2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228

Evet canım gider çok çok fazla oluyor gerçekten kıyafette de özellikle herşey çok pahalı ve mecbur alman gerekiyor. Senin ilk bebekler bir de o yüzden daha zor olur benim kızımdan kalanlar var ona ek bişeyler alıyorum yine de gider çok oluyor. Bezi de kızımda premium care kullanmıştım hep bunlarda ucuz bir bez denedim ( bimin bezi) ve çok şükür pişik sızma taşma olmadı çok memnunum gece kaka yoksa değiştirmiyorum ona rağmen hiç taşmıyor. Ek gıda hakkında ne düşünüyorsun ne zaman başlayacaksın?

Klima olabilir canım farketmeden üşütüyor olabilir kıyamam kuzuma çabucak geçsin inşallah. Dönmeler falan başladı mı o zaman daha rahat gaz çıkartıyorlar

Süpersın canım masallah üç cocukla sonra annen mi bakcak ,yanına da bi bakıcı lazım sanki demi?

Bakalım canım başlayınca feleğim şaşmaz umarım bu sene okulların tam zamanlı eski düzende başlayacağını sanmıyorum ama başlarsa dediğim gibi annem ve eşim bakabilirse bakacak olmazsa çok yıpratıcı olursa ücretsiz izne ayrılıcam. Kızım kreşe gidiyor zaten

Ogretmensen süper 2 yılakadar ucretsz ızınhakkınız vardiye bılıyorum, ozel sektor olsaydı ikizle işi bırakmak şart gibi :)) Allah kolaylık versın canım

Ben doktor kontrolünde başlayacağım canım bebeklerim ilk olunca sıfır tecrübe. 5 ayda başlanır diyenler var. Bebeğin gelişimi belirler diyenler var. Oğlum daha hızlı kilo alıyor. Boyları aynı ama arada bir kilo fark oluştu. Doğumda yarim kiloydu. Mesela oğlun daha erken başlar ek gıdaya diyorlar. Aslında erken başlasam mamadan da kurtulmuş oluruz. O da gaz yapıor olabilir oğluma. Geceleri sadece veririm gündüz anne sütü ek gıda diye yaparım diye düşünüyorum. Sen kızında nasıl yapmıştın. Kızım seçici olacak gibi doyduğu zaman öldür yemiyor üstüne öööö ediyor daha 2 aylık sen nerden biliyorsun midem bulanıyorları, sonra gülüyor ben kızınca çok tatlı. Öptüğüm zaman öyle mutlu oluyor ki ya çok başka bir şey. Oğlum beni kullanıyor damızlık inek yerine koymuş artık beni tanıyorlar oda içinde ikisinin gözü de üzerimde öyle hoşuma gidiyorki

Ben de 5.ayımız dolduğunda doktora götürüp danışıcam onay verirse 3 gün kuralı ile önce sebze sonra yoğurt ve meyve tadımı yapıcam. Her bir sebzeyi 3 gün kuralı ile vericem alerji gözlemi için. 6.ayımız dolunca da öğlen tek öğün sebze çorbası/püresi yoğurt şeklinde başlarım. Kızımda da dediğim şekilde yaptım ama o sadece anne sütü alıyordu 6.ay dolunca başladım. Her bebek farklı canım kilo azami oranda bile alsalar yeterli önemli olan sağlıklı olmaları. Güçlü ve dirençli bebekler olsunlar inşallah biz sizden önce başlıycam her koşulda fikir tarif paylaşımı yaparız kızımda ne yaptığımı unutmuşum hep dönüp resimlere bakıyorum hangi mamayı kullanıyorsun? Oğlunda kaka problemi de var mı?

Bende dediğin gibi yapacağım inşallah. Üç gün kuralı. İkisi içinde aptamil kullanıyorum. Çok şükür yok canım

Bebeğim emdikten cok kısa sure sonra bir kısmını kusuyor hep hatta bazen daha emeeken kusuyor. Acaba doydugu halde emmeye devam ettiğiiçinmi oluyor , inş kötü bişeu degıldır , bu haftadoktoruna dasorarım

Günde yaklaşık kac cc anne sütü veriyorsunuz, ben doyup doymadıgundan ,fazla verip vermedıgımden emın olamıyorum, ınternettebebegın kılosuna gore cocugun emmesi gereken süt mıktarını buldum ama bizimki onagöre cok cok daha az içıyo, ustelık cogunu kusuyor

Me Mesleğin ne acaba ozel kamu?, heyet raporu kac gune kadar alınıyor, ozeldeyım ben de ,rapor işine girerswm benı gozden cıkarırlar galıba

Kizlar oğlum nerdeyse2 aylık oldu ama hala kaka yapamama sorunumuz var. En son gittigim doktor debridat diye bir şurup verdi ama ağır olur diye kullanmak istemiyorum. bir yandan da eşim madem kullanmayacaktik niye gittik doktara diyor ki bu gittigimiz 4. Doktorumuzbu debridat surubunu kullanan var mı içinizde?

Kizlar bebeğimde uyurken aniden uyanıp gözü bir noktaya dikip uyanma ve kasılma var böyle birşey yaşadınız mı acaba gazdan olabilir mi

Emzirirken birden memeyi itip ağlıyorsa hemen kucağına al yuzu sana dönük olsun dik tutarak göğsüne yasla sarıl sonra aşağı yukarı salla yani çalkala bebisi hafif sırtının ortasına avuç içinle baskı yap bırak baskı yap bırak çok güzel çıkarıyor dene bi

Me
Mesleğin ne acaba ozel kamu?, heyet raporu kac gune kadar alınıyor, ozeldeyım ben de ,rapor işine girerswm benı gozden cıkarırlar galıba
Deb
Me
Mesleğin ne acaba ozel kamu?, heyet raporu kac gune kadar alınıyor, ozeldeyım ben de ,rapor işine girerswm benı gozden cıkarırlar galıba
Kamuda öğretmenim. Mecburen rapor alacağım. 1 ay oluyor heyet raporu uzatılabiliyor.

Bu sleepy bezi kullanan hanımlar 3 numarada bezin Bi tarafının dolması bi tarafının boş kalması gibi Bi sıkıntı yaşıyor musunuz benim bebek erkek 2 numara da hiç öyle olmuyordu anlamadım gitti yine bez mi değiştirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…