2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228

Bende ayni şekildeyim belimde agriyor, dizlerimde meniskus var zorlanıyorum. Sırtımda hareketsizlikten kas gucum zayıfladığı icin cok cabuk agriyor, toparlaması zaman alicak. Ben d vitamini surekli kullaniyorum

Benim kızım o aralıksız uyudugu oluyor bazen o kadar ama birazda genetik bisey uyku, bazi bebekler gercekten hic sevmiyor, bazilarida doyamıyor uykuya
Evet mesela bizimkinin babası gece bi çıta uyansa sabahında ''uykumu alamadım'' diye mizmizlanip ağlıyor. Kızımız da aynı onun gibi, atak yüzünden uyku saatleri bozulunca kıyamet koptu her gün her gün uyuyana kadar yaygara eşim garipseyince ben de ''genetik'' diyorum

Benim kızım o aralıksız uyudugu oluyor bazen o kadar ama birazda genetik bisey uyku, bazi bebekler gercekten hic sevmiyor, bazilarida doyamıyor uykuya
Uyku gerçekten değişik bişey bizimkide gündüz asla yerinde uyumuyor hep üstümde koala gibi ve hep sol tarafımda artık dolumu hissetmiyorum

Kızlar bebeğiniz kafasını tutabiliyor mu 4 aya kadar tutamaması normal di sanki
3 ayı doldurdugunda tutamiyorsa bi Dr kontrolü iyi olabilir deniyor canım, her çocuğun gelişim süreci farklı, genelde 6 ayda tam baş kontrolü kesin olması gereken ama yine de erken yol almakta fayda var ☺

Son düzenleme:
Babası kılıklı de daha iyi:))

Ayrıca büzimkinin babası şeklınde bahsermen de hoş olmuş:)) eşim kocam devri bitti artık babası var dimi:))

.
Hemen hemen aynı süreci yaşamısız yabi sizinki daha uzun süreli ve daha zor olmuş haklısınız aslında orduya gitmesem olurdu da ne bileyim eşim annesinin evine gelecekti burda iyice acıya boğulmasını istemedim biz belki destek oluruz diye geldim

Benimde bebegım bazen 4_5 saat aralıksız uyuyor, oyle zamanlarda uyandırıp emzırmelımıyum,yoksa uykusunun bolunmemesı mı daha faydalı bilen var mı .2.5 aylıgız bugun,
Canım dr bana uyandırma 4-5 saat uyusada artık gerekli değil dedi bebeğin kilosuna baktıktan sonra söyledi ama.benimki asla 4-5 saat uyumaz o ayrı mevzu

Kizlar Benin esimin ilgisi resmen çocuk dogunca azaldı gözü tek bebeği görüyor sorunca da biz artık anne baba olduk diyor ne tuhaf bir de kızımla aralarında nasıl aşk var anlatamam akşam gelince resmen babayla aşk yaşıyor muhabbet ediyorlar☺

Kizlar bebislerin göz renkleri ne zaman netleşir acaba bizimkinin gözler mavi şu an ama benim yeşil eşimin kahverengi gözleri bı tek kayinpederimin gözleri mavi acaba mavi kalır mı döner mi çok merak ediyorum

Bi
bizimkide slimfit ama aynı şekil yetemiyorum bi türlü

Kizlar bebislerin göz renkleri ne zaman netleşir acaba bizimkinin gözler mavi şu an ama benim yeşil eşimin kahverengi gözleri bı tek kayinpederimin gözleri mavi acaba mavi kalır mı döner mi çok merak ediyorum
Gri mi mavi mi cnm benimki gri renkte 1 numaranın 2 yasına kadarda böyleydi şimdi yeşil

Ya benimde merak ettigim şey bu , esimin gozleri ela benimki renkli degil , ama kiziminki boyle ela gibi yesil giydirsem yesile kaciyor geri karma bi renk oluyor boyle degisik bi rengi var gozlerininumarim buyudkce rengi acilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…