2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bebeğiniz kafasını tutabiliyor mu 4 aya kadar tutamaması normal di sanki
Tam iki aylık olduk oğlum tutuyor kızım da az kaldı yakındır sağlamlaması ama bence 3 aylık olunca tam olacaklar. Bende sürekli kafalarını göğsüme yaslayıp evde gezdiriyorum sağlamlaşsın.

Temizlikcımı alsam eve dıyorum, baya kötü durumda ev ama koronadan korkuyorum, temızlıkcıden bulas ihtimalı varmı sizce

Kizlae Verem aşısı yaptıranlar varmi aşıya gitmeden calpol versem mi ates yapiyor mu
Biz biraz savasmasını istedık, sabah vurunduk, aksamdan ertesı sabaha kadar ates 37-37.5 arasında gıdıp geldi.38 olsaydı vercektım. Bagısıklıgı guclenıyo dıye bılıyorum ilaçsız atlatırsa. Ama çok korktum verseydım keske drdıgım zamanlarda oldu ,huxursuzdu cok

Bizimki bugün tam 2 aylık tutuyor gibi artık ☺️
Tam mı tutuyor yoksa biraz tutup düşüyor mu
Tam iki aylık olduk oğlum tutuyor kızım da az kaldı yakındır sağlamlaması ama bence 3 aylık olunca tam olacaklar. Bende sürekli kafalarını göğsüme yaslayıp evde gezdiriyorum sağlamlaşsın.
Tam mı tutuyor yoksa bir kaş saniyelik tutup düşüyor mu

Biz biraz savasmasını istedık, sabah vurunduk, aksamdan ertesı sabaha kadar ates 37-37.5 arasında gıdıp geldi.38 olsaydı vercektım. Bagısıklıgı guclenıyo dıye bılıyorum ilaçsız atlatırsa. Ama çok korktum verseydım keske drdıgım zamanlarda oldu ,huxursuzdu cok
Bende çok kararsızım bizim oglan karakter olarak da çok aglak olduğu için aşıdan sonra iyice kötü olmasindan korkuyorum

Bizim aşıda carsamba gunu ben vurulunca eve gelip hemen vercem şurubu ateş olmasa bile ağrı olacak onu önleyeyim diyorum
Ateş daha tehlikeli bence yükselmesini beklemeden vermek lazım Allah korusun havale falan geçirebilir bebeğin bedenine zarar verir en iyisi önceden önlem almak daha iyi

Tam mı tutuyor yoksa biraz tutup düşüyor mu
Tam mı tutuyor yoksa bir kaş saniyelik tutup düşüyor mu
Oğlum tam tutuyor çok nadir düştüğü oluyor. Kızımda omuzumda bayağı dik tutuyor ama böyle yukarı kaldırıp yüzü bana dönülse düşüyor. Çok erken canım daha 4 aya kadar yolu var.

Bizim aşıda carsamba gunu ben vurulunca eve gelip hemen vercem şurubu ateş olmasa bile ağrı olacak onu önleyeyim diyorum
2. ay aşısından mı bahsediyorsun canım benimkinde ateş olmadı ağrı da olmadı sadece biraz mahzunlaştı o gün. Zaten ebe aşılar eskisi gibi değil ateş yapmıyor demişti.

2. ay aşısından mı bahsediyorsun canım benimkinde ateş olmadı ağrı da olmadı sadece biraz mahzunlaştı o gün. Zaten ebe aşılar eskisi gibi değil ateş yapmıyor demişti.
Hadi ya burda bazi arkadaslar hafif atéş yaptigni soylemislerdi , huzursuz olan bebeklerde oldu bakalim bizimkinde ne olcak umarim senin bebegin gibi geçirir 😌

Kizlar bebislerin göz renkleri ne zaman netleşir acaba bizimkinin gözler mavi şu an ama benim yeşil eşimin kahverengi gözleri bı tek kayinpederimin gözleri mavi acaba mavi kalır mı döner mi çok merak ediyorum
Benim bebisin gözler de şu an da mavi ben kahve eşim yeşil gözlü. Diğer iki çocuğumda 1 yaşına kadar maviydi sonra ela oldu şimdi ela kahve arası bişey hala mavi kalmadı bizde sanırım sonuncu da da kalmicak çünkü mavi kalıcı ise renk gittikçe açılıyor bizimki koyu mavi hala boncuk boncuk bakisiyiruz 😅😘

Bu sleepy bezde 3 numaraya geçen var mı ya 2 kullanıyoruz geceden sabah iki kere komple elbiselerini değiştirdim hep sızıntı yapmış acaba küçük geldiği için mi yoksa ben geniş mi bağlıyorum

Benim bebisin gözler de şu an da mavi ben kahve eşim yeşil gözlü. Diğer iki çocuğumda 1 yaşına kadar maviydi sonra ela oldu şimdi ela kahve arası bişey hala mavi kalmadı bizde sanırım sonuncu da da kalmicak çünkü mavi kalıcı ise renk gittikçe açılıyor bizimki koyu mavi hala boncuk boncuk bakisiyiruz 😅😘
Benim eşimin ailesi tarafında hep mavi gözlü kaynanam da mavi gözlü Bi umut oğlumda mavi gözlü olur dedim anası gibi kapkara gözleri var değişmeyecek tek renk sanırım ☺️☺️

X