Bakayım canım sagol:*Doğum raporunun alt kısmında işe başlama tarihi yazıyor. Bende müdür tarihi yanlış yapınca evraklara bakınca gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakayım canım sagol:*Doğum raporunun alt kısmında işe başlama tarihi yazıyor. Bende müdür tarihi yanlış yapınca evraklara bakınca gördüm
Canım hurma incir kayısı bu ucunde hosaf yap hee emzirme oncesi sonrası bir cay bardagı iç, dereotu ve maydonozu eksık etme ogunlerınden, bol su , her emzirme oncesı sonrası suiç birer bardakBiraz incir yicem artsın diye ama bilemiyorum birden oldu
Ben rapora bile sıcak bakmayan biriyken bebekler olunca felek şaştı ücretli rapor alırım diyordum parasıyla o daha rahatlatıcı şimdi heyet arıyorum ikiz olunca beklediğinden fazla gider oldu. Mama ve bez yetiyor Allah yardımcımız olsun. İşi olmayan anne babalara ayrıca dua ediyorum
3 saatte 90 veya 120 cc mama veriyorum canım. Anne sütünü içtiler mi 60 a kadar düşüyor. Yarın 75 günlük olacaklar bu ay için 120 cc olması gereken. Üstüne anne sütü ne kadar olursa. Gece uykusuna dalmaları dışında çok şükür bayağı yol aldık. Gün içinde yeme uyuma saatleri az çok belli oldu tek sorunum gece uykusuna girmemeleri. Birde oğlumun yeniden artan gazı var. Klima yapıyor diye düşünüyorum haftaya annemlere gidince gaz kalkarsa klimadan diyeceğim.
Süpersın canım masallah üç cocukla sonra annen mi bakcak ,yanına da bi bakıcı lazım sanki demi?
Ogretmensen süper 2 yılakadar ucretsz ızınhakkınız vardiye bılıyorum, ozel sektor olsaydı ikizle işi bırakmak şart gibi :)) Allah kolaylık versın canımBakalım canım başlayınca feleğim şaşmaz umarım bu sene okulların tam zamanlı eski düzende başlayacağını sanmıyorum ama başlarsa dediğim gibi annem ve eşim bakabilirse bakacak olmazsa çok yıpratıcı olursa ücretsiz izne ayrılıcam. Kızım kreşe gidiyor zaten
Var canım sanki migros ta görmüştüm hazır yapılı aptamilKızlar küçük boy mama var mı böyle tek kullanımlık falan bi kereliğine vermek için
Ben doktor kontrolünde başlayacağım canım bebeklerim ilk olunca sıfır tecrübe. 5 ayda başlanır diyenler var. Bebeğin gelişimi belirler diyenler var. Oğlum daha hızlı kilo alıyor. Boyları aynı ama arada bir kilo fark oluştu. Doğumda yarim kiloydu. Mesela oğlun daha erken başlar ek gıdaya diyorlar. Aslında erken başlasam mamadan da kurtulmuş oluruz. O da gaz yapıor olabilir oğluma. Geceleri sadece veririm gündüz anne sütü ek gıda diye yaparım diye düşünüyorum. Sen kızında nasıl yapmıştın. Kızım seçici olacak gibi doyduğu zaman öldür yemiyor üstüne öööö ediyor daha 2 aylık sen nerden biliyorsun midem bulanıyorları, sonra gülüyor ben kızınca çok tatlı. Öptüğüm zaman öyle mutlu oluyor ki ya çok başka bir şey. Oğlum beni kullanıyor damızlık inek yerine koymuş artık beni tanıyorlar oda içinde ikisinin gözü de üzerimde öyle hoşuma gidiyorkiEvet canım gider çok çok fazla oluyor gerçekten kıyafette de özellikle herşey çok pahalı ve mecbur alman gerekiyor. Senin ilk bebekler bir de o yüzden daha zor olur benim kızımdan kalanlar var ona ek bişeyler alıyorum yine de gider çok oluyor. Bezi de kızımda premium care kullanmıştım hep bunlarda ucuz bir bez denedim ( bimin bezi) ve çok şükür pişik sızma taşma olmadı çok memnunum gece kaka yoksa değiştirmiyorum ona rağmen hiç taşmıyor. Ek gıda hakkında ne düşünüyorsun ne zaman başlayacaksın?
Ben doktor kontrolünde başlayacağım canım bebeklerim ilk olunca sıfır tecrübe. 5 ayda başlanır diyenler var. Bebeğin gelişimi belirler diyenler var. Oğlum daha hızlı kilo alıyor. Boyları aynı ama arada bir kilo fark oluştu. Doğumda yarim kiloydu. Mesela oğlun daha erken başlar ek gıdaya diyorlar. Aslında erken başlasam mamadan da kurtulmuş oluruz. O da gaz yapıor olabilir oğluma. Geceleri sadece veririm gündüz anne sütü ek gıda diye yaparım diye düşünüyorum. Sen kızında nasıl yapmıştın. Kızım seçici olacak gibi doyduğu zaman öldür yemiyor üstüne öööö ediyor daha 2 aylık sen nerden biliyorsun midem bulanıyorları, sonra gülüyor ben kızınca çok tatlı. Öptüğüm zaman öyle mutlu oluyor ki ya çok başka bir şey. Oğlum beni kullanıyor damızlık inek yerine koymuş artık beni tanıyorlar oda içinde ikisinin gözü de üzerimde öyle hoşuma gidiyorki
Bende dediğin gibi yapacağım inşallah. Üç gün kuralı. İkisi içinde aptamil kullanıyorum. Çok şükür yok canımBen de 5.ayımız dolduğunda doktora götürüp danışıcam onay verirse 3 gün kuralı ile önce sebze sonra yoğurt ve meyve tadımı yapıcam. Her bir sebzeyi 3 gün kuralı ile vericem alerji gözlemi için. 6.ayımız dolunca da öğlen tek öğün sebze çorbası/püresi yoğurt şeklinde başlarım. Kızımda da dediğim şekilde yaptım ama o sadece anne sütü alıyordu 6.ay dolunca başladım. Her bebek farklı canım kilo azami oranda bile alsalar yeterli önemli olan sağlıklı olmaları. Güçlü ve dirençli bebekler olsunlar inşallah biz sizden önce başlıycam her koşulda fikir tarif paylaşımı yaparız ☺ kızımda ne yaptığımı unutmuşum hep dönüp resimlere bakıyorum hangi mamayı kullanıyorsun? Oğlunda kaka problemi de var mı?
Mesleğin ne acaba ozel kamu?, heyet raporu kac gune kadar alınıyor, ozeldeyım ben de ,rapor işine girerswm benı gozden cıkarırlar galıbaBenimde 26 Ekim de bitiyor. İkiz olduğu için biraz daha uzun. Heyet raporu ile şubat tatilini görüp sonra ücretsiz izne çıkacağım. İkiz bebekte sadece mamaya 3 4 bin gitti. Bezleri üç güne 60 lık paket bitiyor. Onun için rapor ile şubata kadar götüreceğiz gibi sonra ücretsiz izin. Dediğin doğru okula dönüşümlü gidiyor eşim. Okul açılıncada yazı geldi şehir dışına çıkma yok ve dönüşümlü okulda bulunma olacak.
Bol bol su iç en iyi süt arttırıcı su içmek ve dinlenmekBende meme vermek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum, suan damla damla gelıyor, biraz daha ugrasicam denicem, bakalim sut artacak mi
Emzirirken birden memeyi itip ağlıyorsa hemen kucağına al yuzu sana dönük olsun dik tutarak göğsüne yasla sarıl sonra aşağı yukarı salla yani çalkala bebisi hafif sırtının ortasına avuç içinle baskı yap bırak baskı yap bırak çok güzel çıkarıyor dene biKizlar hani bebisleri emziriyoruz ya ardından mide gazının ağızdan cikmasi gerekiyor. Ben beceremiyorum onu ya.ugrasiyirum baya ama oglum da huysuzlaninca çıkarmadan birkamsk zorunda kalıyorum. O da birikio ve çok zorlanıyor çocuk. Dün kabus gibi bir geceydi aglio sakinleşmio alttan pirtlatio yine aglio.kendi de uyumadı doğru dürüst ben de.sizin yontemleriniz var mı bana söyleyebileceğiniz. Böyle yap kolay olur dediğiniz
DebMe
Mesleğin ne acaba ozel kamu?, heyet raporu kac gune kadar alınıyor, ozeldeyım ben de ,rapor işine girerswm benı gozden cıkarırlar galıba
Kamuda öğretmenim. Mecburen rapor alacağım. 1 ay oluyor heyet raporu uzatılabiliyor.Me
Mesleğin ne acaba ozel kamu?, heyet raporu kac gune kadar alınıyor, ozeldeyım ben de ,rapor işine girerswm benı gozden cıkarırlar galıba