Kızlar uyandıgımda sırtım dizlerim fln cok fena agrıuor , gun içinde de egılırken fln cok zorlamıyorum dizim zorluuo eklem yeri. Onceden yoktu hiç. D vitamıno eksıklıgınden mi acaba, hep evdeyım,balkona bıle cıkmıyorum
Evet evet ben de incelemistim de adını unuttum. Istiycem ben de :)30 milyon kelime adlı kitap yorumlar cok iyi, bebegın zihinsel gelişimi için. Ben sipariş ettım
Evet mesela bizimkinin babası gece bi çıta uyansa sabahında ''uykumu alamadım'' diye mizmizlanip ağlıyor. Kızımız da aynı onun gibi, atak yüzünden uyku saatleri bozulunca kıyamet koptu her gün her gün uyuyana kadar yaygaraBenim kızım o aralıksız uyudugu oluyor bazen o kadar ama birazda genetik bisey uyku, bazi bebekler gercekten hic sevmiyor, bazilarida doyamıyor uykuya
Uyku gerçekten değişik bişey bizimkide gündüz asla yerinde uyumuyor hep üstümde koala gibi ve hep sol tarafımdaBenim kızım o aralıksız uyudugu oluyor bazen o kadar ama birazda genetik bisey uyku, bazi bebekler gercekten hic sevmiyor, bazilarida doyamıyor uykuya
3 ayı doldurdugunda tutamiyorsa bi Dr kontrolü iyi olabilir deniyor canım, her çocuğun gelişim süreci farklı, genelde 6 ayda tam baş kontrolü kesin olması gereken ama yine de erken yol almakta fayda var ☺Kızlar bebeğiniz kafasını tutabiliyor mu 4 aya kadar tutamaması normal di sanki
Babası kılıklı de daha iyi:))Evet mesela bizimkinin babası gece bi çıta uyansa sabahında ''uykumu alamadım'' diye mizmizlanip ağlıyor. Kızımız da aynı onun gibi, atak yüzünden uyku saatleri bozulunca kıyamet koptu her gün her gün uyuyana kadar yaygaraeşim garipseyince ben de ''genetik'' diyorum
Ayrıca büzimkinin babası şeklınde bahsermen de hoş olmuş:)) eşim kocam devri bitti artık babası var dimi:))Evet mesela bizimkinin babası gece bi çıta uyansa sabahında ''uykumu alamadım'' diye mizmizlanip ağlıyor. Kızımız da aynı onun gibi, atak yüzünden uyku saatleri bozulunca kıyamet koptu her gün her gün uyuyana kadar yaygaraeşim garipseyince ben de ''genetik'' diyorum
.Basiniz sagolsun, yakini kaybetmek çok yıkıcı gerçekten. Bebisler baya gezmissiniz, aslinda en son orduya gitmeyebilirdin, bebis zaten küçük suan babadan ayrı kalsa da cok bisey farketmezdi ama seni cook iyi anlıyorum. Ben evimden 10 ay ayri kaldim. Hamile kaldığım gibi anneme geldim, doğumla birlikte 10 ay orda kaldim, arada bi iki kere evime geldim ama cok az durup döndüm. Zorlu gebelik geçiriyordum ve 1 kizim daha vardi, tek başıma idare edemezdim. Her ne kadar anne evinde cok rahat olmamda kendi evim gibi olmadi. Eşimle başbasa oturup sohbet edemediğimiz cok zaman oldu. Gercekten zordu tum surec. Bende hamileligimde halamı kaybettim, eşimde babasını ve halasini kaybetti. Hic beklemiyorduk bizim içinde yıkıcı oldu ama hayat bi sekilde devam ediyor. Sende canini sıkma ve bu günlerin cabuk geçeceğini düşün. İnşallah daha iyi olur hersey senin icin
Aradaki genetik bağlantıya dikkat çekmek için özellikle belirttim onuAyrıca büzimkinin babası şeklınde bahsermen de hoş olmuş:)) eşim kocam devri bitti artık babası var dimi:))
Canım dr bana uyandırma 4-5 saat uyusada artık gerekli değil dedi bebeğin kilosuna baktıktan sonra söyledi ama.benimki asla 4-5 saat uyumaz o ayrı mevzuBenimde bebegım bazen 4_5 saat aralıksız uyuyor, oyle zamanlarda uyandırıp emzırmelımıyum,yoksa uykusunun bolunmemesı mı daha faydalı bilen var mı .2.5 aylıgız bugun,
Bizimki bugün tam 2 aylık tutuyor gibi artıkKızlar bebeğiniz kafasını tutabiliyor mu 4 aya kadar tutamaması normal di sanki
bizimkide slimfit ama aynı şekil yetemiyorum bi türlüYorulma değilde sanırım açık hava uyutuyor ayrıca zaten uyumuyorsa bazen hiç uyumuyor cildirtacak derece de biraz bebeğe göre değişiyor bir de beyaz gürültü var onu da kullanıyorum dinleyerek sakinlesiyor çok agladgi zaman benim bebek tombul ve gazlı bir bebek uyanıkken sürekli emmek istiyor meme de de sakinlesiyor
Gri mi mavi mi cnm benimki gri renkte 1 numaranın 2 yasına kadarda böyleydi şimdi yeşilKizlar bebislerin göz renkleri ne zaman netleşir acaba bizimkinin gözler mavi şu an ama benim yeşil eşimin kahverengi gözleri bı tek kayinpederimin gözleri mavi acaba mavi kalır mı döner mi çok merak ediyorum
Ya benimde merak ettigim şey bu , esimin gozleri ela benimki renkli degil , ama kiziminki boyle ela gibi yesil giydirsem yesile kaciyor geri karma bi renk oluyor boyle degisik bi rengi var gozlerininKizlar bebislerin göz renkleri ne zaman netleşir acaba bizimkinin gözler mavi şu an ama benim yeşil eşimin kahverengi gözleri bı tek kayinpederimin gözleri mavi acaba mavi kalır mı döner mi çok merak ediyorum
Mavi ama biraz açık mavi benimde bebekken gri gibiymis sonra yeşile dönmüşGri mi mavi mi cnm benimki gri renkte 1 numaranın 2 yasına kadarda böyleydi şimdi yeşil
Ay bende dua ediyorum böyle kalsın diye umarım değişmezYa benimde merak ettigim şey bu , esimin gozleri ela benimki renkli degil , ama kiziminki boyle ela gibi yesil giydirsem yesile kaciyor geri karma bi renk oluyor boyle degisik bi rengi var gozlerininumarim buyudkce rengi acilir