimki de aynen evin muhtarı sürekli takipte herkesi. Kim konuşursa ona dönüyor, cevap veriyor. Televizyona takık evde açamıyoruz. Görmesin diye kucağımda ters tuttuğumda bile arkada büfenin aynasından yada camdaki yansımasından yakalayıp izliyor vallahi inanılmazlar :) balkonda oturunca karga seine falan cevap veriyor şaka gibi bu bebekler :) benimki elle kavrıyor kuzum fischer price oyun halısı almıştım benimki ışıklı modeli baya dikkat çekiyor çok oynuyor onda. Uzanıp çekme, elle tutup inceleme, döndürme sallama vs yapıyor sen de bak istersen link koyayım

Canım senın bebegın bu hafta nasıl, benımkı sapıttı, atak haftamızdamıyız

Anladim canim tabi 2 tane olunca saatleri denk getirmek daha zor olur ama sonuc olarak iciyorlar ya cok şükür 60 da 90 da fark etmez artik saldim takmiyom saat tutmakta beni yordu aglayinca o an veriyom ya meme ya mam işte evet 22 haziranda dogum yaptim bende aksam 9 da

Kızlar benim kizim bazen gece 11 bucuk 12 gibi yatıyor sabah 7 bucuga kadar hiç uyanmiyor sabah baktığımda uyanmamis oluyor uyandırıp emzirmeli miyim yoksa uyusun mu 75 gunluk bu arada
Bişey olmaz benimki uyanırsa emziriyorum oda mizirdanirsa tekrar yatış ta öğlene kadar . kötü birşey değil yani.

Arkadaslar benim oğlan iki gundur mamayı istemiyor sevineyim mı yinede ne olur ne olmaz arada iyiydi mi diyeyim bilmiyorum.Sirf emmeye geçtik iki gündür hiç almıyor.oysa lıkır lıkır içiyordu hem meme hem mama .Sizdede böyle birşey olan oldumu.Basindan beri içiyordu aptamildi ilk doğduğunda sonra Bebelac geçmiştik hiç sıkıntı yoktu.Artik istemiyor.Neden ki.

Sag ol canim insaAllah gece uykulari daha da duzene girer cunku yoruyor beni.Televizyon konusunda hepimiz saskiniz ki buyuklerden daha dikkatli izliyor MasaAllah bebisine zamanla hepsini ogrenecekler insaAllah saglikla buyusunler , oyun halimiz da hediye gelmisti diye almadim yoksa seninkinden alacaktim canim

Bizimki de kendiliğinden bıraktı. Epey oldu.Süt doyurucu artık heralde ondan diye düşünüyorum.

Selam kızlar. Biz bugün rutin doktor kontrolüne gittik. Kalbinde üfürüm var dedi canımı sıktı. Bi de ciğerleri hırıltılıymış. Yani öyle görünürde bi rahatsızlığı falanda yok ama. Uykusuz huzrsuz sadece ben atak haftasında diye ona yordum. Kilomuz 7400. Gelişimi güzel diyor. Bi sorun yok diyor. Ama ne bileyim işte içime kuşku koydu.

Geçmiş olsun canım . inşaallah geçici biseydir belkide.allah şifa versin.yenidogan her bebekte her türlü şeyler oluyor sanırım.Zamanla düzelir inşallah.

Benim kizim 1 aydir boyle canim zorla iciiryorum ,kucagima alip mama veririken memeye yoneliyor icim giidyor meme ver hep diyor ,ben mamanin tadini sevmiyor dedim sutumu sagdim koydum.biberona megerse biberonu istemiyormuş

Selamlar

bebeklerinizin ayaklarında terleme oluyor mu. Biz akşam çorap giydiriyoruz ama gündüzleri hava sıcak diye giydirmiyoruz. Oynarken dikkst ettşm. Terli terli ayaklar. Çorap giydirdim ben de.

Merhaba canim gecmis.olsun. Yegenime de oyle demislerdi zamanla duzeldi. Ne desek de uzuluyorsundur eminim ama insaAllah geccici bu durum

Canim sutun yetiyorsa iyi bir sey aslinda. Benim sutum yetmiyor aksam uzeri ve sabah olmak uzere 2 kez mama veriyorum

Valla canim ayni senin dedigin saatlerde benim kizimda uyuyor ama biraksam sabah 7 gibi uyanir ben saat 4.30 a alarm kuruyorum emziriyorum geri uyuyor sabah 8 de kalkiyor bu sekilde devam ediyorum
[
Selamlar

bebeklerinizin ayaklarında terleme oluyor mu. Biz akşam çorap giydiriyoruz ama gündüzleri hava sıcak diye giydirmiyoruz. Oynarken dikkst ettşm. Terli terli ayaklar. Çorap giydirdim ben de.
Bizde var canım ama babasi da öyle o yüzden genetik herhalde dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…