Bende. Ayniyim bacaklarim ve benim agriyorKızlar uyandıgımda sırtım dizlerim fln cok fena agrıuor , gun içinde de egılırken fln cok zorlamıyorum dizim zorluuo eklem yeri. Onceden yoktu hiç. D vitamıno eksıklıgınden mi acaba, hep evdeyım,balkona bıle cıkmıyorum
Valla bende de var bel bacak omuzlar her yerim ağrıyor ama bizim oğlan kucak düşkünü ona bağlıyorum hep kucağımda pertim çıkıyor benimdeBende. Ayniyim bacaklarim ve benim agriyor
Bunun formülü neyse benimlede paylaşır mısın 4 saat kesintisiz uyumak istyorumBenimde bebegım bazen 4_5 saat aralıksız uyuyor, oyle zamanlarda uyandırıp emzırmelımıyum,yoksa uykusunun bolunmemesı mı daha faydalı bilen var mı .2.5 aylıgız bugun,
Sadecw gece mi gündüzde böylemi? Formülü nedir acaba yaaBen uyandrmiyorum gece.maksimum 4 bucuk saat uyuyor sonra kendi uyanıyor uyanınca emziriyorum bi 3 saatdaha yatıyor kendi kalkiyor
Sağlık problemi ve kilo problemi yoksa bir bebeğin 5 6 saat uyuması normal diyor uzmanlarBenimde bebegım bazen 4_5 saat aralıksız uyuyor, oyle zamanlarda uyandırıp emzırmelımıyum,yoksa uykusunun bolunmemesı mı daha faydalı bilen var mı .2.5 aylıgız bugun,
Sadece gece böyle gündüz öyle çok uyumuyor sabah 8 den sonra 10 a kadar filan 1 Saat 1 Saat uyuyup uyanıyor ama bu düzen devamli değil bazı huzursuz olduğu geceler 4 e kadar uyumadgimiz oluyor benim kızın gece ilk uykuya yatacağı zaman uzun oluyor mesela gece 12 de yatıyor ya nerdeyse akşam 8 9 'dan beri uyutmaya çalışmış oluyorum. Tecrubeme göre yorulunca çok iyi uyuyor dün disardaydik baya yoruldu akşam 9 'dan 3 e kadar uyudu hiç uyandrmadim sonra 2 Saat 1 Saat arayla uyanıp kendisi emzirdimSadecw gece mi gündüzde böylemi? Formülü nedir acaba yaa
Bizimki de öyle bir de emzirirken çok eğiliyor um ondan da oluyorValla bende de var bel bacak omuzlar her yerim ağrıyor ama bizim oğlan kucak düşkünü ona bağlıyorum hep kucağımda pertim çıkıyor benimde
Bazı görüşlerde yorulan beneğin iyice uyumakta zorlanacağı yönünde neye inansak bilmiyorum artık ama sizi rahat ettirirSadece gece böyle gündüz öyle çok uyumuyor sabah 8 den sonra 10 a kadar filan 1 Saat 1 Saat uyuyup uyanıyor ama bu düzen devamli değil bazı huzursuz olduğu geceler 4 e kadar uyumadgimiz oluyor benim kızın gece ilk uykuya yatacağı zaman uzun oluyor mesela gece 12 de yatıyor ya nerdeyse akşam 8 9 'dan beri uyutmaya çalışmış oluyorum. Tecrubeme göre yorulunca çok iyi uyuyor dün disardaydik baya yoruldu akşam 9 'dan 3 e kadar uyudu hiç uyandrmadim sonra 2 Saat 1 Saat arayla uyanıp kendisi emzirdim
Yok canım solomon benimki ama daha kullanmadim@Havvaag kanguru konusunda siz mi boroosh kullanıyorum demiştiniz? Eğer öyleyse memnun musunuz? Günde kaç saat kullanıyorsunuz
Benim de öyle, kalsiyum eksikliği de olabilirKızlar uyandıgımda sırtım dizlerim fln cok fena agrıuor , gun içinde de egılırken fln cok zorlamıyorum dizim zorluuo eklem yeri. Onceden yoktu hiç. D vitamıno eksıklıgınden mi acaba, hep evdeyım,balkona bıle cıkmıyorum
@Havvaag kanguru konusunda siz mi boroosh kullanıyorum demiştiniz? Eğer öyleyse memnun musunuz? Günde kaç saat kullanıyorsunuz
Yorulma değilde sanırım açık hava uyutuyor ayrıca zaten uyumuyorsa bazen hiç uyumuyor cildirtacak derece de biraz bebeğe göre değişiyor bir de beyaz gürültü var onu da kullanıyorum dinleyerek sakinlesiyor çok agladgi zaman benim bebek tombul ve gazlı bir bebek uyanıkken sürekli emmek istiyor meme de de sakinlesiyorBazı görüşlerde yorulan beneğin iyice uyumakta zorlanacağı yönünde neye inansak bilmiyorum artık ama sizi rahat ettiriremzirme konusuda bende sizin giviyim sırtımı yaslayıp yapamıyorum hep eğilme var kamburum çıkacak
30 milyon kelime adlı kitap yorumlar cok iyi, bebegın zihinsel gelişimi için. Ben sipariş ettım
Kanguru kpnusunda bende boroosh ,solomımbaby, mamadusbaby arasında kararsuzum. Bi karar veeip te alamadımBen kullanıyorum canım. Memnunum rüzgarlığı da kullanışlı. Her gün kullanmıyorum ama kullandığım zaman 2 saat falan kullanıyorum.
Canım nasıl yaptın yatagını ya bilemedım ben , hem bası yuksek hem yan da sanki yuzustu düşer gibi . Fotı atsana bi temsili bebekle:))
6 haftadan sonra bebekler geceler 5 6 saate kadar uyuyabilir diyor uzmanlar gündüz iyi beslenen bebek gece fazla uyanmaz da diyorlar kilosu iyi maşallah uyanmamalı normal canim
Doktor mu soyledi canım, yoksa senın tercıhınmı, dr a sorcam da daha 15 gun var kontrole, aç kalmasından korkuyorum