2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bu sleepy bezde 3 numaraya geçen var mı ya 2 kullanıyoruz geceden sabah iki kere komple elbiselerini değiştirdim hep sızıntı yapmış acaba küçük geldiği için mi yoksa ben geniş mi bağlıyorum
Ben geçeli 2 hafta oldu cnm benimde taşma bide bacaklarda kızarıklık olunca büyük beden aldım şuan 5 kilo biz 4500 kiloyken geçtik yani

Bu sleepy bezde 3 numaraya geçen var mı ya 2 kullanıyoruz geceden sabah iki kere komple elbiselerini değiştirdim hep sızıntı yapmış acaba küçük geldiği için mi yoksa ben geniş mi bağlıyorum
Ben bizim oğlan 5 kilo olunca geçtim nerdeyse 20 gün oldu bende aynı durumu yaşamıştım hem sızıntı oluyordu ondan 3 e geçtim rahat ettik

Ben bizim oğlan 5 kilo olunca geçtim nerdeyse 20 gün oldu bende aynı durumu yaşamıştım hem sızıntı oluyordu ondan 3 e geçtim rahat ettik
Bizimki de 5 kilodan fazladır bende 3 e geçeyim o zaman 3 almıştım büyük gelmişti diye 2 den devam etmiştim geceleri bari 3 vereyim elimdeki bu 2 numara bitene kadar gündüz kullanim en azından gündüzleri kontrol edebiliyorum hep

Ben geçeli 2 hafta oldu cnm benimde taşma bide bacaklarda kızarıklık olunca büyük beden aldım şuan 5 kilo biz 4500 kiloyken geçtik yani
Ön kısmı çok büyük gelmişti 3 numarada cıtcıtlar bile kapanmıyordu bende büyüktür diye devam etmemiştim demekki benim bağlamamda sıkıntı yokmuş artık bez küçük

Canım nasılsın ailen nasıl?
Annemin aşırı öksürüğü var bide aşırı baş ağrısı çok halsiz benle kardeşim biraz daha iyiyiz öksürüğüm devam ediyor ama halsizliğim geçti biraz sık sık kardeşimi arayıp durumlarını soruyorlar sizinki pozitif çıkmış ama griple karışık demiş annemler 10 gündür böyle rahatsız dayımda pozitif çıkmış oda aynı rahatsız 22 günün tamamlansın rahat edersin demiş inşallah annemde öyle olur ama kendimi gün geçtikçe daha kötü hissediyorum diyo

Gg
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sende bebişinde bişey varmıydı

Gg

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sende bebişinde bişey varmıydı
Sağol canım evet bende ailemin yanındaydım tüm belirtiler bende de vardı canım hatta bu yüzden hiç şşey yiyemedim bebeğim sütten oldu ben test yapmadım evime geldim onlar yapmıştı ailemdeyken benim oğlumda öksürüyordu hepimizde halsizlik mide bulantısı vardı ama kimin aklına virus gelirdi ki kardeşim maske takar dershaneye gider denemelere girer gelirdi meğerse hepimiz kapmışız

İnşallah kolay atlatırsınız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…