- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 34
Ben ilk kızımda 8 ay sonra adet olmuştum stresten ölürsünAy bende bi olaydım çok stres yaptım
Sağol canım bende eşimde maske takıp ilgileniyoruzGeçmiş olsun canım her ihtimale karşı bebeğe maskesiz yaklaşmanayı öneriyor dr lar
Anne babalarınız kayınvalide kayınpeder kardesler fln da takıyor mu sizde, bana kalsa onlara da taktırcam da onlara gore cok abartıyorum..Geçmiş olsun canım her ihtimale karşı bebeğe maskesiz yaklaşmanayı öneriyor dr lar
Aman dur çok erken daha
Canım kayınvalidemler hiç gelmiyor apartmanlarında vaka var.annem aylardır bizim evde arada markete filan gidiyor,babamızda hergün işte ama maske takmıyorlar ev ahalisine maske takın diyemedim çünkü eziyet gibi bu sıcakta .ama korkuyorum ödüm patlıyoAnne babalarınız kayınvalide kayınpeder kardesler fln da takıyor mu sizde, bana kalsa onlara da taktırcam da onlara gore cok abartıyorum..
Bi umut bekliyorum diyelimSürpriz olsun diyosun
Aynen bende öyle düşünüyorum ya biraz daha beklicem ben öyle yaparım gelmezseBende 1.5 senede kaldım ve İlk defa umarım hamile değilimdr diyorum.test yapcaö ben galiba birkaç güne
Daha birinciyi sindiremedik ya bakalım
Ay sorma hiç olmasam yine bu kadar stres yapmazdım ama bi kere olunca korkuyorumBen ilk kızımda 8 ay sonra adet olmuştum stresten ölürsünadet olmamak ve düzensizlik normal yani
Aman dur çok erken daha1 yaşında yapcam ben
Hayırlısı neyse senin için o olsun canımBi umut bekliyorum diyelim
Ben bundan kâğıda yazıp dolaba aşmıştım o kağıdı kaybettimBende vardı bir resim atayım buradan
Eki Görüntüle 2679439
Ben bundan kâğıda yazıp dolaba aşmıştım o kağıdı kaybettimsağ olasin canim yazayım tekrar
Sagol cnm ya6 haftadan sonra bebekler geceler 5 6 saate kadar uyuyabilir diyor uzmanlar gündüz iyi beslenen bebek gece fazla uyanmaz da diyorlar kilosu iyi maşallah uyanmamalı normal canim
Ben uyandrmiyorum gece.maksimum 4 bucuk saat uyuyor sonra kendi uyanıyor uyanınca emziriyorum bi 3 saatdaha yatıyor kendi kalkiyorBenimde bebegım bazen 4_5 saat aralıksız uyuyor, oyle zamanlarda uyandırıp emzırmelımıyum,yoksa uykusunun bolunmemesı mı daha faydalı bilen var mı .2.5 aylıgız bugun,
Doktor mu soyledi canım, yoksa senın tercıhınmı, dr a sorcam da daha 15 gun var kontrole, aç kalmasından korkuyorumBen uyandrmiyorum gece.maksimum 4 bucuk saat uyuyor sonra kendi uyanıyor uyanınca emziriyorum bi 3 saatdaha yatıyor kendi kalkiyor