Kızlar emziren annelere süt artırıcı diyet veren diyetisyenler var , denemek istersenuzYa Bndede hiv yok artık resmen günde iki defa tek az veriyorum
Biraz incir yicem artsın diye ama bilemiyorum birden olduKızlar emziren annelere süt artırıcı diyet veren diyetisyenler var , denemek istersenuz
Doğum raporunun alt kısmında işe başlama tarihi yazıyor. Bende müdür tarihi yanlış yapınca evraklara bakınca gördümRaporun bittiği gun yazıomuydu canım senin,benim raporun basladıgı tarıh yazıyodu sanki sadece, sen kacıncı haftada dogum yapmıstın ,ben 37±2 sende o civardı demi
Raporumu hic gormedim canim esim direkt okula verdi cunku. Belki de baslangic tarihi vardir da bitis tarihini sistem yapmistir. 37+0 da dogum yaptim 27 eylulde bitiyor. Sen de kendi hesaplamani yapabilirsin canim buna goreRaporun bittiği gun yazıomuydu canım senin,benim raporun basladıgı tarıh yazıyodu sanki sadece, sen kacıncı haftada dogum yapmıstın ,ben 37±2 sende o civardı demi
Yok canım geçmedim. Haftaya annemlere geçeceğiz. 6 7 aylık olana kadar eve gelmeyeceğim gibi belki daha da uzayabilir. Eşim öğretmen okullar açılıyor. Yaşadığım yer pandemim de zirve yapmış bir yer gitmekten vazgeçtim. İyiz canım büyüyor ikizlerimsizde durumlar nasıl? Senin bebek tecrüben var ama artı bir çocukla bakmakta zorlamıştır.
İş hayatına devam etcek mısın canım
Allah maddi durumu kötü olanlara kolaylık versin hayat çok çok pahalı
Benimde 26 Ekim de bitiyor. İkiz olduğu için biraz daha uzun. Heyet raporu ile şubat tatilini görüp sonra ücretsiz izne çıkacağım. İkiz bebekte sadece mamaya 3 4 bin gitti. Bezleri üç güne 60 lık paket bitiyor. Onun için rapor ile şubata kadar götüreceğiz gibi sonra ücretsiz izin. Dediğin doğru okula dönüşümlü gidiyor eşim. Okul açılıncada yazı geldi şehir dışına çıkma yok ve dönüşümlü okulda bulunma olacak.Raporumu hic gormedim canim esim direkt okula verdi cunku. Belki de baslangic tarihi vardir da bitis tarihini sistem yapmistir. 37+0 da dogum yaptim 27 eylulde bitiyor. Sen de kendi hesaplamani yapabilirsin canim buna gore
Bir de canim sen okulu ne yaptin. Benim 27 sinde dogum iznim bitiyor ucretsiz izin alcam ama online olursa da paraya yazik diyorum bosuna ucretsiz izin almak istemem. Bazilari da online olursa bile arada okula cagiriyorlar diyor. Ne yapmayi dusunuyorsun?
Benimde 26 Ekim de bitiyor. İkiz olduğu için biraz daha uzun. Heyet raporu ile şubat tatilini görüp sonra ücretsiz izne çıkacağım. İkiz bebekte sadece mamaya 3 4 bin gitti. Bezleri üç güne 60 lık paket bitiyor. Onun için rapor ile şubata kadar götüreceğiz gibi sonra ücretsiz izin. Dediğin doğru okula dönüşümlü gidiyor eşim. Okul açılıncada yazı geldi şehir dışına çıkma yok ve dönüşümlü okulda bulunma olacak.
Kizlar sizi alintilamayi unuttumBenim de 5 ekimde başlamam gerekiyor ayrılmıycam ücretsize eşim gece çalışacak gündüz de annemle bakacaklar. Okulda sadece 12ler açılır gibi geliyor. Açılsa da çok sürmez gibi bence boşuna ayrılma sende canım
Kizlar sizi alintilamayi unuttum
Ben de hep oyle dedim canim direkt ucretsiz izin alcam ama bilmiyorum keyfi degil diyorum gelip bakacak kimse de yok. Off zor sureclerBen heyet raporu olayına sıcak bakmıyorum canım kızımda da almadım yine almam sanırım. Pek helal para gibi gelmiyor. Benim şansıma eşimin çalışma şekli değişecek 1 gece çalışıp 1 gün izinli olacak. Öyle olunca yanımızda annemde var eşimle annem bakacak ben çalışıcam tabi umarım tüm sınıf seviyeleri başlamaz o zaman çok yoğun ve zor olur
Ben de hep oyle dedim canim direkt ucretsiz izin alcam ama bilmiyorum keyfi degil diyorum gelip bakacak kimse de yok. Off zor surecler
3 saatte 90 veya 120 cc mama veriyorum canım. Anne sütünü içtiler mi 60 a kadar düşüyor. Yarın 75 günlük olacaklar bu ay için 120 cc olması gereken. Üstüne anne sütü ne kadar olursa. Gece uykusuna dalmaları dışında çok şükür bayağı yol aldık. Gün içinde yeme uyuma saatleri az çok belli oldu tek sorunum gece uykusuna girmemeleri. Birde oğlumun yeniden artan gazı var. Klima yapıyor diye düşünüyorum haftaya annemlere gidince gaz kalkarsa klimadan diyeceğim.Anladım canım daha rahat edersin o şekilde. Bebekler 6 aylık olduktan sonrası daha rahat olur bence. Bakalım ek gıda serüveni nasıl geçecek inşallah yemeyi seven bebekler olurlar. Günlük ne kadar mama veriyorsun canım kaç ölçek tek seferde? Yemeleri falan düzene giriyor yavaş yavaş daha iyi olacak inşallah. Düzeniniz oluştu mu nasıl yapıyorsun? Tecrübem var ama ikiz bebek bakmak çok farklıymış ☺
Benim yaşadığım yerde veriyordu hatta evimde olsam rapor işi tamamdı. Ailelerin yanında olacağım bakalım heyet raporu bulabilirsem öyle yoksa mecbur erken gireceğim.Iste donusumlu olunca okula gidip virus kapmaktan bile korkuyorum canim. Ben de heyet raporu alcam da iki tane alabilirim galiba kuzenlerimden rica edicem ama sonrasi nasil olacak. Ozel hastaneler ucretli rapor verir mi acaba?
Ben heyet raporu olayına sıcak bakmıyorum canım kızımda da almadım yine almam sanırım. Pek helal para gibi gelmiyor. Benim şansıma eşimin çalışma şekli değişecek 1 gece çalışıp 1 gün izinli olacak. Öyle olunca yanımızda annemde var eşimle annem bakacak ben çalışıcam tabi umarım tüm sınıf seviyeleri başlamaz o zaman çok yoğun ve zor olur
Süpersın canım masallah üç cocuklaSadece 12.sınıflar için açılırsa okul çok dersim olmaz o yüzden çalışıcam canım. Uzaktan eğitim olursa evden halledebilirim
Benımde herseyım senle aynı canım nerdeyse:)) 9 haziran dogum,37+2 de oldu . TesekkurlerRaporumu hic gormedim canim esim direkt okula verdi cunku. Belki de baslangic tarihi vardir da bitis tarihini sistem yapmistir. 37+0 da dogum yaptim 27 eylulde bitiyor. Sen de kendi hesaplamani yapabilirsin canim buna gore